Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 varmı böyle birşey..vakti zamanında bir arkadaş bahsetmişti küçük çaplı siteler için kullanılabiliyordu.. bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim..başlıktan belli zaten.. websitesinin o halini tamamen kaydedip çevirimdışı olarajk o halinde gezmemi sağlayacak..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Offline Explorer Pro 3.9 service release 1 Daha anlaşılabilir ama biraz daha amatör bir program istersen : Teleport Pro 1.29 build 1530 [signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 19 Eylül 2005 05:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 internet explorer ile de yapabilirsin ki?[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o nasıl oluyo? hani sayfa kaydetmeyi tamam biliyorumda tüm siteyi nasıl kaydediyorki exp?[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 webcopier war. www.download.com da bulabilirsin[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 mesela paticiği tamamen offline kullanabilmek mümkün mü? internetim yokken eski topicleri felan okurum en azından :)[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ewt mümkündür.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 webcopierla oluyor yani. hmm deniyelim madem[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 HTTrack diye bir şey kullanıyorum ben de... Bunu da önerebilirim alternatif ararsan.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 webcoppierl olmasına oluyorda paticik i tamamiyle kaydetmek..şey..biraz..cem yılmaz nasıl diyordu..vakit kaybettirir :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 cevap veren herkese teşekkür ederim bu arada..webcorppier gördü işimi hllettim güzel güzel..tekrar sağolun[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Kendercik, 19 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki: HTTrack diye bir şey kullanıyorum ben de... Bunu da önerebilirim alternatif ararsan. +1 İlk alpha versiyonundan beri kullanırım, mükemmeldir. Özellikle her tür uzantı için atama yapabilme özelliğiyle beni benden alır... Hatta "Jpeg dosyalarından 5k'dan büyük olanları alma, aldıklarını da yedekleyip sakla" gibi abuk süperlikte seçenekleri vardır...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Agirol, 19 Eylül 2005 13:31 tarihinde demiş ki: ewt mümkündür. paticik için değil , sayfalar dynamick olarak yaratıldığından asla mümkün olamaz , her sayfa o anda databaseden çekiliyor[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu arada ilk mesaj cevap olarak şunu söyleyebilirim , eğer bir download programı yüklüyse , anasayfanın herhangi bir yerine sağ click "download all by hede" seçip çekebilirsin :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 teleport[signature][hline]biz doğarken dargındık..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: zgrw, 19 Eylül 2005 16:28 tarihinde demiş ki: said: Agirol, 19 Eylül 2005 13:31 tarihinde demiş ki: ewt mümkündür. paticik için değil , sayfalar dynamick olarak yaratıldığından asla mümkün olamaz , her sayfa o anda databaseden çekiliyor Paticik'de kaydediliyor, meraklanma =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tamamını kaydetmen imkansız , sadece o an için gördüğün kadarını kaydedebilirsin[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kaydeder zgrw. çünkü kayıt mantığı - sayfayı aç - metni kaydet - resimleri ayır - resimleri indir - linkleri ayır - ilk linkteki sayfayı aç - metni kaydet - resimleri ayır - resimleri indir - linkleri ayır ... gibi recursive'dir. yani dinamik yaratım ile pek ilişkisi yok :D sadece bilgisayara geri gelen html kodu tarıyor[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: zgrw, 19 Eylül 2005 16:42 tarihinde demiş ki: tamamını kaydetmen imkansız , sadece o an için gördüğün kadarını kaydedebilirsin Httracks programı dinamiktir. Sen siteyi verirsin, o istemciye ulaşan tüm verileri güncelleyerek kaydeder. Sen buraya bir karakter bile yazsan, istemci onu gördüğü anda alır ve yedekler.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Mum_Chamber, 19 Eylül 2005 16:43 tarihinde demiş ki: kaydeder zgrw. çünkü kayıt mantığı - sayfayı aç - metni kaydet - resimleri ayır - resimleri indir - linkleri ayır - ilk linkteki sayfayı aç - metni kaydet - resimleri ayır - resimleri indir - linkleri ayır ... gibi recursive'dir. yani dinamik yaratım ile pek ilişkisi yok :D sadece bilgisayara geri gelen html kodu tarıyor bak aslında böyle yapalrsa kaydeder hakkaten :D bu hiç aklıma gelmemişti :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 insanın aklına gelse bile "ya böyle lüzumsuz bir işlem mi olur. bir ton veri kaybı. bunu farklı bir şekilde yapmak lazım" dedirtecek kadar inefektif ve performans yoksunu bir sistemdir kendileri :D siteye bağlan. veriyi al. veriyi ayrıştır, linkleri çıkar içinden, resimleri indir. diğer alt linklere bağlan. ordaki veriyi al. veriyi ayrıştır. aaaaaaaAAAAaAAAA zamanında uğraştım. ordan biliyorum..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 WebCopier Manyak Programmis Bea :-) Ücretli Phpnuke Templatelerini Çekiom :lol:[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar