angband Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 arkadaslar bugun universite ders kayıtları vardi.haftalar onceden kendime program hazirlamistim cok da guzel di bi gununde bos kaliyodu...sabahin 6.48 de sisteme girdim (gece 3 te denemistim)ve nerdeyse 80 kisilik gruplar dolmus kafayı yedim yaa...abuk subuk bi prog. oldu. 2 seneden sonra okula 5 gun gitcem :'( benden once kalkıp kayıt yapan o yuce insanları kutluyorum...icimde patladi... aradiginiz kişiye bu donem ulasilamıyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bendede durum öle valla ben bu hafta hiç bişi seçemicem yada ölesine seçecem haftaya deiştiricem programı tamamen[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben ders falan seççeek miyim?hiç haberim yok..nasıl oluo o?sizzin nerden haaberiniz oldu...istanbul radyo-tv-sinema 1. sınıf.... vaar mı aacabaaaaa[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 İÜ o kadar teknolojik bi okul değil :) Dersleri gidip paşa paşa okulda seçmen gerekiyo Sanırım ekim başında kayıtlar, okulun web sitesinde yazıyodur (ilk cümlemle nasıl çeliştim belli deil =p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 1. sınıflar ders seçmiyor snrm en azından ilk donem icin (kaynak=kendimden biliyorum)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben zorunlu derslerimi bile alamadim Yildiz sacmaligi oldu yine. Yarin gidip dekanligi basicam[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu olay sadece yildiz a ongu deil malesef yani yildiz sacmaligi dei...baska uni.lerden de bu sorundan sikayetci arkadaslarim var... ben yinede memnunum sistemden en azindan evimde dersimi secebiliyorum.. cogu uni.de ders secilmiyo bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar