babayigit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Merhaba arkadaslar son zamanlarda www.sindarin.gen.tr isimli bi site duydum sanırım birinin imzasındaydı.Nedir bu site Bir tür FRP için haberleşme bilgi portalımı yoksa internetten oynanan bir tür RPG oyununun bir sitesimi bi yerde oyunun downloadını falan bulamadım biri açıklayabilirse sevinirim. =) Şimdiden cok tesekkürler...=)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bunun bölümü internet değilmi ?_[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Öyleyse özür dilerim taşınsın ama cevap versen daha cok sevinirdim...=)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 mmm bellow adli bir arkadasimizin kurdugu bir site tavsiye ederim cok guzel[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Abi okudum internet üzerinden oynanan download gerektirmeden direk siteden oynanan bi oyun oldugu falan diyo üye oldum falan ama oynıyamıyom a.k. ROFL![signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 You are'n İdiot Hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hahhhhh Die bi flash vardı eskiden.. Küfür yok 100 keremi söylenicek..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya bir ara UO serveri vardı bu adreste :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Domain in ve sitenin sahibi olarak acıklamak gerekirse Sindarin eski bir Ultima Sunucusunun sitesi idi. Sunucu kapanınca isim de hos geldi. dedik kullanalım. ilk once bir kac script denemesi sitesi yaptık sonra Bellow baktım cocuk forumlarda kasıo yazıo yazıo yazlılar tarih oluo eskiyor. Dedim ona bi site yapalım. ---------------------------- Sindarin MMO türünde oyunların tanıtıldıgı bir site. Arkadasın bahsettiği ise ya - yeşil dragon oyunu : www.sindarin.gen.tr/yesildragon yada - forumlarda gelişmekte olan rp yapma oyunudur :) kisaca sindarin de coook şey var çoook pis reklam yaparım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben de diyorum nerden tanıdık geliyo bu isim :) Bi ara hacklenmişti db yi yollamışlar bizim arkadasa tek tek accountları girip saglam karakterleri bulup sifrelerini degistiriyodu eleman :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | dark forter // god forgives... i do not! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard1905 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Evet eskiden uo sunucusu iken Sındarin II ye girmiştim.Altımda etheral desert ostard vardı.Aaah ah :)[signature][hline]Ultima Hakkında Bulabileceğiniz Her Şey: www.ultima.org.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard1905 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Tcpip bide buraya nasıl oynandığını falan yazar mısın?Çözmesi zor gözüküyorda... :)[signature][hline]Ultima Hakkında Bulabileceğiniz Her Şey: www.ultima.org.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya bosverin oynamayın daha iyisi var ben oylesine kurmustum o yesildragon u geliştiririm die kasmadım :-) silmicem ama kasmıcam da zevk alan devam eder.[signature][hline]Reklamlar--- Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net Storm UO PvP Şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya bu forumlardan oynanan olay ilk önce bi özgeçmiş yazıyorsunuz D&D tabanlı şehrinizde o şekilde başlayıp diğer playerlarla konuşarak gelişiyorsunuz ama player azlığından uzun oynayamadık ama oynadığımız süre içinde zevkliydi :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sindarin de edit tim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :-)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Tcpip gelistir lem =P[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yada beyler bildiiniz buna benzer internetten oynanan bi MMorpg varmnı ama böle siteden falan cok hosuma gitti ama oynayn yok =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bellowda yazik cocuk cabalamis jfkdsljfdsklfjdskljfsdl ole bi anlatmisinki 10 yasinda cocuk evden kacip internet kafeye gidip butun gun forumlara yazio LOL[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar