Bungala Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Şimdi başlıkta ismi geçen liseye gitmekte olan kimse var mı?Bu sene Hazırlık-A sınıfında bir giriş yaptık okula bakalım ne olacak sonumuz.Eğer gideni varsa patiden tanıyalım.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hmm ya patiden tek giden benim yada kimse bakmıyor eğitime-bu daha mantıklı-.Kızlara gelince hepsi benden büyük güzeller.Bir işime yaramıyor.Pffed...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Valla tanıdığım bi kız vardı ordan mezun oldu. iyi hoş güzel kız ama havasından geçilmiyo :) gerçi bana istediği kadar hava atsın şeyimde olmaz :p[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 şu kartal'a giderken soldaki lise mi ? öğrenciler arasında baya olaylar oldu diye duydum , yatıştı mı bilmem...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: HymnOfSnuk, 19 Eylül 2005 18:21 tarihinde demiş ki: şu kartal'a giderken soldaki lise mi ? öğrenciler arasında baya olaylar oldu diye duydum , yatıştı mı bilmem... Yok burasi Istek Vakfi'nin(Bedrettin Dalanin okullar zinciri) okullarindan biri, bagdat caddesi uzerinde bulunur. Butun kizlarin fabrikadan cikmis gibi ayni tarz giyindikleri bir okuldur, erkeklerde oyledir diyebiliriz (arkadas ustune alinmasin) cadde gencligi zaten neredeyse hepsi. Bende istek acibadem mezunu oldugum icin sik sik gidip gelirdim semiha sakir'e, arkadaslarim vardi, bizim okulda farkli degildi..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Zaten yanıtlamışlar olabilecek en iyi şekilde okulun hangisi olduunu... Hala giden biri çıkmadı.Bakalım bekliyoruz.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar