twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben uzun ilişkileri olan erkeklerden hoşlanan&seven kızları hiççççççç sevmem hatta seni tanımasam bile nefret ediyorum git göm kendini -evet cidden böyle düşünüyorum-[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o çocukla çıkarsan, çook isterim ki başka bir kız siz çıkarken gelip ona açılmayı başarsın.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ehehe nie bize kimse gelmiyoe hep biz gidiyoruz alal allaa :P gerçi ben memnunum durumumdan :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hepinizin düşüncesine saygılıyım.bazılarınızın açısından bakınca siz haklısınız ama ben kendi açımdan bakınca ben haklıyım.onun için size bişey diyemem[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 takma kafana aşksızlık nedir bilirim sen devam et ---------------------------------------------------------------------------- Gideni bırak.Eğer geri dönerse senindir.Geri dönmezzse hiç senin olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hiç bi erkeğe hiç bi zaman güvenme benden tavsiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Erkeğine göre düşünmeli...... Di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kurtarın beni böyle tiplerden ya.. hni olay abartı olmasada "biliyomusnaaaaz ben bugün naaaptaaaaağğm" şeklinde topic açanlardan hoşlanmıyorum..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oley! bende bir şeyler başaracağım ama bakalım azimle hiç bir şey için mücadele vermiyorum yar bana bir neden medet![signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 helal beaa.. benim de gaza ihtiyacım cok var.. ama çok gaza ihtiyacım var.. kimse vermiyor :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Tamamen saçmalık ve ne bilim bunun adı nedir.. Sen cıktığı olan bir erkeğe (tipini bilemicem nekadar irenç/güzel olursan ol) gidip seni seviyorum dersen herzaman o çıktığı kıza nede olsa yedekde bekleyen var gözüyle bakacak.. Kavga çıksada eskisi kadar iplemicek.. tamamen ilişkilerinde değişme yaşanıcak.. Nekadar seversen sev bu böyledir.. gidip kız arkadaşına bunu anlatmamışsa tamamen aldatmayla aynı tutarım ben bunu.. saçmalık. keşke söylemeseydin sabretseydin.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mike çok doğru yazmış... bencede yanlış olmuş accık[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Çocuk akıllıymış yada adimi demeli... Sevgilisi olupda ilerki zamanlar ne gösterir diyen birisinden herşey beklenir... Ben bir kıza öyle dersem anlamı şudur; Şundan bi ayrlim sıra sanada gelicek vs vs... Yada ben biraz fesatım sanırım...[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 "ileriki zamanlar ne gösterir" diyen arina, hoşlandığı kişi değil.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o ileriki zmanlar ne gösterir demedi ben yazdım onu.biri sabretseydin diye yazmış.5 aydır sabrediyodum zaten ve hiç bişey olduğu yoktu iki ucu b.klu deynek olmuştu o yüzden söledim.zaten geri dönüşüde yok söledim bi kere[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 farketmez.. söylemesi tamamen yanlış böyle birşeyi. bana böyle bi kız gelse çıktığım olsada.. yedekde bekleyen var olacak, sevdiğim kıza fazla taammül etmem o vakitten sonra saçmalık bunla nasıl övünüyosun anlamadım.. çıktığı olan birine açılmak kadar saçma bişey yok.. kahrından ölsende açılmıcaksın.. ben çok öldüm merak etme, çokda ölmeyi denedim.. hala daha o hallerdeyim ama çıktığı olduğu için fazla samimi olmak istemiyorum.. sonuçta onun mutluluğu benim mutluluğumdur.. kavuşamasamda..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: arina, 17 Eylül 2005 19:00 tarihinde demiş ki: o ileriki zmanlar ne gösterir demedi ben yazdım onu.biri sabretseydin diye yazmış.5 aydır sabrediyodum zaten ve hiç bişey olduğu yoktu iki ucu b.klu deynek olmuştu o yüzden söledim.zaten geri dönüşüde yok söledim bi kere bende seneye yakın çıktığım kızı 3 aydır bekliyorum varmı ötesi? aldatılmış olmama rağmen ama gidip bana gel, vsvs yapmadım elbet kavuşucaz bi gün tamamen saçmalık yaptığın afedersin ama.. gidip arkadaşınlarınla dertleşseydin bütün gün.. ben bile bu halde voysun kafasını yiyorum sadece..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 biri demiş yukarıda aynen destekliyorum sen o çocukla umarım çıkarsın. ve başka bi kız gelir siz çıkarken aynen senin yaptığını yapar. çünkü bu işler böyle ne yaparsan onu buluyorsun ben buna inanıyorum. ...bulaşılmaz sevgilisi olan insana...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aman yan cebi olayı olmasında =)[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 olan olmuş artık boşuna üstüne gitmeyin ehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 cebi olayı ne???korkutmayın yaa[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sen dua et de kulak arkası olamsın o daha kötü[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bak şimdi çocuk senle muhabbeti kopartmıyor ki arkadaşından ayrılırsa boşta kalmasın kapiş ?[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 zaten dün söyledim.muhabbeti kopartırmı,kopartmazmı bundan sonra görcem[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tebrik ederim[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar