Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana hos gibi geldi[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
bencede sıkıcı ya..[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
çok sıkıcı[signature][hline][b]karakedi, 04 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
bilmem biri eklemiş seni admin
loglara gore ben eklemiş gorunuyorum ;)
kafa bi dünya olmuş valla iş güç.[/b]

Mesaj tarihi:
Abi bu kadar becerıksız olunmaz ya 80 yaptım:)Ama dur daha ılk deneyişim:)
Yok abi benım işim deilmiş 7-8 kere oynadım en fazla 640 yaptım ama zeevklı bır oyun:)Linux un pengueni gibi olmuş :)

[Bu mesaj dalamardl tarafından 17 Eylül 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2355
kasayım mı daha war mı beni gecen ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
O kadar denedım yanı bo 100 ü buldu ama en fazla 1000 oldu

:tebrikz::tebrikz:
:tebrikz::tebrikz:
Lahirey yani :)

[Bu mesaj dalamardl tarafından 17 Eylül 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
3380[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
hohoooo
9380 :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
  • Yeni Oluştur...