MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ya genellikle filmlerde görürsünüz şu cenazelerde çalıyor genelikle şu gaydalımüzik tek bişey zaten braveheart da vardı mesela geçen günde Generalin Kızını izlerken dinledim, bu müziğin tam olarak adı nedir?[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 soruna cvp veremicem ama cidden süper bi alet süper bi ses o..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 İskoç Halk Müziği Worldmusic kapsamında Highlands veya Scotland diye geçer[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
GregowicH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 genelde cenazelerde "amazing grace" i çalarlar... bahsettiğin buysa tabii... bi de öyle ara
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Hoba Buldum (: Saol Gregowich b(: isteyen varsa çeksin kazaadan Scottish Pipes - Amazing Grace veya Scottish Bag Pipes [hline]IpAdresimNe.Com braveheart dakinide çoktimodaha güzel Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 18 July 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MrMedia tarafından 18 July 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 BraveHeart müzikleri[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim..
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hymn to the sea...evet......huzuru buldum...........en sonunda.......[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hymn to the sea şu celine dion un titanik soundtrackte melodisini kullandığı parça b arada, brave hearttada çalıyodu yanlış hatırlamıyorsam kesinlikle dinlenmeli hymn to the sea 6 dakika 24 saniyelik bir huzur rahatlık ve muzik abidesi[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bag pipes yazınca dropkick murphys diye bi grup çıktı cadence to arms diye bi parçalarını indirdim demo gibin bi şey galiba ama aynı cartmanın dediği gibi sweeeeeeet başında 1 dakika kadar yalnız gayda var sonra one two three four diyerekten punk gitarlar ve bateri giriyor ama melodi yine gaydanın çaldığı melodi gerçekten çok sweeeeeet :-) highland cathedral da gayet güzel, birileri evleniyomuş gibi :) ayrıca eğlencelerde felan yan flütlü gitarlı muzikler olur ya hani roxburgh castle bu parçalara güzel bi örnek :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Goran Bregoviç IRISH SONG Diye bir albüm var bende. Tam aradığın bir şey. Ayrıca.. "Blackmore's Night : Mid-Winter's Night" süper bir şarkı olup içinde bolca gayda bulundurmakta.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 oha oha ve oha gaydalı müzik mi dedi biri? hevia hevia hevia ve hevia. gayda'nın 1 numarası
paenogod Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Öncelikle selam. Buralarda yeniyim. Dışlamazsınız dimi? Metallica - Low Man's Lyric bence çok tatlı. Braveheart soundtrack i bende vardı ama yanımda deil. Çok güzel parçalar var içinde. Dinlenmesi gerekli...[hline]-Paeno-
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ama bu "Amazin Grace" yani artik gelenek gibi bişey sanırım hristiyanlar veya yahudiler söylüyor bide sözlü olanı var bilgili bir arkadaş açıklarsa sevinirim[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ya bende seviom braveheart'ın kasedi vardı bi şekilde kaybettim heehhe. Ama ben sözsüz seviom yaw. James Horner sözsüz yapıo zaten. Dehşet bi herif o. Bi de Agnus Dei nin Homeworld'u var. Gaydasız sözsüz ona hastayım. Gothic bişi. Homeworld oyununda çalıodu buldum indirdim.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar