Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiyedeki Yabancılar

Sie

Öne çıkan mesajlar

iliç palavra dimi
mondragon 4 + 1 tane penaltı ile (maç skoru ile aha şifreisin çözdüm maçın :)) şu anda sezonun en iyi kalecisi
Thomas song defans olarak en kral defans şu anda
tita zaten o ne öyle o ne biçim bi ciğer
kleberson bencede çok iyi topçu

zaten anca ne kadar iyi warsa fenerde dimi aslansınız kaplansınız abi nediyim[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

Tomas-Song gecen senenın bırer golgesı bence.Cunku ustlerınde cok baskı var.ıkı kanatta 0 defans anlayısyla oynuyor
Ilıc daha hıcbırsey gostermedı ılk mac 2 gol attı sonra kayıplarda adam.
Ama mondragon konusunda haklısın.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 19 Eylül 2005 19:15 tarihinde demiş ki:

zaten anca ne kadar iyi warsa fenerde dimi aslansınız kaplansınız abi nediyim

Kıroyuz ama para bizde doğal olarakta iyi yabancılarımız var:P[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

lusyano voleybolcu onu voleybol takımı icin saklıyorlarmıs..

en kalitelisi pancu adam heryerde oynuyor.. kale de dahil :D (fenerliler iyi bilir :P)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eamer, 19 Eylül 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
said:
Fransuxa, 19 Eylül 2005 19:15 tarihinde demiş ki:

zaten anca ne kadar iyi warsa fenerde dimi aslansınız kaplansınız abi nediyim

Kıroyuz ama para bizde doğal olarakta iyi yabancılarımız var:P

olucak olucak : )[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

anelka
appiah
kleberson
alex
aurelio
song
szymkowiak[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

[Bu mesaj wook tarafından 19 Eylül 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Alex en çok tartışılacak yabancı Türkiye'de, seveni de çok bi işe yaramaz diyeni de... Kimine göre ideal bir lider, kimine göreyse küçük maçların kahramanı olmaktan öteye gidemeyen bir oyuncu. Benim fikrimce ise vasatın biraz üstünde bir ortasaha adamı. Aslında eksiği nedir ben de bilmiyorum, tekniği var, oyunu okuyuşu iyi ama maçta sürekli durarak oynaması ve bence beklenileni tam yansıtamamasıyla ön plana çıkıyor. Türkiye liginde çok korkulan bir oyuncu ama Avrupa'da vasat bir ortasaha, fazla bir şey beklemeyenler için iyi biri ama bu kadar beklenti ve aldığı para göz önüne alındığında "masrafını çıkarmıyor."

Bunun dışında Nobre denmiş, ama nobreden bir şey olacağına inanmıyorum. Yırtıcı değil, teke tekte iyi değil, pres yapamıyor, top taşıyamıyor... Tek yapabildiği şey fırsatçılık. Sırf bu meziyetle de 3 büyüklerde oynayamazsın kolay kolay.

Anelka ilk geldiğinde tam bir gölgeydi, takıma katkısı yoktu. Ama taa o zamanlardan topun ayağına yakışması, yaptığı hareketler ve düşünce yapısıyla kalitesini göstermişti. Fakat zamanla giderek daha iyi olmaya eskiyi bulmaya başladı. Şimdi ise hızla çıkışta. Tutulması çok zor, işini bilen, herşeyden önce futbol zekası çok gelişmiş bir adam. Ne zaman ne yapması gerektiğini iyi biliyor, fizik gücünü çok iyi kullanıyor ve tekniği de iyi. İdeal "çağdaş futbol forveti".

Appiah ortasaha yükünü sırtlamakta, tekniğiyle oyuna yön vermekte ve rakip atak kesmekte çok çok iyi. Fazla söze gerek yok çok iyi bir ortasaha. Ofansif katkısı pek yok ama defansif ve pas dağıtımı açısından çok şey katıyor takımına.

Aurelio yıllardır bildiğimiz dinamo. Defans ortasaha arasındaki köprüyü kuran, hızlı atakları başlatan, top dağıtan, mükemmel bir köprü kuruyor defans - ortasaha arasında.

Kleberson tam bir brezilyalı oyuncu. Tekniği iyi, ayağı futbol oynamak için yaratılmış adeta. Çok güzel hareketleri var. Risk sevmeyen, sade ama çok katkılı bir oyun stiliyle pas dağıtıyor. Zaman zaman mükemmel arapaslar atıp takımına pozisyon sağlıyor. Ama oyundan kendini arada sırada kopartıyor.

