TahtaBacak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 DOlaşırken herkesin girdaplaa olta atıgını gördum ne düşünor neden herkes balık tutuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 balık tutma yarışması var benim bildiğim ondandır.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 O girdaplardan 40 tane özel balık tutup booty bay e goturuyorsun ödül/para falan veriyordu.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Patch den sonra gelen yeni geyiklerden bi tanesi işte :)[signature][hline]''Erdemin büyügü seninle ilişkilerini kesene iyilik etmen,esirgeyene vermen,sana kötülük edeni bagışlayıp,dost elini uzatmandır.'' Hz. Muhammed Valhar-Member of Decerto-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kaç skill lazım acaba ona?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nadir balıkların çıkma ihtimali balıkçılık yetenegin ne kadar yüksekse o kadar artar. bildiğim en fazla 427 oluyor fishing.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ahhh be ben de orada olacaktim olamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Gaming, 18 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: bildiğim en fazla 427 oluyor fishing. 455 diye biliyordum ben ?[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Valla ben ordaydım ama hic nadir balık cıkmadı bu arda o girdaplardan tuttugun her 5 balık icin 23 silver verdiler yarışma bittikten sonra[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 30+ Bogachan Human Warrior lvl 60 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ödüller felan ne acaba? balıkçı şapkası, epic olta felan varmı ki :) katılcakcım bende 300 fishing imle ama dışarı çıktık böhü.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar