Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-Sindarin-!!(Bilen biri açıklayabilirmi?)

babayigit

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar son zamanlarda www.sindarin.gen.tr isimli bi site duydum sanırım birinin imzasındaydı.Nedir bu site Bir tür FRP için haberleşme bilgi portalımı yoksa internetten oynanan bir tür RPG oyununun bir sitesimi bi yerde oyunun downloadını falan bulamadım biri açıklayabilirse sevinirim. =)
Şimdiden cok tesekkürler...=)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
Sosyal ağlarda paylaş

Domain in ve sitenin sahibi olarak acıklamak gerekirse

Sindarin eski bir Ultima Sunucusunun sitesi idi.

Sunucu kapanınca isim de hos geldi. dedik kullanalım. ilk once bir kac script denemesi sitesi yaptık

sonra Bellow baktım cocuk forumlarda kasıo yazıo yazıo yazlılar tarih oluo eskiyor.

Dedim ona bi site yapalım.

----------------------------
Sindarin MMO türünde oyunların tanıtıldıgı bir site.

Arkadasın bahsettiği ise
ya - yeşil dragon oyunu : www.sindarin.gen.tr/yesildragon
yada - forumlarda gelişmekte olan rp yapma oyunudur :)

kisaca sindarin de coook şey var çoook pis reklam yaparım :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu forumlardan oynanan olay ilk önce bi özgeçmiş yazıyorsunuz D&D tabanlı şehrinizde o şekilde başlayıp diğer playerlarla konuşarak gelişiyorsunuz ama player azlığından uzun oynayamadık ama oynadığımız süre içinde zevkliydi :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

bellowda yazik cocuk cabalamis jfkdsljfdsklfjdskljfsdl ole bi anlatmisinki 10 yasinda cocuk evden kacip internet kafeye gidip butun gun forumlara yazio LOL[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...