ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Eh hadi bende diyorum iyi bir warrior'ı yenemezsin.Bu iyi hunter ile warrior karşılaştı; ne olcak peki?Abi bırakın şöyle yorumları lütfen.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ehe evet herkes bu yorumu yapıyor. "Karaktreini iyi oynayan herkesi alır" "iyi oynayan xxx class herşeyi döver" gibi. Şimdi o durumların olması için,mesela adam hunter oynuyorsa karşısında da shaman varsa,bu hunter karakterini iyi oynayan dediğiniz hunter ise;karşısındaki shamanı alabilmek için shamanın ya 10 yaşında çocuk olması yada tam bir dongoz,mongol falan olması lazım. Shaman da iyi oynadığı takdirde hunter onu yenemez. Yani diyeceğim bu yorumu görmekten sıkıldım çünkü içinde mantık yok. Bu oyunda taş,makas,kağıt düzeni var birazcık.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 02 Ağustos 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şanslı ve iyi bir oyuncu isen herkesi yenersin. Yani bana melee dalan bir warriora şansıma ha bire crit çakarsam ama adamda şansına hep parry yerse bende yapacak bişiyi yok. sonuçta şansda önemli bir faktör.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Guzel kite yapan bi hunter'i kimse alamaz (warrior haric). Ha unutmadan hunter'larin %90'i kazma tabii..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 WoW = 1v1 evet hunter sadece dead zone açısından zayıf kalabilir... WoW = 40v40 Hunter fazlasıyla iyi... - Bunun üstüne daha da bufflanacak bir tarafı yoktu zaten. - Burda savunanlar sadece I.W.I.N buttonu derdindeler... - Sonuçta hunter 1.5k - 2k damagei 3 sec cast ve 6 sec CD ile yapacak, mage700-800 damage için 6 sn cast edip 1dk CD... Bu oyunda hiçbirzaman balance olmıyacak, blizzin daha becebilgiğini görmedim zaten. Bu arada 2.0 a kadar yapılacak olan talent treeleribi işlevsel yapmak. 2.0 dan sonra ki her patchte birileri nerf yiyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dun bi mage maymun etti valla serverdaki tek epic silahlı hunterı hehe. Duelde tek yaptıgı hunterı sheep yapıp peti kesmek oldu. 3. sheep sırasında pet öldü ve geriye hunterı deadzone ile kıyma yapmak kaldı geriye. Bu taktiği ilk kez gördüm baya başarılıydı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 huntera uzak kalan bi mage hiç bi halt yiyemez bu anlattığın sadece birinin diğerinin üstüne atlaması o kadar... [Bu mesaj cashar tarafından 02 Ağustos 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Absolut, 02 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki: Dun bi mage maymun etti valla serverdaki tek epic silahlı hunterı hehe. Duelde tek yaptıgı hunterı sheep yapıp peti kesmek oldu. 3. sheep sırasında pet öldü ve geriye hunterı deadzone ile kıyma yapmak kaldı geriye. Bu taktiği ilk kez gördüm baya başarılıydı. mage hunter a deadzone da 2-3 büyü anca atabilir frostnova nın cd si cok falza talentla bile.ki mage dibindeyken bile melee olarak güzel dmg verebiliyor hunter mage e. bir de adamı sheep edip 4k hpli peti kesmek saçmalığın alası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Valla onu bunu bilmem adam kıyma gibi doğradı adamı ki pekde boş bir hunter değil o bahsettiğim kişi. Ha daha sonra gene yaptılar bu sefer hunter aldı gene yenildi vs vs ama o dediğim metod çok ilginç geldi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 belli bi süre sonra nova nın timer ı resetleniyor yani karşıdaki immune olmuyor. 2-3 spelle mage zaten hunter ı rahat alabilir zaten. Deadzone u kullanan magelere okadar hızlı öldümki inanamazsınız =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Gulu seven dikenine katlanır Hunteri seven deadzonesıne katlanır bu bundan ıbaret we bencede bunla dewam edıcek.Hunter oyunun sonuna kadar dead zone ıle yasıcak. Deadzone Blizarddın kendine yakısmayanı yapmasıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Absolut, 02 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki: Dun bi mage maymun etti valla serverdaki tek epic silahlı hunterı hehe. Duelde tek yaptıgı hunterı sheep yapıp peti kesmek oldu. 3. sheep sırasında pet öldü ve geriye hunterı deadzone ile kıyma yapmak kaldı geriye. Bu taktiği ilk kez gördüm baya başarılıydı. duelda tabi magein avantajı oluyor. doğal ortamında(lol) hunter 41 yd lık rangeiyle dead zone a girene kadar mage i aglatıyor. dead zone a girdikten sonra da zaten petiyle ugrasiyorsun bir de büyü yaptırmıyor. peti sheeplesen novanın süresini kacıracaksın. adamı sheeplesen trinket kullancak. trinket kullanmasa bile 5 sn de çıkma şansı var sheepten vs vs. kısacası doğal ortamında sağlam bir hunter mage i oynatır gibi geliyor bana. tabi fire mage 41 yd a ulaşan menziliyle daha eşit şanslı ama frostun 35 yd range i oldukça sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hunterlara talentle "Immortal" bile verilse hunter'lar ölmeye mahkumdur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Buldunuz deadzoneu sömürün bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Valla abso'cum elimde olsa valla 7 yard ucaktan balta sallıycam ama ms'ın range'i 5 yard.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yuksek bi yerden chargela adamin ustune atlamak gibisi yok, oyunu birak ben kendim ragele doluyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Valla ne superi fall dmg almıyosun =). Bi seferinde bi undead priestle kapışıyodum wetlandsın kuzeyindeki o buyuk cok cok cok yuksek taş koprünün üstünde kapıştık baya sonra priest kaçmak için köprüden aşağı atladı bende peşinden atladım ama ikimizde nehiri ıskaladık. Havada böle kapışıyoruz aramızda 15 yard falan var ben hemen berserker'a gecip intercept ettim, hemen bi saniye sonra ikimizde yere cakıldık. Ben intercept ettiğim için düştüğüm yükseklik sıfırlandı ve dmg almadım priest sert kayalıklara cakıldı[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Caydiem'in açıklamasına göre CounterAttack geri geldi talent tree den readiness yerine CA konulacakmış ayrıntılı bilgiyi us forumlarinda bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 readiness güzel skill di , keşke abartmasalardı[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Wolker, 02 Ağustos 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Hunterlara talentle "Immortal" bile verilse hunter'lar ölmeye mahkumdur. :) Petsiz bile kesiyoruz artık ne ölmesi :)[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hunterlerede bırsey kaldırmadan eklemek ıcınburdaki gibi baba lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Selamlar, Dikkat edin de karşınızdaki hunterın elinde Gnomish Death Ray olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bi değişiklik daha geldi, 3 puanlık hawk eye (range i 6 arttıran talent) barrage ın yerine konuluyor =P bu sayede dandik skiller alacağımıza hawk eye alabileceğiz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 barrage ve hawk eye ın yerleri değiştirildi :) Talentlerin en son durumu(benim ayarlar ile)[signature][hline]NE Hunter Hatce [Bu mesaj yevaud tarafından 18 Ağustos 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 heh bu gidişle hunter ölü doğabilir, adamlar bufflıyacağız derken nerflemeye başladırlar şimdiden. mortal shot % 50 bonus dan % 30 a düştü , birçok skill in nasıl çalışacağı % 15 agi bonus un base stat mi yoksa overal statmı olacağı konusunda hiçbir açıklama yok vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar