Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Herkese tekrardan selamlar, Öncelikle bu topici neden buraya açtığımı söyleyeyim. Asıl duyurunun yapıldığı topic paticik.com bölümünde olduğundan çoğu kişi tarafından görülmedi. Checmicala sordum, paintball turnuvasında çoğu kişinin tişörtü beğendiğini fakat kimsenin böyle bir şeyin yapıldığından haberi yokmuş. Bu konu aslında pati-events e uygun bir konu fakat buraya açıp daha fazla kişinin görmesini istedik. Eğer yönetim olmaz derse taşıyabilirler tabi ki öbür tarafa.. Neyse efendim; bilmeyenler için söyleyelim bu topicte pati tişörtlerinin elimize ulaştığını söyledik. Oradan tişörtlerle ilgili detaylı bilgiyi alabilirsiniz(fotoğraf, beden vs). Siparişler oldu, tişörtler yollandı; fakat banka havale/eftsi sorunu yüzünden alamayanlar çok oldu ve bir buluşma istediler. Biz de bu Cumartesi günü hem Taksim hem de Kadıköy'de birer buluşma ayarlayalım dedik. Aşağıda buluşmayla ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Gelecek olanlar, hangi beden tişört istediklerini yazarlarsa seviriz; keza aşağı yukarı o sayıda tişört getireceğiz yanımızda. İşte bilgiler:Tişört fiyatı: 15ytl Mevcut bedenler: L, XL Buluşma mekanları: Taksim Taşkışla ve Kadıköy İskele Buluşma vakitleri: 12:00-12:30 arası taksimde, 14:30-15:00 arası kadıköyde bulunacağız. [spo3=telefon no]Bizimle irtibat numarası: **** *******[/spo] Lütfen bu saatler arasında geliniz, çünkü taksimden önce beşiktaşa oradan vapurla kadıköye gidip diğer buluşmaya yetişmemiz lazım. Aşağıda buluşma yerlerinin krokilerini bulabilirsiniz, zaten kolay yerler kime sorsanız söylerler. Paticik tişörtü giymiş olacağız biz, tanırsınız oradan. [spo1=Taksim buluşma noktası]Taksimden krokiye göre aşağıya doğru inince İTÜ Taşkışla kampüsünü görürsünüz zaten. Onun hemen yan tarafında içinde istanbuldaki tek teleferik olan park var; işte orası.[/spo] [spo2=Kadıköy buluşma noktası]Kadıköydeki buluşma noktamız ise sahildeki Adalar İskelesi'nin önü. Kadıköy Meydanına gelirseniz kimse sorsanız gösterir zaten. Bulması kolay.[/spo] Evet hepinizi bekliyoruz arkadaşlar.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196[Bu mesaj Sailor tarafından 14 Eylül 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Eylül 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 http://forum.paticik.com/area.php?id=114[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 haydaaa. 2 gibi dersanede olucam ben Kadıköy'de. dershaneye gelip verme durumu zor ama olur mu ? ya da birine söyleyeyim , o benim yerime alsın parayı ona vereyim ben.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oh parayı denklestırırsem gelıyorum kadıkoye[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Fistan, 14 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/area.php?id=114 keşke mesajı bi okusaydın fistan.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla çok güzel her ne kadar gelemeyecek olsam da (beylikdüzü'ndeyim artık oraya gelene kadar pasaport işlemleri , uçak fln bulmak :) ) Ayrıca bence telefon numarası yerine email ,msn adresi fln yazın abi kötü niyetli insanlar olur rahat bırakmazlar işlete işlete :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 güzel olmuş ta saat cok terx benim için bi de parayı elden verebiliyor muyuz?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tabi amaç o zaten; havae/eft yapamayan bir sürü kişi vardı, onlar elden alsın amaçlı bir buluşma.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 geliyorum ben bitane xl plz. 14:30-15:00 arası kadıköyde olurum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 13.30 - 14.00 arası olmaz mı?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Bacyo, 14 Eylül 2005 23:04 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 14 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/area.php?id=114 keşke mesajı bi okusaydın fistan. okuduk.yinede yanlış.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 14 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: 13.30 - 14.00 arası olmaz mı? [signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 11.00-11.30 arası Taksim'de buluşsanız da, 13.30-14.00 arası buluşulsa Kadıköy'de =)[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Bacyo, 14 Eylül 2005 23:04 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 14 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/area.php?id=114 keşke mesajı bi okusaydın fistan. paticik.com bölümü farklı bir alan. duyuru yapılmış fakat community buluşmalarının yapılacağı veya o tarz şeylerin gerçekleşeceği alan fistan'ın verdiği bölüm. konu yanlış yere açılmış.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya çok erken saat olmasın, biraz uzaktan gelenler var, akşamdan kalma olanlar, öğlen 3te uyananlar falan var plz yani.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 topicin azına etcem ya. ne bu mantık? orda görülmüyomuş? e oraya açanların ne suçu var onlarınkide görünmüyo? onlar niye buraya açmıyo? bu cokmu mühim bi bulusma? diğerleri havadan bulusma mı da orda görünmeden duruyolar?ne güzel bölüm açılmış buluşma event diye? bide "yetkililer taşır uygun deilse".. oldu canım.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 14:30 da tam orda olucam. tel alabilirsem sevinirim. bir de nası tanıycaz seni. =)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Pati t-shirt u giyiceklermis ordan tanıycaz banada bi xl ayırın[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bana da bir L ayırın lütfen. görüşmek üzere..[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 erkene alınamaz mı ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kıskanma fistan istanbulda bulusuluyor diye[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 topicde geyik yapcam bak antalyada bulusmazsanız!![signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Geçen gün birisi arkadaşıyla bizim kırtasiyeye geldi dışarıda bekledi kimdi o çıksın ortaya çabuk! Bahçelievler Erhan Kırtasiye.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 geliyorum "L"[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ha tabi parayı denkleştirirsem gelcem yoksa zor[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar