Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayıt çilesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bugun universite ders kayıtları vardi.haftalar onceden kendime program hazirlamistim cok da guzel di bi gununde bos kaliyodu...sabahin 6.48 de sisteme girdim (gece 3 te denemistim)ve nerdeyse 80 kisilik gruplar dolmus kafayı yedim yaa...abuk subuk bi prog. oldu. 2 seneden sonra okula 5 gun gitcem :'( benden once kalkıp kayıt yapan o yuce insanları kutluyorum...icimde patladi...
aradiginiz kişiye bu donem ulasilamıyo....
Mesaj tarihi:
ben ders falan seççeek miyim?hiç haberim yok..nasıl oluo o?sizzin nerden haaberiniz oldu...istanbul radyo-tv-sinema 1. sınıf.... vaar mı aacabaaaaa[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Mesaj tarihi:
İÜ o kadar teknolojik bi okul değil :) Dersleri gidip paşa paşa okulda seçmen gerekiyo
Sanırım ekim başında kayıtlar, okulun web sitesinde yazıyodur (ilk cümlemle nasıl çeliştim belli deil =p)
Mesaj tarihi:
1. sınıflar ders seçmiyor snrm en azından ilk donem icin
(kaynak=kendimden biliyorum)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Ben zorunlu derslerimi bile alamadim

Yildiz sacmaligi oldu yine. Yarin gidip dekanligi basicam[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
bu olay sadece yildiz a ongu deil malesef yani yildiz sacmaligi dei...baska uni.lerden de bu sorundan sikayetci arkadaslarim var...
ben yinede memnunum sistemden en azindan evimde dersimi secebiliyorum.. cogu uni.de ders secilmiyo bile...
  • Yeni Oluştur...