Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Eet ben bı rhcp manyaayım sız severmısınız? En sewdıgınız sarkısı hangısı?[hline][b]Danny Deuce (a.k.a Chiptech)|http://www.hz-b.cjb.net Old Nebula Forum Moderator Email:[email protected]|Icq: 93377867 [Bu mesaj Chiptech tarafından 18 July 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 scar tissue şok seferim ben[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 severim güzeldir müziği hoş gelir. klipleri de gayet eğlenceli oluyo. şarkı olarak da road trippin' baya bi hoşuma gider.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Elbette severiz, baya baya severiz. Tanımlanamayan müzik grubu ünvanını halen korumaları da çok güzel bence. Hele o kliplerinde oynattıkları eleman yok mu bu aralar gruptan daha çok ilgimi çekiyor :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ben hastasıyım abı klıplerı dırek ındırıyom artık :) Gercektende tanımlanamıyo bu adamların turlerı yaa. Ilk defa punky funky rock karışık muzk yapan adamlar olarak tarıhe gectıler yane :P BAss gitaristlerinin adına ozel gıtar cıkarıldı, baterıslerı guıness rekorlar gıtabına gırdı aynı anda 130 parçalık baterı çaldıgı ıcın :) Manyaklar kısaca[hline][b]Danny Deuce (a.k.a Chiptech)|http://www.hz-b.cjb.net Old Nebula Forum Moderator Email:[email protected]|Icq: 93377867
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 californication albümü tamamen çok güzel. Özellikle californication ve road trippin' e hasta derece bağlıydım bi aralar. hala arada bir dinlerim. Ps:Yeni albümleri bence californication kadar güzel değil ama onda da güzel, dinlenilebilecek şarkıalr var.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 scar tissue,hastasıyım rhcp'nin :)[hline]less talk,more glock!
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 severim bende rad hotı bayağı güzel şarkıları var.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 En sevdiğim rhcp çıkışlı şey bi rhcp parçası diil. Flea nın 17 küsür dakikalık bass solosu.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Around The World un başı cok guzel :)[hline][b]Danny Deuce (a.k.a Chiptech)|http://www.hz-b.cjb.net Old Nebula Forum Moderator Email: [email protected]|Icq: 93377867
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 By the way[hline]Kenderleme senin nicki görünce çocukken parkta oynadığım kum taşıyan kamyonumun kopan tekerinin yerine taktığım yedek tekerin ortasındaki demir aklıma geliyo niyeyse LA DIHLAYIN LA!
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Otherside en manyagi kopugu :) bi de can`t stop var :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Nukem , How long how long :P[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 tam hatırlamıom adını ama galiba higher ground[hline]Get Down On Your Knees....
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 [Bu mesaj Serkanow tarafından 21 July 2003 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Otherside Kalifornikasyon :P tabiki..sevilen şarkılarından üstüne ben bide severim Cant Stop...ama klibi yüzünden...:)[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..."
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Universally Speaking'de güzeldir bana göre.[hline]ymumcuoglu Grandmaster Mumcu
Öne çıkan mesajlar