Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundan Düşme?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda olur olmadık zamanlarda oyundan düşüyorum. Özellikle akşam saatlerinde yaşandığında, ~500 kişilik sıra yüzünden zor zamanlar yaşatıyor.

Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

Bir de sormak istiyorum, ADSL hattım aynı zamanda oda telefonuma bağlı. Telefon çaldığında oyundan düşüyorum. Nasıl çözülebilir bu sorun?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
Sosyal ağlarda paylaş

Bi splitterı kontrolet
evde paralel hatlar var, bu splitter evinde tek telefon prizi olanlar için sanırdım takmazdım
telefon geldiği an, bağlantı kopuyodu sonra taktım ;)[signature][hline]Satılık Karakter
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

abi walla ben adsl modemin ustune kola doktum o yuzden biraz kafayı yedi her gun en az 50 defa kopuyo baglantı yok fln dio tekrar reset atıyorum modeme tum ayarlar en bastan ben napıyım :)

gerci yeni modem alıcam haftaya ama olsun[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi"
Sosyal ağlarda paylaş

bence ayagın kayıyordur:P neyse dslde cok oluyor bu problem kablosu olanlardan cok sikayet gelmiyor sanırsam[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...