Rearo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ben bi klip atiyorum mpeg formatinda tabi tanimiyor formati bilinmeyen dosya biçimi diyor(6630) Acaba formati deiştirip telefonda izleyebilceğimiz bi program varmi pc deki klibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 3gp formatında atman lazım telefona..Xilisoft 3GP Video Converter bu programı öneririm.. [signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! [Bu mesaj Loli-pop tarafından 15 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 3gp Formatında atman lazım. Programı önermişler zaten. Daha değişik program istersen google'den arat bulursun.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 3gp converter ya da rm converter bu iki uzantı da işe yarar bu prog.ları dene![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Loli-pop, 15 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki: 3gp formatında atman lazım telefona..Xilisoft 3GP Video Converter bu programı öneririm.. saol bu benimde işime yaradı.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Oncelikle PocketDivXEncoder_0.3.51_RC16.exe nerdeyse herturlu goruntuyu bu program sayesinde kucultebilirsiniz. Alt yazı ekleme fonksiyonuda mevcut. Telefonada illa 3g formatında atmak zorunda degilsiniz. The Core Media Player 'ı telefonunuza kurup bir kacda codec yuklediginizde Bu programla beraber her formattaki goruntuyu acabilir hale geliyor telefonunuz..[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 İyide Xilisoft ta sesler cızır cızır geliyo bide nereye kaydettigini bulamadım edik : buldum buldum ama bişey sorucam bu trial oldugu ıcın sanırım bı kac ayarı yapılmıyo ekran ayarı fln duzenlenemıyo dımı ? cok kare kare goruntuler 6680 de bile böleyse nası olcauk anlamadım walla[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] [Bu mesaj Fransuxa tarafından 18 Eylül 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Benim dedigim Programı kullanırsanız hem cok rahat bir sekilde goruntu ayarları yapar hem seskaletisini ayarlarsınız aynı zamanda trial da degil.[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nokia pc suite'yi indirip kurabilirsin. video dosyalarını çalıştırmak için gerekli olan şeyler içinde geliyor zaten.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: orc_lord, 18 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: nokia pc suite'yi indirip kurabilirsin. video dosyalarını çalıştırmak için gerekli olan şeyler içinde geliyor zaten. bende var ancak bilgisayardan aktarınca çalışmıyor p.s.:belkı sorun bendedir[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar