Caecillia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konya'da oturdugumuz sıralarda mahallemizde 4 ev yan komşumuz olarak iki deli vardı ve bunlar kardeşti (artık genlerinde var heralde) küçük olan daha zeki gibiydi inanılmaz karikatürler çizedi. Evlermiz bahceliydi girebilirdin rahatça bahcelere. Gecerken eger masada kalem kagıt görürse mutlaka girer ve hani şu insanların portlerini 20 milyona komik çizenler varya buna para vermeye gerek olamdan ve istemedigin halde 2 dakika içinde mükemmel bi portreni çizer su ister ve giderdi. inanılmaz uzay hikayeleri vardı. "gürsel abinoldu senin nasayla anlaşmalı marsa gitme işi" dedidin zaman 3-4 saatlik kahkaha tufanı gelirdi ardından. büyük olan hakkaten deliydi şizofrendi heralde 1,95 boy vardı ve korkardı mahalleli ondan. tüm gün dur durak bilmeden hızlı hızlı yürürdü bi gider akşam gelirdi. gecen sene yine bi sabah cıkmış ve haftalarca geri gelmemiş. en sonunda jandarma cihanbeylinin daglarında donmuş olarak bulmuş.[signature][hline]Just Breath
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kızıltoptakda vardır senelerden beri adam esasında çok zengın ama delı işte.Bi kere oturuken ablası jple gelmiş alıp gitmişti biz çok olmuştuk(ablası oldugunu soırnadan ogrenıoruz) ama adam delı oldugundan doalyı yıen yırtıo pırtıo ustunu gezıo naparsın ya o deli ya biz çözemedik biz bu işi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Xanthe, 19 Eylül 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Kızıltoptakda vardır senelerden beri adam esasında çok zengın ama delı işte.Bi kere oturuken ablası jple gelmiş alıp gitmişti biz şok olmuştuk(ablası oldugunu soırnadan ogrenıoruz) ama adam delı oldugundan doalyı yıen yırtıo pırtıo ustunu gezıo naparsın ya o deli ya biz çözemedik biz bu işi:) [signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bakırköyde Haftasonları ödül olarak gezmelerine izin veriyorlar düzelme aşamasında olanlara. Bikaç kere gördükten sonra zaten anlıyorsunuz kıyafetler standart. Yani deli meli diyesim gelmiyor duruşundan hal ve hareketlerinden sokakta gördüğüm birçok insandan daha akıllı duruyorlar[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben değil de arkadaşlar taksimde görmüş . Deli değil bu hayvan tam anlamıyla . Adam uzun palto giymiş , fermuarını açmış , pipiciğini çıkarmış kızların arkasına geçip fıtı fıtı yapıp OOOH diye inliyormuş . Kaka adam .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Arma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: mADmaXimus, 19 Eylül 2005 17:53 tarihinde demiş ki: ankara izmir caddesinin orada bi fıskiye var bi adam surekli şarkı soyluyo orada milletle sohbet ediyo felan bide kendine bi afiş yapmış duvarlara asıyo neydi adamın adı bişey ballıses Kendini İbrahim Tatlıses sanan deli sanırım bu deli olsa gerek. Arkadaşım anlatıyodu bu adamı. Adam bölgede mağza açılışı olunca gidiyo sahnenin ortasına geçip bi şarkı söleyip sonrada gidiyomuş. Etraftakiler bişey demiyomuş herkes alışmış artık.[signature][hline]I gladly obey.
