vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 merhaba herkeşe, umarım muhabbet-i gülistanlar içindesiniz arkadaşlar. beni de aranıza alır mısızz? :( beüw... :) ehe! tüh ulam gelir gelmez şımardık!![signature][hline]den ay tink yu mayself vade vandırful vörld... Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ayıpsın. Geç buyur. Hoşgeldin.[signature][hline] Hö ? Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoşgeldin[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoşgeldin tabi biz bir aileyiz ;) aramıza hoşgeldin.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Alıntıla
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 asl?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 meraba.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Alıntıla
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 H o ş g e l d i n .[signature][hline]Please wait... Alıntıla
overmars Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 *-* Hoş - Gel - Din *-*[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Alıntıla
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 beni selamlayan herkese teşenkürler... sğoauln rkaadşaalr... imzanı sevdim cintonik :)[signature][hline]nın nırı nınnın, nın nın! Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hoJgeldin.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Alıntıla
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hoşgeldin sefalar getirdin[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hosgeldin.[signature][hline]Biter! Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hg[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hoşgeldin[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hoş geldin[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 slm[signature][hline]MONO(b)LOG Alıntıla
Arden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mirabaa[signature][hline][b]Banada Plz[b] Alıntıla
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoşgeldin[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar... Alıntıla
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 velkam tu dı viliç[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoşgelsin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.