Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 youla bire birde adam geçemiyor ki? ancak açık alanda hızıyla geçiyo o kadar. daha dogru düzgün çalımını göremedik...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben gördüm Gençlerbirliğinde oynarken bol bol. Üni ankarada olunca arada bir maçlarına gidiyoruz arkadaşlarla... Hele 2 sene önce Blackburn maçında attığı gollerden biriyle önce kafayla aşırtıp sonra sağından geçmesi vardı ki adamın yanından...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 youla bjk formasının ağırlığını kaldırabilecek bi oyuncu değil bana göre[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kleberson Ailton Mondragon Anelka Alex Yattara Aurelio Aha tartışmaya konuşmaya değer yabancılar bunlar !![signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: tony_montana, 19 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: youla bjk formasının ağırlığını kaldırabilecek bi oyuncu değil bana göre zaten kendide ifade etmiş konusmalarında cok zor diyor :D[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Anelka Kleberson Ailton Song Gerisi olmasa da olur.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Aurelio nun Bu sıralamada az yer almasına ciddi şaşırdım .. bende şu şekilde isimleri veriyim .. Fenerbahçe : Anelka Alex Appiah Aurelio Galatasaray : Mondragon Song ( Geçen seneki kadar iyi olmasada.. ) Beşiktaş : Ailton ( Açıkçası beklediğim gibi çıkmadı ) Kleberson Trabzonspor : Yattara ( Zaman zaman ) Ankaraspor : Wederson Açıkçası biçok maçında dikkatimi çekti .. Sivasspor , K.Erciyes , Kayseri gerçekten inanılmaz bir yükseliş içinde ..Geçen sene Küme düşmekten son anda kurtulan Kayserinin şu an 3. olması ve 2. ligden bu sene yükselen Kayseri Erciyes'in 4. durumda olması ve Beklentilerden çok daha üstün bir performans gösteren Sivas'ın kadro düzeni .. ve içindeki Yabancı oyuncuları gerçekten iyi seçilmiş[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 alex anelka appiah kleberson ailton gerisi yalan said: BoDrUmLu, 19 Eylül 2005 19:49 tarihinde demiş ki: lusyano voleybolcu onu voleybol takımı icin saklıyorlarmıs.. en kalitelisi pancu adam heryerde oynuyor.. kale de dahil :D (fenerliler iyi bilir :P) pazar gunku mactada son 10 dk kaleye pancu geccekti noldu? :) [Bu mesaj SavagE tarafından 20 Eylül 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gecseydi bole olmucaktı işte :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar