Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ewt arkdaşlar fem dersanesine yaılmayı düşünüyorum geçen sene finaldeydim ama pek memnun kalmadım daha önce fem de okuyan yada bilgisi olan arklar varsa biraz beni bilgilendiririseniz sevinirm.bazı hurafeelerden fln bahsediyolar ama ne kdr gerçek bilmiyorm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fettullah eğitim merkezimiydi o? kusura bakmayın. ama bence gitme...[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 final çok yii teşvik eder kıskandırır motive eder doğan cüceloğlunu bile getirir nesini beğenmedin ki =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 öngargısız bi hayat için eğitim [Bu mesaj fede tarafından 18 Eylül 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: twistedemo, 18 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki: final çok yii teşvik eder kıskandırır motive eder doğan cüceloğlunu bile getirir nesini beğenmedin ki =p ya bilmiyorm ama sanırım hocalarla fln çokh problemim oldu belkide bu yzdn!birde orda insan kendini çokh rahat hissetdiyo ilk bir iki ay ii gidiyodu sonra saldım resmen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 benim gittiğimde acayip rekabet vardı ama iyi anlamda yaradı bize herkes sen ne kadar çözdün bende çöziyim modundaydı ama sen saldım diyorsun o zaman kimse sana yardım edemez salıcaksan kendini ama fema para verme derim ben uğur nasıl?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bırak femi ya dershanemi kalmadı[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 uğur'a giden varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bence final dergisi dershanesine yazıl.. Fem'e falan bulaşma hiç boşver..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fdd iyidir. boşver fem'i. sen çalışmak istedikten sonra fdd sana çok yardımcı olur.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben ne başardıysam Fem sayesinde başardım... ciddiyim. Ha, başarılıydım, derece yapar gözüyle bakıyorlardı o yüzden ekstra ilgilendiler (F1 sınıfı) o ayrı. Daha düşük seviyede sınıflardaki ilgilenme derecesini çok iyi bilmiyorum şu var ki danışmanlar acaip ilgileniyorlar... çok mühim bişe. ÖSS çalışan adam güdülmelidir bence :) Kadro'ya ve Murat'a gitmiş biri olarak söylüyorum Not: mütevazilik yapmıyorum üzgünüm, yeri geldi mi gerçekleri söylemek lazım :p[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fethullahın askerleri!!![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben iki sene once fem e gittim.. hic bir yanlıs soz,yonlendirme,akıl celme cart curt gormedim.. surekli ders calısmaya teswik edildim.. ben m1 deydim o ayrı tabi..cunku daha fazla ilgileniolar.. ilk senemde itu yu kazandım..mutluyum huzurluyum.. fem deki butun hocalarıma tesekkur ederim.. universiteye girdikten sonrada bir kere bile arayıp yahu gel bizim yurtta kal fln demediler.. fem icin anlatılan cogu seyin yalan oldugunu gordum.. (ama fem yurdunda kalırsan ordaki ortamı bilemicem)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim [Bu mesaj wook tarafından 18 Eylül 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fem değil ama körfeze gittim yurtlarında da kaldım kamplarında kaldım aykırı bi tip olsamda m1de olduğum için adamlar hiç bişiyime karışmadı onlar namazlarını kaldı ben geyik ypatım yemek yedik. kafama ders dışında bişi sokmakla uğraşmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Nereye gidersen git iş sende bitiyor ya neyse... Fem mi Final mi desen ben fem derim çünküü sınıflarında ya full erkek var yada full kız var yane böyle kafanı dağıtcak dikkat bozacak bir olay olmaz(ben mefteydim orada böyle kız ayarlama olayında kaç kişi öss birşey yapamadı) Ayrıca kampmış evmiş bunlara gitme bence orada beynini içok güzel yıkarlar ama dershanede birşey olmaz oraya gidipte hemde orta bir çalışma ile açıkta birini görmedim daha ama dediğim gibi herşey sende bitiyor nerde olursan ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 geçtiğimiz sene bende feme gitmiştim şimdi marmarayı kazandım ama bi şansım daha olsa feme gitmezdim! en iyisi mef![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 FETHULLAH eğitim merkeziiiiii...