Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

411 nereli bilen varmııı???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
druenler, 18 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
ee benim ss zaten. sorsaydin ya bana? :)

ehehe ya ne biliyim hatırlayamadım bi an... şimdi koyduğun anda o topicteki tartışmalarımız aklıma geldi... banada benzeri oldu işte... dmgı gördüğüm anda pota bastım... ama heal gelemeden falan ölmüştüm... yada gelmişmiydi tam hatırlamıyorum ama çok hızlı olduğunu çok net hatırlıyorum... :D[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: xxxx
Speciality:Shadow Vain
Job: Assasin
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Mesaj tarihi:
said:
grandhero, 18 Eylül 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
bu 411 i bu kdr büyütmeyin, strokes i flnda..
beramustaki sinleri salsam karşısına bunların bi halt yiyecekleri yok ?

mesela kimleri? ve üzgünüm ama 411 i hiç görmemiş gibi konuştun...[signature][hline]Server: Diez
Mesaj tarihi:
nie ? diezdede oynadım ben..
en kolayından..
::Bebop:: die bir sin war.. PressOK tayfasından.. Vstyl3 diede tanınıodu zamanında..
yada kunt.. CrugaL, dRizz_ etc etc.. +8 sheller fln biliosunuz ?
dupe rulaz..
bunlar 411'i amuda kaldırır..
neyse..[signature][hline]Name: TankerJR
Server: Beramus
Race: El Morad
Job: Blade Master
Level: 6x
Np: 1xx.xxx
Clan: EaGLeS
Not: I'm not MerLinas :p
Mesaj tarihi:
said:
grandhero, 18 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
nie ? diezdede oynadım ben..
en kolayından..
::Bebop:: die bir sin war.. PressOK tayfasından.. Vstyl3 diede tanınıodu zamanında..
yada kunt.. CrugaL, dRizz_ etc etc.. +8 sheller fln biliosunuz ?
dupe rulaz..
bunlar 411'i amuda kaldırır..
neyse..

zaten bende 411 in itemlarını diil oynayış tarzını beğeniyor ve övüyorum... teke tekte indirmek birisinden daha iyi oynadığını göstermez... bahsettiğin adamların itemları aşmış orası doğru ama 411 in yaptıklarını yapabiliceklerini sanmıyorum... yapıyolarsa onlarada helal olsun... ne yazıkki tanımıyorum...[signature][hline]Server: Diez
Mesaj tarihi:
tanımamana üzüldüm..
tanışabilmen dileğimle.. tartışmayı uzatmayalım..[signature][hline]Name: TankerJR
Mesaj tarihi:
roguenler efendi orda combo oldugu belli olmuyor. sabit durdugunu varsayarsak 3lü vurması normal ayrıca o sırada ss almakla meşgulmüşsün anlık laglara mı girdin naptın alırken eheh muhalefet 4ever[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
said:
grandhero, 18 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
tanımamana üzüldüm..
tanışabilmen dileğimle.. tartışmayı uzatmayalım..

ne tartışması yaw fikir paylaşıyoz aypsın ;)[signature][hline]Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
_catastrope_, 18 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
said:
grandhero, 18 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
tanımamana üzüldüm..
tanışabilmen dileğimle.. tartışmayı uzatmayalım..

ne tartışması yaw fikir paylaşıyoz aypsın ;)

:p haklısın :D[signature][hline]Name: TankerJR
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 18 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
roguenler efendi orda combo oldugu belli olmuyor. sabit durdugunu varsayarsak 3lü vurması normal ayrıca o sırada ss almakla meşgulmüşsün anlık laglara mı girdin naptın alırken eheh muhalefet 4ever

ss'i ok'e bastiktan sonra aldim.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan:
Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
grandhero, 18 Eylül 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
bu 411 i bu kdr büyütmeyin, strokes i flnda..
beramustaki sinleri salsam karşısına bunların bi halt yiyecekleri yok ?

dogru diyorsun. bi tanesi diez'de char almisti. tabi direk eline +8'leri de. daha ilk karsilasmamizda adam twich yapti. beramus'dan geldigini anlamamak icin aptal olmak lazim.[signature][hline]Nick: Roguenler
Clan:
Mesaj tarihi:
said:
druenler, 19 Eylül 2005 00:01 tarihinde demiş ki
dogru diyorsun. bi tanesi diez'de char almisti. tabi direk eline +8'leri de. daha ilk karsilasmamizda adam twich yapti. beramus'dan geldigini anlamamak icin aptal olmak lazim.

ahahha :lol: dupemus heryerde dupemus![signature][hline]Server: Diez

[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 19 Eylül 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
edit: tööbe töbe

signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 19 Eylül 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
karsındaki eger comboyu biliyorsa sen 5 veya 6. skillden sonra heal pot icebilirsin. adam program kullanmıyor.

P.S: beko nun nasıl combo (!) yaptıgını bilen varmı? o adam karsıma gelince ne hikmetse 8. skillden sonra pota a basabiliyorum.[signature][hline]status: blocked
server: diez
job: mage
nation: karus
level: 6x
np: 35xxx
clan: yok onu bulamadım işte :D
Mesaj tarihi:
said:
nui2din, 19 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
karsındaki eger comboyu biliyorsa sen 5 veya 6. skillden sonra heal pot icebilirsin. adam program kullanmıyor.

