Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

411 nereli bilen varmııı???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sallamayın gidin 411 kendisine sorun adam canadalı www.knightonlineranking.tk gir foruma diez a gir yaz oraya ingilizce 411 nereli kendisi sölesin o site çoğu blood taki kişiler mesela devile 411 grog camat0z[signature][hline]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
411 adam patagunya telekomikasyon şirketinin sahibi hem blinmeyen numaralara bakıyo hemde insan doğruyo oyunda çok pis npsi var...

şaka biyana özentilik nie bu kdr hat safada size ne adamdan_?kendi oyununuza bakıp lvl kasın pk yapın biz türk milleti işte böle özeniyoz başka bişey yapmıyoz her zmn ileri ileri daha ii olmaya çalışmıyoz:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Mesaj tarihi:
türk dieL beyLer türk deiL[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo
LVL : 60
Job : ELEMENTAL LORD
NP : 18xxx
Server : Diez
Nation : Karus
Mesaj tarihi:
türk diyen olmadı ki zaten valla ben 411 nasıl np yaptığını biliyom adam son iki harfinde tr ve ya 31 gördüğü zaman direk dalıyodur nerdey se ama nerdeyse tr yazanların çoğu cz de ve ezik oluyor
Not:ordaki nerdeysenin altı cizik dikkatinizi çekerim[signature][hline]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
said:
oytun, 18 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
ya adamın kanadalı olduğuna neden inanmıyonuz?

amaç kanadalı olup olmadığı değil benim demek istediğim millete özenmeyinn...o kdr hayvan olalımki onlar bize özensin ama heralde bu 872734614714 sene sonra anca olur:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Mesaj tarihi:
said:
KoRn3RoTh, 18 Eylül 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
said:
oytun, 18 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
ya adamın kanadalı olduğuna neden inanmıyonuz?

amaç kanadalı olup olmadığı değil benim demek istediğim millete özenmeyinn...o kdr hayvan olalımki onlar bize özensin ama heralde bu 872734614714 sene sonra anca olur:(

oLm adamLar 3 senedir oynuyoLarmış ben daa 4ay anca oLdu :D[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo
LVL : 60
Job : ELEMENTAL LORD
NP : 18xxx
Server : Diez
Nation : Karus
Mesaj tarihi:
olsun öle altına ne mutlu türküm demkele bitmiyo bu işler bak ben şu an hem çalışıyom hemde size laf yetiştiriyom...
nalyabildinmi herşeyi 2x yapmamaız ve en ii yapmamaız lazım...konuyu dağıttık ama bence bu olay konundanda önemli ve bidaha unutmaki kimseye özenmeyin o kdr ii olunki gavurlar size özensin...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Mesaj tarihi:
diez blood 411
koreli kanada'da yaşıyor.[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
findor, 18 Eylül 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
411 in amına koyim
bugün öldürdüm ben onu :D zuahaha
inanmayan varsa SS koyabilirim.

Mesajını editle lütfen[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 9xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
beyler ajanstan gelen habere göre 411 in hakkari den oynadıgı tespit edildi.artık ogrendiniz mutlumusunuz.[signature][hline]
Old
KO , UO , MU Online Player
l oQo l rApbOy l

Mesaj tarihi:
arkadaşlar 411 iyi oynuyor lütfen mok atmayalım.
sadece mage ve priestlara dalıyor diyen arkadaş
o halde sende sadece mage ve priestlara dal :)
daha öncede yazmıştım yeniden yazayım
diezde blood clanındaki 411
koreli fakat kanada'da yaşıyor.[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
  • Yeni Oluştur...