rarebee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu kendini trafik polisi zanneden delilerden amma cok var burda da vardı görünmüyo bayadır öldü galiba jopu,şapkası falan da vardı.ama benim favorim azında hep izmaritle gezen bi amcaydı.iki de birde yanına gelir hep aynı muhabbetti yapardı. -sen hiç kavga ettin mi? -ettim abi. -yere kapaklandın mı? -yok abi. -ben kapaklandım çok pis oluyo.bi sigaran var mı? bu muhabbet hiç değişmezdi ama hep aynı.arada bu ortadan kaybolurdu bakırköye tedaviye götürüyolarmış bunu bir ay kalıp geri gelirdi.bi gün bizim arkadaşlar sormuş buna bakırköy nasıl bi yer napıyon orda diye,abi ordakiler deli ya adamı zincirle bağlıyorlar,alayı deli demiş :D[signature][hline]RareBee
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 milyonlarca deli biliyorum. hepsi birbirinin aynısı olmuş. okul,iş,aile,öl. önüne konulanı sev. önüne farklı şeyler koyarlarsa farklı olduğunu san. milyonlarca deli tanıyorum. sabah 9 dan akşam 17 ye. yaşadığın dünyaya işkence ederek onu yavaşça yok et. kendin gibi deli olan kimseleri öldürmesi için çocuklarını eğit. milyonlarca deli tanıyorum 3 kuruş bile etmeyen dünyada kendini bir bok sanan kendini zincire vur. fetişist sin kendini kırbaçlattır. daha milyonlarca tanımadığım deli olduğunu biliyorum ve daha milyonlarca delilik tanığım bazı deli olmayanlar var kendi dünyalarını yaratabilmişler kendi hallerindeler ve onlarla dalga geçenleri umursamıyorlar zamanın birinde bir köy varmış.bu köyünde bir kralı varmış. köyde 2 tane su kuyusu; biri köylülerin içtiği diğeri ise sadece kralın içtiği.bu köyün kötü bir casısı varmış.birgün bir delilik iksiri hazırlayıp gecenin bir vakti köyün su kuyusuna boşaltmış ve o kuyudan içen herkes delirmiş.sadece kral içmemiş o kuyudan.gel zaman git zaman halk, krallarının deli olduğunu düşünmeye başlamış.doğru işler yapmıyormuş.ve köyde söylenti yayılmış "kral delirdi".bir gün ayaklanıp kralı indirmişler tahtından ve deli demişler ona.ozamandan bu zamana o kral köyün delisidir.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Eski mahallede(Demetevler) reşat abi vardı. Adam hergün farklı bi konsol resmiyle gelirdi (hani commodore clonları varya micro genius falan). Adamı bi gün elinde içi dolu ps2 paketiyle görünce bi an arkadaş olmak istemiştim. hehe.[signature][hline]Peek-a-boo!
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Burada 3 tane var (Üsküdar/İcadiye) Biri çöp manyağı, geçtiğimiz günler de evine girmiş bir kaç kişi ve evin için deki çöpleri görmüşler. Arkasından belediyeye haber verdiler, belediye geldi tam 2 kamyon çöp çıktı adamın evinden ve bu adam uzaylılarla konuştuğunu iddaa ediyor. Hep derim yanına gidince bize uygun frekans var mı diye :) Birisi annesine takmış biri, boyna annesini anlatıyor. Her geçene selam veriyor. 3.sü ise kızlara hasta mahalle deki kızlara saldırıp duruyor. Ama erkeklere gelince bir muhabbet bir muhabbet gerçekten adamı bırakıp gidemiyorsun. Ps: 4.de vardı ama geçen sene ne yazık ki intihar etti :([signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 20 Eylül 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir]
chagy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Valla Geçen sene kuzen le beni deli diye beşevler ankaray durağından atmışlardı :) sabahlamışız hiç uyumamışız tipler kayık,gözler kan çanağı,8 sıralarında tahminimce günün ilk seferini bekliyorduk bilemedin ikinci seferi. bekliyoruz ankarayı baktım 3 tane çarşaflı kadın geldi,bizi görmeleriyle arkalarını dönmeleri bir oldu. bende hep böyle şeyleri yaparım,dayanamadım,kuzene gel dedim birlikte yaklaştık bunlara,bi tanesinin omuzuna hafifçe vurdum,aniden dönüp "anaaaaam" demesiyle diğerlerinin de dönüp bana dehşet içinde bakmaları bir oldu,benim de gözler kan çanağı,2 numara saç,küpe falan..döndükleri gibi göğüsüme bi kere vurarak "Ve selamın aleyküm bacılarımm" dedim.Kuzen arkasını döndü kıkır kıkır gülüyor,kadınlar dumur bi şekilde bir birine bakıyordu,bir tanesi dayanamadı herhalde "deli la deli" diye bağırdı ve hepsi merdivenlere doğru kaçmaya başladı,görevlilerde duymuş olcak ki aşağıya geldi ve bizi duraktan attılar. :D bir iki ay en azından saçlarım uzayana kadar beşevlerden ankaraya binememiştim tanıcaklar diye.[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Xaenin, 19 Eylül 2005 17:59 tarihinde demiş ki: İstanbula nereye gitsen var bir tane . Etilerde kendini park görevlisi sanan bir abimiz var . Efsane kendileri . Dört yol gibi bir şeyin ortasında durup insanlara yol gösteriyor . Tamam bu bir yere kadar da , arkadaşlarla uzaktan baktık deli olduğuna kesin kanaat getirdik : Etrafta araba yokken hayali arabalara yön göstermek nedir arkadaşım ? Bi de nişantaşında bir kız vardı 10 11 yaşlarında çingene sanırım . Minibüse dayanıp kendi cinsel organına elini sürterek OOOF EVET OOOF diye bağırıyordu . Salak gibi yanından geçtim OFFF GEL BANA YAVRUMMM OFFF dedi . Hayat kötü oldu bi anda :( lol be :D[signature][hline]
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kim bilir o hale nasıl gelmiştir yazık ya xD[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!!
Öne çıkan mesajlar