Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Son zamanlarda olur olmadık zamanlarda oyundan düşüyorum. Özellikle akşam saatlerinde yaşandığında, ~500 kişilik sıra yüzünden zor zamanlar yaşatıyor. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? Bir de sormak istiyorum, ADSL hattım aynı zamanda oda telefonuma bağlı. Telefon çaldığında oyundan düşüyorum. Nasıl çözülebilir bu sorun?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ara adsl'i gelsinler? başka bi çözümü var mı bilmiyorum telefon olayının :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRaYaN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Aynı sorun bendede war tam actionda lap dıye oyundan düş hele bazen 132 hatası verıyor dahada delırıyorum ama genelde telefon calınca oluyor[signature][hline]Narayan Forever aLL FoR One One FoR aLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 #132 değil bu düşme. "Disconnected from Server" Genelde, ADSL'in 3 - 5 saniyelik gidip gelmeleri oluyor. Sonuçta WoW, VT gibi şeylerin hepsi tabi düşüyor.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Splitter taktın mı hatta ? bendede oluyodu takmadan önce[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 takmıştır heralde zaten takmassa meşgul çalar[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Splitter var tabiki ama geçenlerde odamı temizlemişler. Ondan sonra olmaya başladı zaten :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bi splitterı kontrolet evde paralel hatlar var, bu splitter evinde tek telefon prizi olanlar için sanırdım takmazdım telefon geldiği an, bağlantı kopuyodu sonra taktım ;)[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ADSL hattını kullanan tek hat var, o da oda telefonuna bağlı. Yarın iice bi karıştıriim :) Ama tek telefon gelince düşmüyor. Mesela bu gece 2 kere düştüm. ZG sırasında, 600 kişi que. GG :([signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bazen de adsl sapitiyor :( sonra disc... sonra 600 kişi sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bendede kaspersky daily control baslıyo disable edilmiyoda direk disconnect her gun 20.00de[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi walla ben adsl modemin ustune kola doktum o yuzden biraz kafayı yedi her gun en az 50 defa kopuyo baglantı yok fln dio tekrar reset atıyorum modeme tum ayarlar en bastan ben napıyım :) gerci yeni modem alıcam haftaya ama olsun[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bence ayagın kayıyordur:P neyse dslde cok oluyor bu problem kablosu olanlardan cok sikayet gelmiyor sanırsam[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar