Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunterın yeniden doğuşu (yeni 1.7 talent tree)

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Eh hadi bende diyorum iyi bir warrior'ı yenemezsin.Bu iyi hunter ile warrior karşılaştı; ne olcak peki?Abi bırakın şöyle yorumları lütfen.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe evet herkes bu yorumu yapıyor. "Karaktreini iyi oynayan herkesi alır" "iyi oynayan xxx class herşeyi döver" gibi. Şimdi o durumların olması için,mesela adam hunter oynuyorsa karşısında da shaman varsa,bu hunter karakterini iyi oynayan dediğiniz hunter ise;karşısındaki shamanı alabilmek için shamanın ya 10 yaşında çocuk olması yada tam bir dongoz,mongol falan olması lazım. Shaman da iyi oynadığı takdirde hunter onu yenemez. Yani diyeceğim bu yorumu görmekten sıkıldım çünkü içinde mantık yok.
Bu oyunda taş,makas,kağıt düzeni var birazcık.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 02 Ağustos 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

WoW = 1v1 evet hunter sadece dead zone açısından zayıf kalabilir...
WoW = 40v40 Hunter fazlasıyla iyi...

- Bunun üstüne daha da bufflanacak bir tarafı yoktu zaten.
- Burda savunanlar sadece I.W.I.N buttonu derdindeler...
- Sonuçta hunter 1.5k - 2k damagei 3 sec cast ve 6 sec CD ile yapacak, mage700-800 damage için 6 sn cast edip 1dk CD...
Bu oyunda hiçbirzaman balance olmıyacak, blizzin daha becebilgiğini görmedim zaten.
Bu arada 2.0 a kadar yapılacak olan talent treeleribi işlevsel yapmak. 2.0 dan sonra ki her patchte birileri nerf yiyecek!
Sosyal ağlarda paylaş

Dun bi mage maymun etti valla serverdaki tek epic silahlı hunterı hehe. Duelde tek yaptıgı hunterı sheep yapıp peti kesmek oldu.
3. sheep sırasında pet öldü ve geriye hunterı deadzone ile kıyma yapmak kaldı geriye. Bu taktiği ilk kez gördüm baya başarılıydı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 02 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Dun bi mage maymun etti valla serverdaki tek epic silahlı hunterı hehe. Duelde tek yaptıgı hunterı sheep yapıp peti kesmek oldu.
3. sheep sırasında pet öldü ve geriye hunterı deadzone ile kıyma yapmak kaldı geriye. Bu taktiği ilk kez gördüm baya başarılıydı.

mage hunter a deadzone da 2-3 büyü anca atabilir frostnova nın cd si cok falza talentla bile.ki mage dibindeyken bile melee olarak güzel dmg verebiliyor hunter mage e.
bir de adamı sheep edip 4k hpli peti kesmek saçmalığın alası
Sosyal ağlarda paylaş

belli bi süre sonra nova nın timer ı resetleniyor yani karşıdaki immune olmuyor. 2-3 spelle mage zaten hunter ı rahat alabilir zaten. Deadzone u kullanan magelere okadar hızlı öldümki inanamazsınız =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 02 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
3. sheep sırasında pet öldü ve geriye hunterı deadzone ile kıyma yapmak kaldı geriye. Bu taktiği ilk kez gördüm baya başarılıydı.
duelda tabi magein avantajı oluyor. doğal ortamında(lol) hunter 41 yd lık rangeiyle dead zone a girene kadar mage i aglatıyor. dead zone a girdikten sonra da zaten petiyle ugrasiyorsun bir de büyü yaptırmıyor. peti sheeplesen novanın süresini kacıracaksın. adamı sheeplesen trinket kullancak. trinket kullanmasa bile 5 sn de çıkma şansı var sheepten vs vs. kısacası doğal ortamında sağlam bir hunter mage i oynatır gibi geliyor bana. tabi fire mage 41 yd a ulaşan menziliyle daha eşit şanslı ama frostun 35 yd range i oldukça sorun oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne superi fall dmg almıyosun =).

Bi seferinde bi undead priestle kapışıyodum wetlandsın kuzeyindeki o buyuk cok cok cok yuksek taş koprünün üstünde kapıştık baya sonra priest kaçmak için köprüden aşağı atladı bende peşinden atladım ama ikimizde nehiri ıskaladık. Havada böle kapışıyoruz aramızda 15 yard falan var ben hemen berserker'a gecip intercept ettim, hemen bi saniye sonra ikimizde yere cakıldık. Ben intercept ettiğim için düştüğüm yükseklik sıfırlandı ve dmg almadım priest sert kayalıklara cakıldı[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

Bi değişiklik daha geldi, 3 puanlık hawk eye (range i 6 arttıran talent) barrage ın yerine konuluyor =P bu sayede dandik skiller alacağımıza hawk eye alabileceğiz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...