Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Delinmiş kulak askeri mülakatlarda (lise bitince girilen varya orta okuldaki değil) sorun yaratır mı arkadaşlar¿?¿[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :D:D:D:D:puhahahahah sorun cok komik bence...... [Bu mesaj unac tarafından 18 Eylül 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj unac tarafından 18 Eylül 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 la de get ne sorunu yaratacak.. :D askerlikten kaçmak için bahane arıyon herhalde :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 aa ama sag kulak delikse bilemem :D:D:D:D:D: saka saka bunu da ciddiye alma..nerden duydun da ciddie aldın bunu[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Adam gibi bilinmeyen bir $ey ıcın sorulan soruya anca bu kdr laf edılıp,smile konabilirdi.Bazıları cok eglenmı$ snrm bu topicle.. @Brigand: liseden sonra derken hava harp,kara harp mülakatlarından bahsedıyorsun sanırım.Ben de duymu$tum yok eliyorlar vs ama yalanmı$ o yuzden dert etme.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 18 Eylül 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sorun olmaz takma kafana.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bende askeri doktor cocugu olarak diyorum ki gosterme. Hele dovmen varsa hic kasma.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 dövme tamam da , küpe deliğine bi şey demezler ya. zaten kapanmıyo mu o ? kapatıver gitsin. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bu tarz şeyler direk olarak sana etki olmasa da negatif etkileyeceğinin garantisini sana verebilirim.(subay çocuğu konuştu)
Predator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sonuçta adamlar eleme yapıor bi yerden eliycekler milleti[signature][hline]teyteytey
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Büyük bir ihtimal ile almıyorlar.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eee almayınca noluo asker kaçagı fln mı oluoz :D
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 askere alirlar almazlar diye bir olay yok.Fakat kazma bir cavusun felan olursa askerligi sana zehir edebilir.[signature][hline]Who can explain?
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dövmen varsa harp okulnuna askeri liseye girmeyi filan unutabilirsin. Zorunlu askerliği ise tabiki yaparsın. Subaylar seninle uğraşmaz bile astsubaylar varken :)
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: ColdShadow, 19 Eylül 2005 13:35 tarihinde demiş ki: dövmen varsa harp okulnuna askeri liseye girmeyi filan unutabilirsin. Zorunlu askerliği ise tabiki yaparsın. Subaylar seninle uğraşmaz bile astsubaylar varken :) en sondaki güzeldi ya subay astsubay he :))[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda...
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 astsubay ne ugrasacak ya uzmana bırakır yada er cavus-onbasıya kı askerde en cok onbası-cavus tan cekersın zaten ... ben yedek subay yaptım askerligi erler amıralden korkmadıkları kadar cavuslarından korkuyolardı :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Öne çıkan mesajlar