P.S: beko nun nasıl combo (!) yaptıgını bilen varmı? o adam karsıma gelince ne hikmetse 8. skillden sonra pota a basabiliyorum.

bilmezmiyim... adam bi ara bana slide yaparken bi ton dmg çıkmıştı... allahtan bi ara pota mastım ve mage tpledi... sonrada bi daha karşıma öyle vahim bi pozisyonda çıkmadı... çıkmasınıda istemiyorum....[signature][hline]Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
druenler, 19 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
slm

[Bu mesaj druenler tarafından 19 Eylül 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]

reslm :P[signature][hline]status: blocked
Mesaj tarihi:
said:
nui2din, 19 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki:

P.S: beko nun nasıl combo (!) yaptıgını bilen varmı? o adam karsıma gelince ne hikmetse 8. skillden sonra pota a basabiliyorum.

sen mage olarak genelde stealth ile gelen rogue'u dmglarindan gordugun icin sana gore 5. 6. skilden sonra pot icebilirsin. "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" diyorum buna.

orada dikkat edersen 3. dmg'den sonra pot iciyorum zaten. 3. dmg diyorum skill degil.

[signature][hline]Nick: Roguenler
Clan:

[Bu mesaj druenler tarafından 19 Eylül 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
forumdaki imzam evet mage ama sen nereden biliyorsun sadece mage ile oynadıgımı. dikkat etti isen beko icin 8. skillden sonra demiştim anlarsın artık kullandıgım charı. neyse uzatmayalım istersen sende fotoya bi daha eiice bak. ilk ictigin water of favors tan sonra toplam 6 tane skill yemissin sonra tekrar water of favors icmissin 3. damage yada skill nerede yoksa benmi yanlıs fotoya bakıyorum

edit: konunun selameti acısından ben sana ictigin heal potları saydım sen ise karsılık verdigin dmg leri sayıyorsun eger bir yanlıs anlama var ise duzeltelim. ( ouzr dilerim)[signature][hline]status: blocked

[Bu mesaj nui2din tarafından 19 Eylül 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nui2din, 19 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
forumdaki imzam evet mage ama sen nereden biliyorsun sadece mage ile oynadıgımı. dikkat etti isen beko icin 8. skillden sonra demiştim anlarsın artık kullandıgım charı. neyse uzatmayalım istersen sende fotoya bi daha eiice bak. ilk ictigin water of favors tan sonra toplam 6 tane skill yemissin sonra tekrar water of favors icmissin 3. damage yada skill nerede yoksa benmi yanlıs fotoya bakıyorum

edit: konunun selameti acısından ben sana ictigin heal potları saydım sen ise karsılık verdigin dmg leri sayıyorsun eger bir yanlıs anlama var ise duzeltelim. ( ouzr dilerim)

iyi de pot ile skill alakasiz. heal pot'un kendine gore bi cooldown'u var. kimi sana 1 pot icene kadar 2 tane vurur, kimi ise 8. bunun sadece cooldown ile alakasi var. ben ilkinden saydim. ordan anlasamadik iste.

ayrica ben o ikinci potu kullanamadim. daha dogrusu potu icene kadar oldum bile. su ana kadar iyi sayilabilecek cogu oyuncu ile 1vs1 yaptim. arena, cz veya csw. boyle birsey gormedim.

bu olay ikinci kere basima geldi. ilk ko zamanlarinda warrior ile cz town'da otururken lf efekti gordum. dikkatlice baktim ve kamera acisida tam karsidan geliyor gosteriordu. o kadar hizli town cekti ki zor gorebildim adami. oldum. tabi kulelerden dmg felan yemedi haliyle. sagdaki info box'da 9-10 tane dmg vardi. bu macro olayini ilk defa o sekilde gordum.
ve de simdi boyle goruyorum.[signature][hline]Nick: Roguenler
Clan:
Mesaj tarihi:
ben gene soluyorum bence macro degil. yeni bir macro programı ise walla onun bu saatten sonra yapacagına pek aklım almıyor cunki adam mim ustunde kardesi ile (uppala) ilgili ortaya cok degisik laflar atılmıs idi yok speedhack falan kullanıyor diye blood dan kac kişi fraps prog. acık halde onları bekliyordu ki en ufak bi arızada ban attıralım diye. konu dallanmaya baslamadan bitirelim uzatmadan.
bende yedigim dmglerden bi kısmını insallah buraya koyarım.[signature][hline]status: blocked
Mesaj tarihi:

yorumsuz
[spo1=diez_J][[/spo]signature][hline]status: blocked

[Bu mesaj nui2din tarafından 19 Eylül 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
o mim ustunde felan hikaye arkadasim. blood'un eternity'i korudugunu dunya alem biliyor. eternity'de herkes nerdeyse 70 oldu harpy'de. hatta human kismindan adamlar ss felan yollamislardi foruma. spot kavgasi sirasinda blood'dan bikac kisinin gelip eternity haric herkesi dagittigini gosteriyordu.

diez_j yuzyilin loser'i. oyun hayati macro ve dupe ile gecmis bi insan. sorunca "ben koreliyim" diyordu hatta :) sadece yanindan gecmesi 15 hit'di. sonradan geri dondu kopek ettiler adami. sirf np donate ediyordu ki chari bi baskasina biraktim felan dedi. daha da hic girmiyor. bikac gun gorundu o kadar.[signature][hline]Nick: Roguenler
Clan:
Mesaj tarihi:
he bir de ekleyeyim. ben strokes'a (rankingsde felan) birsey soyledigimde nedense bi blood uyesi gelip "kedidir o kedi" diyor. bu kadar acik ve net.[signature][hline]Nick: Roguenler
Clan:
  • Yeni Oluştur...