RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 süper ;)[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...
octopus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Christoph_Vassel, 19 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki:çok belli pthotoshop olduğu , başarısız bence ama komik.. yok yok deil photoshop gerçek bi saber o filmlerdeki fln gerçek o_O
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Webaslan Mükemmel yapış ben fenerliyim ama genede takdir ediyoru madamları yani süper bir resim çok eğlendim bakarken ah bi fotoşap bilsemde yapsam cahil kaldım böle oldu :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 [spo1=...] said: Halfmumi bi tarihte yollamış ki ne yollamış: [/spo] Öldüm ya geberiyorum gülmekten:D Tam cuk oturmuş yani... Ama bide onun ayakta halinde çift taraflı verilse daha iyi olurdu:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bayhana bak ahaha :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 O artık Bayhan değil... Darth Bai Han:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 En güzeli Halfmumi'ninki gerçekten de eheh.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet son nokta gerçekten de[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 return of the muavin ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 adam otorite gibi eleştirddiO_o[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Daimon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bayhan ya zuaahhaha :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bayhan Bayhan Bayhan Lord Bayhan[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Öne çıkan mesajlar