[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fem e kökten dinci olursan git yoksa yüzüne bakmazlar... ama köktendinci olursan da daha kralı yoktur...[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çok başarılı bi öğrenci değilsen fem e giderek paranı sokağa saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Eğer dinci değilsen feme gitme,iyi bir öğrenci değilsen hiiiç gitme[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 din min olaylarını 2 plana at... ama başarılı bir öğrenci değilsen ilk sınıfa giremeyeceksen fem - marmara ışık - kültür gibi dershanelerin hiç birine gitme yüzüne bakmazlar . sadece para verdiğin için orda bulunursun.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya şimdi femi savunmanın alemi yok, onu eleştirmenin de gerçekleri yoksaymanın da alemi yok. fem fettullah eğitim merkezidir, anafen onun ilk öğretim ayağıdır. zirve de bunnarındır, fatih "eğitim kurumları" da bunnarın. adamların amaçları da belli. fettullah kendi azından söylüuor devrimi, ve bunu çok mantıklı sebeplere dayandırıyor. ben kendisini sevmem, görüşlerini de paylaşmam, islamcı da deilim ama adamların dershanesi de dershane yani en babalarından. ama ünisi ve okulu dandik.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 valla ben feme gitrmedim ama türevlerinden birine gittim şöyle söyleyeyim çoook başarılı biri değilsen feme ve türevlerine gitme derim çünkü normal bi dershaneden farkı olmaz ama başarılı isen git acayip ilgileniyolar, rehberlik olayları felan üst düzeyde. Kamptır, yurttur felan git derim ben çünkü. çook faydası olur. Bir anda yükselişe geçersin. Ortam iyidir. Birşeyler empoze etmelerine gelince.Elbet adamlar görüşlerini sana anlatıyorlar ama zorlama kesinlikle olmaz. Bazen hayır demeyi bilmelisin çünkü bu senin hayatın. Ayrıca çook kafa rehberler vardır. Hiç öyle işlerle alakası yoktur. Bir numaralaı adamlardır bunlar Türkiye de. Zaten senin muhatap olduğun tek kişi de onlardır. Ben böyle derim[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: turambarturin, 18 Eylül 2005 20:20 tarihinde demiş ki: fem e kökten dinci olursan git yoksa yüzüne bakmazlar...Marifet degil gerci de ben onlarla bir kez bile namaz kilmadim, cok nadiren iftar ettim, yurtlarinda hic yatili kalmadim, sadece 1-2 ay sabah gidip aksam eve dondum. Hic de problemim olmadi. Yuzune bakmiyor falan degiller yani abartmayalim, ama baski hissediyor insan biraz evet, sozle veya tavirla. Basariliydim ama, hem basarisiz hem o yolda olmayanlara nasil muamele ettiklerini pek bilmiyorum. Bir de asker vb. olmak gibi bir niyetin varsa hic sansin yok Fem'e bir kez bulasirsan, hatta bazi isyerlerinin bile ogrenirlerse almadigini duydum ama abartidir o biraz, sonucta bunun mulakati var bilmemnesi var, ayrica asker kadar istihbaratlari olmasi mumkun degil, nereden ogrenecekler onu.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: ze-NoN, 19 Eylül 2005 18:10 tarihinde demiş ki: Elbet adamlar görüşlerini sana anlatıyorlar ama zorlama kesinlikle olmaz. Bazen hayır demeyi bilmelisin çünkü bu senin hayatın. Ayrıca çook kafa rehberler vardır. Hiç öyle işlerle alakası yoktur. Bir numaralaı adamlardır bunlar Türkiye de. Zaten senin muhatap olduğun tek kişi de onlardır.Bu mesaji kacirmisim ben bir de, aynen katiliyorum. Zorlama yok, birkac kez sorar veya ima eder sonra pesini birakirlar basariliysan, sadece derslerinle ilgilenirler. Benim rehberlikcim kizlardan tut icmeye kadar konusuyordu mesela is dalgaya gelince, hicbirini yapmasa da her turlu ogrencisiyle kafa muhabbete girmeyi beceriyordu en azindan. Tekrar olsa gider miyim diyorum, evet giderim heralde, ama herkesin sartlari farkli haliyle.. Basari duzeyin, dini goruslerin, ileride yapmayi dusundugun is falan oldukca etkiliyor bu kararini yani, yine senin bilecegin sey.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar