Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başardım!!!!

arina

Öne çıkan mesajlar

ehehe nie bize kimse gelmiyoe hep biz gidiyoruz alal allaa :P gerçi ben memnunum durumumdan :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

hepinizin düşüncesine saygılıyım.bazılarınızın açısından bakınca siz haklısınız ama ben kendi açımdan bakınca ben haklıyım.onun için size bişey diyemem[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamen saçmalık ve ne bilim bunun adı nedir..

Sen cıktığı olan bir erkeğe (tipini bilemicem nekadar irenç/güzel olursan ol) gidip seni seviyorum dersen herzaman o çıktığı kıza nede olsa yedekde bekleyen var gözüyle bakacak.. Kavga çıksada eskisi kadar iplemicek.. tamamen ilişkilerinde değişme yaşanıcak.. Nekadar seversen sev bu böyledir.. gidip kız arkadaşına bunu anlatmamışsa tamamen aldatmayla aynı tutarım ben bunu..

saçmalık. keşke söylemeseydin sabretseydin.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuk akıllıymış yada adimi demeli... Sevgilisi olupda ilerki zamanlar ne gösterir diyen birisinden herşey beklenir... Ben bir kıza öyle dersem anlamı şudur;

Şundan bi ayrlim sıra sanada gelicek vs vs...

Yada ben biraz fesatım sanırım...[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..."

Sosyal ağlarda paylaş

o ileriki zmanlar ne gösterir demedi ben yazdım onu.biri sabretseydin diye yazmış.5 aydır sabrediyodum zaten ve hiç bişey olduğu yoktu iki ucu b.klu deynek olmuştu o yüzden söledim.zaten geri dönüşüde yok söledim bi kere[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

farketmez.. söylemesi tamamen yanlış böyle birşeyi. bana böyle bi kız gelse çıktığım olsada.. yedekde bekleyen var olacak, sevdiğim kıza fazla taammül etmem o vakitten sonra saçmalık bunla nasıl övünüyosun anlamadım..

çıktığı olan birine açılmak kadar saçma bişey yok.. kahrından ölsende açılmıcaksın.. ben çok öldüm merak etme, çokda ölmeyi denedim.. hala daha o hallerdeyim ama çıktığı olduğu için fazla samimi olmak istemiyorum.. sonuçta onun mutluluğu benim mutluluğumdur.. kavuşamasamda..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arina, 17 Eylül 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
o ileriki zmanlar ne gösterir demedi ben yazdım onu.biri sabretseydin diye yazmış.5 aydır sabrediyodum zaten ve hiç bişey olduğu yoktu iki ucu b.klu deynek olmuştu o yüzden söledim.zaten geri dönüşüde yok söledim bi kere

bende seneye yakın çıktığım kızı 3 aydır bekliyorum varmı ötesi? aldatılmış olmama rağmen ama gidip bana gel, vsvs yapmadım elbet kavuşucaz bi gün tamamen saçmalık yaptığın afedersin ama.. gidip arkadaşınlarınla dertleşseydin bütün gün.. ben bile bu halde voysun kafasını yiyorum sadece..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

biri demiş yukarıda aynen destekliyorum
sen o çocukla umarım çıkarsın.
ve başka bi kız gelir siz çıkarken aynen senin yaptığını yapar.
çünkü bu işler böyle
ne yaparsan onu buluyorsun ben buna inanıyorum.

...bulaşılmaz sevgilisi olan insana...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

-yorum yapmadan önce tanı!-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...