Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun süredir yoktum...

Pluton

Öne çıkan mesajlar

uzun kavramı gorecelidir kişiden kişiye değişir..
aslında zaman cok acayip demi..
şimdi tatil olsa okulların acılmasına 2 hafta kalsa cok kısa gibi gelirdi bana.. şimdi okul war odev var vs var. 2 haftayı nasıl gecircem die depresyona gircem nerdeyse..
bakın saçmalıyorum bile...[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

@pluton(ne demek bilmiorm ama tahminimce plutona demek )

ben de liseyi ozluorm ama burası daha farklı hocalar mocalar alısamadım ya.. adam bi odev vermis nedemek istediğini anlamıyorum yardım etmek isteyen olursa kişisel bolumune bi baksın piliz..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana değil olayın gidişatına gulmustum..sen once uzun suredir yoktum diyip biri cıkıp 2 hafta olmus sadece diye cevap verince seninde benim için uzun bi sure demen komik geldi bana.sen hemen gardını aldın..
ben hiçbir sekilde ağzımı bozmam ne aptal derim nede birşey..
ama ben aptalsam keşke her aptal girdiği iq seviyesi sınavında türkiyede ilk 200 e girer...[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Sosyal ağlarda paylaş

ben plutonun değil su basa @ koyarak isim yazmanın ne anlama geldiğini tam bilmediğimi solemistim :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pluton, 18 Eylül 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
Asla Aptallarlar tartışma çünkü önce seni kendi seviyesine çekerler sonrada seni yenerler!...

Seninle tartışmicam...

hehe benim imzam oley oley
*!sevindirik olur*[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

Hojgeldin Pluuuu :)
Sen geldin ben gidiyorum :([signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...