Ailton bir zamanlar çok iyi forvetmiş. Devasa cüssesine rağmen de iyi koşuyor hala. Ama artık yaşlılıktan mı yoksa başka sebepten mi bilmem, 90dk ya kondisyonu yetmiyor. Fiziğini kullanmanın yanı sıra yakın uzak farketmez çok iyi şut çekiyor. Falso falan vermeden dümdüz istediği yere atıyor topu sertçe. Ama kondisyon eksikliği çok fazla. 90dk çıkaramıyor. Tıkanıp kalıyor.

Youla Gençlerbirliğindeyken çok iyiydi, yeteneği ve potansyeli herkesi büyülüyordu. Ama BJK'ya geldikten sonra ne olduysa oldu saçmalamaya başladı. Oldukça hızlı ve birebirde çok iyi adam geçen bir oyuncu ama tam bir "kontratak futbol forveti". Gücünü organize ataklarda hele markaj altında gösteremiyor. Bir zamanlar Erman Toroğlu'nun Serhat için yaptığı yorumla "Arı gibi çalışıyor ama iktidarsız arı gibi bir türlü sokamıyor." Avrupa'da güçlü rakiplere karşı kontratak futbolunda iş yapar. Ama Türkiye'de BJK'ya kontratak futbolu oynatacak kaç rakip var ki toplasanız?

Pancu ilk geldiği sezon döktürüyordu adeta. Muhteşem oynamakla kalmıyor liberodan forvete kanattan göbeğe her yerde oynuyordu. Ama geldiğinden beri sürekli performansı düştü. En sonunda da arada bir parlayan vasat bir oyuncuya dönüştü. Çok alanda oynaması ve bireysel yetenekleri dolayısıyla dolayısıyla "ideal bir yedek oyuncu" olur her zaman için. Ama kısıtlı yabancı kontenjanını harcamak doğru mu bilinmez.

Iliç vasat bir ortasaha oyuncusu. Gelmeseydi de çok şey farketmezdi. Pek kendisini gösterecek biri değil. Zaten maddi zorunluluktan dolayı yapılmış bir transfer. Yine kadro genişletmek için iyi, ama çok fazla iş yapan bir oyuncu değil. Zaten GS'de de pek tutunacağını sanmam, sonu Petre ve Bratu gibi olur gibi geliyor bana.

Thomas FB'deyken iyi oynuyordu, GS'de ilk sezonunda ise beklediğimin çok üstünde bir performans gösterdi. Maç başına para almanın da etkisiyle her maç çok iyi bir performans çıkardı, rakiplere karşı defansta güven uyandırdı. Ama bu maç sanırım aldığı paranın garantilenmesinin ve yedeğinde ona tehdit oluşturacak kimsenin olmamasının da etkisiyle saldı kendini. Toparlarsa iyi iş yapar ama durum zor.

Mondragon bence şu anda Türkiye'deki en iyi kaleci. Evet son zamanlarda Volkan onu çok zorladı ama genele bakıyorum ben, ama belli olmaz birkaç aya da Volkan demeye başlarız. Frikikten gol yemiyor, kalede en çok güven veren isim. Saçma hatalar yapmıyor pek, iyi yer tutuyor. Kısaca dört dörtlük kaleci bence.

Song GS'nin ve belki de Türkiye'nin en iyi defansı bence. Kademe anlayışı var, bastığı topu alıyor. Arada bir gaza gelip ileri çıkıyor rakip ceza sahasına kadar top sürebiliyor ve iyi adam geçiyor. Bunun dışında fiziği çok güçlü, son adam oynamaya alışık ve rakip akın kesmekte birebir. Geçen sezon mükemmeldi, şimdiyse "çok iyi"ye düştü. Tekrar yükselmesini bekliyoruz.

Marek Heinz için bir şey söylemek için çok erken. Daha yeni geldi, takımı tanımıyor, uyum sağlayamadı. Ama izlediğim kadarıyla (3 maçını da izledim) bu adamda bir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 19 Eylül 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
en kalitelisi pancu adam heryerde oynuyor.. kale de dahil :D (fenerliler iyi bilir :P)

dün keşke koysaydınız kaleye pancu'yu o golleri yemezdi sizdew galip gelirdiniz belki :D:D:D[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...