Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefonda Bilgisiyardaki Videoyu İzleme

Rearo

Öne çıkan mesajlar

3gp formatında atman lazım telefona..Xilisoft 3GP Video Converter bu programı öneririm..
[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!

[Bu mesaj Loli-pop tarafından 15 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

3gp Formatında atman lazım.
Programı önermişler zaten. Daha değişik program istersen google'den arat bulursun.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle
PocketDivXEncoder_0.3.51_RC16.exe
nerdeyse herturlu goruntuyu bu program sayesinde kucultebilirsiniz. Alt yazı ekleme fonksiyonuda mevcut.

Telefonada illa 3g formatında atmak zorunda degilsiniz.
The Core Media Player 'ı telefonunuza kurup bir kacda codec yuklediginizde Bu programla beraber her formattaki goruntuyu acabilir hale geliyor telefonunuz..[signature][hline]Biter!
Sosyal ağlarda paylaş

İyide Xilisoft ta sesler cızır cızır geliyo bide nereye kaydettigini bulamadım
edik : buldum buldum ama bişey sorucam bu trial oldugu ıcın sanırım bı kac ayarı yapılmıyo ekran ayarı fln duzenlenemıyo dımı ? cok kare kare goruntuler 6680 de bile böleyse nası olcauk anlamadım walla[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 18 Eylül 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 18 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
nokia pc suite'yi indirip kurabilirsin. video dosyalarını çalıştırmak için gerekli olan şeyler içinde geliyor zaten.

bende var ancak bilgisayardan aktarınca çalışmıyor

p.s.:belkı sorun bendedir[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...