Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Tişört İstanbul Buluşması (Cumartesi)

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Herkese tekrardan selamlar,
Öncelikle bu topici neden buraya açtığımı söyleyeyim. Asıl duyurunun yapıldığı topic paticik.com bölümünde olduğundan çoğu kişi tarafından görülmedi. Checmicala sordum, paintball turnuvasında çoğu kişinin tişörtü beğendiğini fakat kimsenin böyle bir şeyin yapıldığından haberi yokmuş. Bu konu aslında pati-events e uygun bir konu fakat buraya açıp daha fazla kişinin görmesini istedik. Eğer yönetim olmaz derse taşıyabilirler tabi ki öbür tarafa..
Neyse efendim; bilmeyenler için söyleyelim bu topicte pati tişörtlerinin elimize ulaştığını söyledik. Oradan tişörtlerle ilgili detaylı bilgiyi alabilirsiniz(fotoğraf, beden vs). Siparişler oldu, tişörtler yollandı; fakat banka havale/eftsi sorunu yüzünden alamayanlar çok oldu ve bir buluşma istediler. Biz de bu Cumartesi günü hem Taksim hem de Kadıköy'de birer buluşma ayarlayalım dedik. Aşağıda buluşmayla ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Gelecek olanlar, hangi beden tişört istediklerini yazarlarsa seviriz; keza aşağı yukarı o sayıda tişört getireceğiz yanımızda. İşte bilgiler:

Tişört fiyatı: 15ytl
Mevcut bedenler: L, XL
Buluşma mekanları: Taksim Taşkışla ve Kadıköy İskele
Buluşma vakitleri: 12:00-12:30 arası taksimde, 14:30-15:00 arası kadıköyde bulunacağız.

[spo3=telefon no]Bizimle irtibat numarası: **** *******[/spo]
Lütfen bu saatler arasında geliniz, çünkü taksimden önce beşiktaşa oradan vapurla kadıköye gidip diğer buluşmaya yetişmemiz lazım. Aşağıda buluşma yerlerinin krokilerini bulabilirsiniz, zaten kolay yerler kime sorsanız söylerler. Paticik tişörtü giymiş olacağız biz, tanırsınız oradan.

[spo1=Taksim buluşma noktası]Taksimden krokiye göre aşağıya doğru inince İTÜ Taşkışla kampüsünü görürsünüz zaten. Onun hemen yan tarafında içinde istanbuldaki tek teleferik olan park var; işte orası.
[/spo]

[spo2=Kadıköy buluşma noktası]Kadıköydeki buluşma noktamız ise sahildeki Adalar İskelesi'nin önü. Kadıköy Meydanına gelirseniz kimse sorsanız gösterir zaten. Bulması kolay.
[/spo]

Evet hepinizi bekliyoruz arkadaşlar.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196

[Bu mesaj Sailor tarafından 14 Eylül 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Eylül 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

valla çok güzel her ne kadar gelemeyecek olsam da (beylikdüzü'ndeyim artık oraya gelene kadar pasaport işlemleri , uçak fln bulmak :) )

Ayrıca bence telefon numarası yerine email ,msn adresi fln yazın abi kötü niyetli insanlar olur rahat bırakmazlar işlete işlete :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

güzel olmuş ta saat cok terx benim için

bi de parayı elden verebiliyor muyuz?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Bacyo, 14 Eylül 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 14 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
http://forum.paticik.com/area.php?id=114

keşke mesajı bi okusaydın fistan.

paticik.com bölümü farklı bir alan. duyuru yapılmış fakat community buluşmalarının yapılacağı veya o tarz şeylerin gerçekleşeceği alan fistan'ın verdiği bölüm. konu yanlış yere açılmış.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

topicin azına etcem ya.
ne bu mantık? orda görülmüyomuş?
e oraya açanların ne suçu var onlarınkide görünmüyo?
onlar niye buraya açmıyo?
bu cokmu mühim bi bulusma? diğerleri havadan bulusma mı da orda görünmeden duruyolar?ne güzel bölüm açılmış buluşma event diye?
bide "yetkililer taşır uygun deilse".. oldu canım.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

14:30 da tam orda olucam. tel alabilirsem sevinirim. bir de nası tanıycaz seni. =)[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

bana da bir L ayırın lütfen. görüşmek üzere..[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...