Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Yaş ileri gözler bozuk o yüzden korkunç şeyleri seçemiyorum hehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 o kadarda değil be gözler bozuk mozuk olmaz yakışmaz sana abi[hline] Balonların gururu, iğnelerle karşılaşıncaya kadardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 " Kµ " ile anlatmak istedikleri ne? çünkü sayfanın açılımını binary den çevirince bu çıkıyor[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: kermit_frog, 09 July 2003 14:22 tarihinde demiş ki: belkide bu isimler ve tıkladığımzda açılanlar bu adamı kimin geberttiğini yani katilin aını yazıyodur :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth 3-5 gün sonna bizim ismileride eklemesinler[hline]Bring me to life Gıcırtılı Dizeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ya reactive ! osdghajghaşlk ben kaçıom[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 '01100110 01110101 01100011 01101011' çevrildi: fuck http://www.01100110011101010110001101101011.com ----------- '01101010 01100101 01101011 01111001 01101100 01101100' çevrildi: jekyll http://www.011010100110010101101011011110010110110001101100.com ---------------- '01100111 01101111 01100100 ' çevrildi: god http://www.011001110110111101100100.com buda benim buldum bir kaç site (: not: 8 li sistemde çevirdikleri için 8li olarak ayırarak çıkan anlamlar [hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 09 July 2003 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ee ben yazdım bişi çıkmadı [hline] Düşünceler kılıçla bastırılamaz. [Bu mesaj kermit_frog tarafından 09 July 2003 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Kendi ipniz var mı bakın ! http://www.0100101110110101.org/0100101110110101/jodi.org/404/ip/index.html[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 oha abi o ney öyle matrix modu gibi bişiy :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Abi siteye girenlerin iplerini tutuyorlar.! Adresinizi bulabilirler ! Sizi öldürebilirler ![hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hadi ordan sexi[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 burda bişiler gidip geliyor gözüm ağrıdı. fear.com a gore 2 gün sonra biz mort olcaz.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bu ne yaa bunun sonu yok mu?! bi de korkmak istiyosan mp3 falan dinneme gece karanlıkta the ring'in sitesine git euheuh[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu site nedir?hicbir$ey anlamadim birsuru isimli link var tikliyorum,hicbir$ey cikmiyor ?![hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Do you want to play with me? What happens if i win? Me What happens if i lose? You die... NIHAHAHAHAHAH![hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Leathas, 09 July 2003 15:40 tarihinde demiş ki: bu site nedir?hicbir$ey anlamadim birsuru isimli link var tikliyorum,hicbir$ey cikmiyor ?![hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis olay o kekliyorlar bizi :-p[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ne keklemesi bakın orda bi tarihler var o adamların öldürüleceği zamanlar yazıyo tıkladığında açılan kişiler ise kiralık katiller !!![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 allah allah bu kadar bo$ bi siteden bu kadar derin bi hikaye nasil cikardiniz yada ben mi bir$ey anlamadim? :hmm:[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 oh oh yakında liste baya kabaracak gibi[hline]Bring me to life Gıcırtılı Dizeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Deep-Night, 09 July 2003 15:10 tarihinde demiş ki: Abi siteye girenlerin iplerini tutuyorlar.! Adresinizi bulabilirler ! Sizi öldürebilirler ![hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! ? eee şimdi hekrez senin yüzünden ölcek ve adamlar tr ye gelcek paticik tayfasını katledecek ? olur bekleriz. *löl* ya anlamadım önce sen girdin ?[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 # Date:Time - Host - Browser # # Set variables $SSI = 1; # 0 - Used from link # 1 - Used as Server Side Include # 2 - Used from img> tag # Path to your log/tmp file, must be chmod 666 $logfile = "_"; $tmpfile = ".tmp"; $ip = $ENV{'REMOTE_ADDR'}; $browser = $ENV{'HTTP_USER_AGENT'}; $referer = $ENV{'HTTP_REFERER'}; $here = $ENV{'DOCUMENT_URI'}; @digits = split (/./, $ip); $address = pack ("C4", @digits); $host = gethostbyaddr ($address, 2); # From Link if ($SSI eq 0) { &parse_query; &clean; $dest = $query{'dest'}; &write_file; &redirect; } # From SSI if ($SSI eq 1) { &write_file; } # From img> tag if ($SSI eq 2) { &parse_query; &clean; $this = $query{'dest'}; &write_file; &show_img; } ################################################ # Parse the query then clean it up for our uses ################################################ sub parse_query { @query_strings = split("&", $ENV{"QUERY_STRING"}); foreach $q (@query_strings) { ($attr, $val) = split("=", $q); $query{$attr} = $query{$attr}." ".$val; } } sub clean { if ($query{'dest'} =~ //$/) { chop($query{'dest'}); } #$query{'dest'} =~ s/http:////g; #$query{'dest'} =~ s///_|_/g; } ################################################ # Go! ################################################ sub redirect { print "Location: $destnn"; } ################################################ # Write information to the log ################################################ sub write_file { if (! (-f "$tmpfile")) { open (TMP, ">$tmpfile"); close TMP; } &date; open (TMP,">>$tmpfile") || die "Can't write to $tmpfile: $!"; if ($SSI eq 0) { print TMP "$date - $ip - $host - $browser - $dest - $referern"; } elsif ($SSI eq 1) { print TMP "$date:$time - $host - $browser - $referern"; } else { print TMP "$date - $ip - $host - $browser - $this - $referern"; } open(LOG, "< $logfile") || die "Can't open $logfile: $!"; while () { (print TMP $_) || die "Can't write to $tmpfile: $!"; } close LOG; close TMP; rename($tmpfile, $logfile) || die "Can't rename $tmpfile to $logfile: $!"; } # end sub ################################################# # Get date and time ################################################# sub date { ($sec,$min,$hour,$mday,$mon,$year,$wday,$yday,$isdst) = localtime(time); @months = ("1","2","3","4","5","6","7","8","9","10","11","12"); $date = "@months[$mon]/$mday/$year"; if ($hour == 0) {$hour ="00";} elsif ($hour < 10) {$hour = "0".$hour;}; if ($min == 0) {$min ="00";} elsif ($min < 10) {$min = "0".$min;}; if ($sec == 0) {$sec = "00";} elsif ($sec < 10) {$sec = "0".$sec;}; $time = $hour.":".$min.":".$sec; } ################################################# # Subroutine to return a 1-pixel transparent gif ################################################# sub show_img { $! = 1; $| = 1; print "Content-type: image/gifnnGIF89a1122D1n"; } # End benim makina kitlenio sonra bunları gösterio lan göçertti site benim makinayı[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu adamlar elvis kiligina girmi$ uzaylilar siteye girenlere i$kence yapiyorlar uzay gemilerinde[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 deep bence bunların ajanı yoksa nerden buldu bu adresi ki hepimizi tuzağa düşürdü :)[hline]Unreal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu ne ya lol ..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Nihahaha Hepiniz öleceksiniz !!![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar