Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar oyunu oynarken bi anda oyundan cıkıyor bunu sebei nedir ? özellikle ev satın almaya gidince ve dövmeciye gidince direk windowsa dönüyor arada birde adamlar silik silik çıkıyor sorun ekran kartındanmıdır sizce ekran kartım winfast a360 le yani geforce5700 256mb[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!!

Mesaj tarihi:
diğer oyunlarda da benzeri şekilde windowsa düşüyor mu yoksa bir tek bu oyunda mı?

ses kartı ve ekran kartı sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsin belki düzelir.
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
adam sıkılmış olabilir allah allah

------------------------------------------------------------------

Hepimiz bir post kasıcısı değil miyiz?

SeaGle aferin sana koçum devam et sen böle yakında maymunluktan şempazelige terfi etcen.
Mesaj tarihi:
said:
Bone, 17 Eylül 2005 13:44 tarihinde demiş ki:
diğer oyunlarda da benzeri şekilde windowsa düşüyor mu yoksa bir tek bu oyunda mı?

ses kartı ve ekran kartı sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsin belki düzelir.

Bone sadece bu oyunda yapıo vice city dede yapıodu ekran kartını nerden güncellerim acaba ekran kartım winFast leadtek a360 le td serisi geforce5700 yani
Mesaj tarihi:
ekran kartını güncelle demedim, sürücülerini güncelle dedim.

geforce'un sitesine gidersen orda drivers altında, senin ekran kartına ve işletim sistemine uygun sürücüyü bulabilirsin.
adresi www.nvidia.com idi sanırım.

ses kartı veya ekran kartının şu an kullandığın sürücülerinde bir hata veya uyumsuzluk varsa, böyle bir soruna neden olabileceğini düşünüyorum.
ayrıca directx sürümünü de güncellemeni öneririm.

zamanında bir ara benim de başıma öyle bir sorun gelmişti. driverları güncellemiştim sorun hallolmuştu.

tabii donanımsal birşeyse bilemiycem ama büyük ihtimalle düzelmesi lazım sorunun.[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Mesaj tarihi:
ya bide gta ya girince bilgisayarın içinde bi gairp ses gleio anlamadım nedendir heralde senin dedigin gibi ekran kartından olabilir büyük ihitmalde öle zaten ya ben tam bulamadım bone GeForce fx5700 bnm ekran kartım bunun guncelleme linkini bana tam veririsen sevinirim
Mesaj tarihi:
kasayı açıp ekran kartına bir bak? belki bir problem vardır fanı felan bozulmuş olabilir mi?

driver'ını seçmek için şu sayfayı kullanıyorsun:
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

windows xp kullanıyorsan sanırım indirmen gereken driver şu:
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
  • Yeni Oluştur...