Othranx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya nereye açacağımı bilemedim arkadaşlar ben bimeks mağazalarından birine gitmek istiyorum ve sorumu soruyorum -aşağıdakilerden hangisi maslak itü kampüsünden yada beşiktaştan en rahat ve en az vasıtayla gidilebilecek uzaklıktadır? a)acıbadem b)bayrampaşa c)beylikdüzü d)içerenköy e)kadıköy f)ümraniye g)maltepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Beşiktaş'tan Kadıköy vapur ile.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: toggie, 20 Eylül 2005 11:28 tarihinde demiş ki: Beşiktaş'tan Kadıköy vapur ile. +1 Ucuz ve rahat ulaşım.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ewt bayrampaşaya felan gitmektense bi vapur kadıköy 20 dakka[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sağolun arkadaşlar peki İstanbul Kadıköy Mühürdar Cad. No:54/1, 81300 Kadıköy, İstanbul bu mühürdar caddesi falan nerededir bileniniz varmı şimdi koca kadıköyde nası buluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sorarak bulacaksın onu da artık :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 du mühürdar nereydi ya yazıcıoğlunun felan oralar olabilir[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yaaa kadıköyün en işlek caddesi mühürdar ama neresiydi bilmiyorum.Ya son orda bi esnafa.Merak etme kadıköyün içinde mühürdar cad.5 dakka yürümezsin bile bulmak için.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 mühürdar caddesi akmarın arka çıkışının olduğu yer değil mi? alkım, nezih..vs kitap evlerinin bulunduğu sokak. zaten bimeks de orada sağda bir yerdeydi hatırladığım kadarıyla. http://www.pcsatis.net/list/list.asp?ktgr_id=383 bimeks değil ama en azından kroki yardımcı olur... [signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. [Bu mesaj Frigg tarafından 20 Eylül 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Frigg tarafından 20 Eylül 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 aa eet dooru oralardaydı nezihin felan ilersinde bulduk sonunda bimeksi[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 teşekkür ederim arkadaşlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İki Nezih kitabevinin ortalarında kalıyo. Alkım kitabevinin yakınlarında. (Söylendiği gibi). Heves kırmak gibi olmasın ama her mağazasında her ürünü bulunmuyo. Eğer Kadıköy Bimeks'te bulamazsan, Acıbadem'dekine bak. Ha orada da bulamazsan, Kozyatağı Carrefour'dakine bakarsın.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İstanbulu kimse bilemez[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar