Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fem hakkında..!

Pergamum

Öne çıkan mesajlar

said:
twistedemo, 18 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
final çok yii teşvik eder kıskandırır motive eder doğan cüceloğlunu bile getirir nesini beğenmedin ki =p

ya bilmiyorm ama sanırım hocalarla fln çokh problemim oldu belkide bu yzdn!birde orda insan kendini çokh rahat hissetdiyo ilk bir iki ay ii gidiyodu sonra saldım resmen!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne başardıysam Fem sayesinde başardım... ciddiyim. Ha, başarılıydım, derece yapar gözüyle bakıyorlardı o yüzden ekstra ilgilendiler (F1 sınıfı) o ayrı. Daha düşük seviyede sınıflardaki ilgilenme derecesini çok iyi bilmiyorum

şu var ki danışmanlar acaip ilgileniyorlar... çok mühim bişe. ÖSS çalışan adam güdülmelidir bence :)

Kadro'ya ve Murat'a gitmiş biri olarak söylüyorum

Not: mütevazilik yapmıyorum üzgünüm, yeri geldi mi gerçekleri söylemek lazım :p[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

ben iki sene once fem e gittim..
hic bir yanlıs soz,yonlendirme,akıl celme cart curt gormedim..
surekli ders calısmaya teswik edildim..
ben m1 deydim o ayrı tabi..cunku daha fazla ilgileniolar..
ilk senemde itu yu kazandım..mutluyum huzurluyum..
fem deki butun hocalarıma tesekkur ederim..
universiteye girdikten sonrada bir kere bile arayıp yahu gel bizim yurtta kal fln demediler..
fem icin anlatılan cogu seyin yalan oldugunu gordum..
(ama fem yurdunda kalırsan ordaki ortamı bilemicem)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

[Bu mesaj wook tarafından 18 Eylül 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nereye gidersen git iş sende bitiyor ya neyse...
Fem mi Final mi desen ben fem derim çünküü sınıflarında ya full erkek var yada full kız var yane böyle kafanı dağıtcak dikkat bozacak bir olay olmaz(ben mefteydim orada böyle kız ayarlama olayında kaç kişi öss birşey yapamadı) Ayrıca kampmış evmiş bunlara gitme bence orada beynini içok güzel yıkarlar ama dershanede birşey olmaz oraya gidipte hemde orta bir çalışma ile açıkta birini görmedim daha ama dediğim gibi herşey sende bitiyor nerde olursan ol
Sosyal ağlarda paylaş

din min olaylarını 2 plana at... ama başarılı bir öğrenci değilsen ilk sınıfa giremeyeceksen fem - marmara ışık - kültür gibi dershanelerin hiç birine gitme yüzüne bakmazlar . sadece para verdiğin için orda bulunursun.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi femi savunmanın alemi yok, onu eleştirmenin de gerçekleri yoksaymanın da alemi yok.

fem fettullah eğitim merkezidir, anafen onun ilk öğretim ayağıdır. zirve de bunnarındır, fatih "eğitim kurumları" da bunnarın. adamların amaçları da belli. fettullah kendi azından söylüuor devrimi, ve bunu çok mantıklı sebeplere dayandırıyor.

ben kendisini sevmem, görüşlerini de paylaşmam, islamcı da deilim ama adamların dershanesi de dershane yani en babalarından. ama ünisi ve okulu dandik.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben feme gitrmedim ama türevlerinden birine gittim
şöyle söyleyeyim
çoook başarılı biri değilsen feme ve türevlerine gitme derim
çünkü normal bi dershaneden farkı olmaz
ama başarılı isen git acayip ilgileniyolar, rehberlik olayları felan üst düzeyde. Kamptır, yurttur felan git derim ben çünkü. çook faydası olur. Bir anda yükselişe geçersin. Ortam iyidir. Birşeyler empoze etmelerine gelince.Elbet adamlar görüşlerini sana anlatıyorlar ama zorlama kesinlikle olmaz. Bazen hayır demeyi bilmelisin çünkü bu senin hayatın. Ayrıca çook kafa rehberler vardır. Hiç öyle işlerle alakası yoktur. Bir numaralaı adamlardır bunlar Türkiye de. Zaten senin muhatap olduğun tek kişi de onlardır.
Ben böyle derim[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turambarturin, 18 Eylül 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
fem e kökten dinci olursan git yoksa yüzüne bakmazlar...
Marifet degil gerci de ben onlarla bir kez bile namaz kilmadim, cok nadiren iftar ettim, yurtlarinda hic yatili kalmadim, sadece 1-2 ay sabah gidip aksam eve dondum. Hic de problemim olmadi. Yuzune bakmiyor falan degiller yani abartmayalim, ama baski hissediyor insan biraz evet, sozle veya tavirla. Basariliydim ama, hem basarisiz hem o yolda olmayanlara nasil muamele ettiklerini pek bilmiyorum.

Bir de asker vb. olmak gibi bir niyetin varsa hic sansin yok Fem'e bir kez bulasirsan, hatta bazi isyerlerinin bile ogrenirlerse almadigini duydum ama abartidir o biraz, sonucta bunun mulakati var bilmemnesi var, ayrica asker kadar istihbaratlari olmasi mumkun degil, nereden ogrenecekler onu.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ze-NoN, 19 Eylül 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
Elbet adamlar görüşlerini sana anlatıyorlar ama zorlama kesinlikle olmaz. Bazen hayır demeyi bilmelisin çünkü bu senin hayatın. Ayrıca çook kafa rehberler vardır. Hiç öyle işlerle alakası yoktur. Bir numaralaı adamlardır bunlar Türkiye de. Zaten senin muhatap olduğun tek kişi de onlardır.
Bu mesaji kacirmisim ben bir de, aynen katiliyorum. Zorlama yok, birkac kez sorar veya ima eder sonra pesini birakirlar basariliysan, sadece derslerinle ilgilenirler. Benim rehberlikcim kizlardan tut icmeye kadar konusuyordu mesela is dalgaya gelince, hicbirini yapmasa da her turlu ogrencisiyle kafa muhabbete girmeyi beceriyordu en azindan.

Tekrar olsa gider miyim diyorum, evet giderim heralde, ama herkesin sartlari farkli haliyle.. Basari duzeyin, dini goruslerin, ileride yapmayi dusundugun is falan oldukca etkiliyor bu kararini yani, yine senin bilecegin sey.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...