tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 2.cilik maçı grup için... 2.lik ile 3.lük arasında ne fark var diyen arkadaşlar olabilir. grup 3. leri , eşleştikleri grubun 1. ve 2.leri ile oynamak için farklı bir şehire gidiyorlar. bu yüzden 2.lik önemli gruplarda.. umarım milliler , efes cupta oynadıkları basketbolun yarısını sahaya yansıtırlar , ve hırvatistanı geçerler... bu güç bu takımda var.. haydi milliler...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 İnşallah oynadıkları 2 maçtam biraz ders çıkarmışlardırda işi baştan sıkı tutarlar çünkü bu takım bulgaristana benzemez.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tam denk bi mac biraz grıcek'i ii tutarsak macı alırız bence[signature][hline]DN 41
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Turnuva tam bir hayal kırıklıgı oldu umarım bu macta cok gusel bir oyun cıkartırızda unutturur bize diger 2 macı.[signature][hline]Biter!
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 basarilar turkiye[signature][hline]Who can explain?
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Eurobasket 2005 adlı topicte konuşsak bunları[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 alakasız değil mi biraz? futbol forumunda türkiye 1. ligi diye başlık var mı?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Çok gerizekalı bir oyunla yenildik. :([signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
zamo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Oynanabilecek en aptalca oynu oynadık ikinci yarıda.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Öne çıkan mesajlar