Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Ayki Deskopunuz

hellspe

Öne çıkan mesajlar

hayır yaa bunu kullanmamdaki amaç şu aslında:
film i izlediğimde acaip etkilenmştm ve etkisnden kurtlmak içn masaüstü yaptm bölece hergn görüodm ve alıştıım içn etkisinden kurtldm;;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

O melek

cok isteyen oldu buyrun tek basina O melek[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=kara inek ve kokuşmuş çetesi][/spo]

sabboha kadder deens deens deens.
edik: spoiler'da bile olsa sayfa yapısını baya bi yamulttuğu için küçültüp koydum.[signature][hline]truth might be changed by victory.

[Bu mesaj Saeros tarafından 06 Eylül 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ROCK REPUBLIC IN FLAMES

[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

benimki ağustostan beri aynı yav[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...