Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AV ın işi bittimi ?!?

Wayne

Öne çıkan mesajlar

bence yenı bg yani ab cok ıgrenc olmus hemde acayıp ıgrenc hıc hosuma gıtmeedı bana cok sacma geldı sadec 1 amac war ben daha amclı bısaı beklıyodum sadece alıyon koruyon bence wsg benzerı olmus tek amaclı ben daha zevklı bısıs beklıyodum ama neyse nasılsa pvp yı bıraktım rank 10 dan sonra bu kadar yeter bana^^
Sosyal ağlarda paylaş

5ayrı kaynak noktası var; bunları alıp koruyacaksın, grubu yönlendireceksin deli danalar gibi bi contested olan banner'a bi diğerine koşmalarını engelleyeceksin, karşı takımın spawn pointini en son noktaya getireceksin..ve daha aklıma gelmeyen bir sürü önemli noktası var AB'nin..bence oldukça zevkli; ama kilit yine iyi bi takımla iyi bir takıma karşı oynamak..işte ozaman asıl zevki çıkıyor ;)

mesela son yaptığım maç öyle bir maçtiki onlar nereye gideceklerini, biz nereye gideceklerimizi biliyoduk random vs random olmasına rağmen iki takımda çok iyi organize olmuştu ve maç 1950/2000 bitti :D Horde Wins :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 17 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
said:
OmeN, 17 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
ab nin doğru düzgün bi reward ıda yokki neye kasıcak millet annamadım.
oyunu eglence icin oynuyolardir belki?

eğlence !? AV rewardlarında unstoppableforce ve ayarı itemlar olmasa saatlerce kasan elemanları orda görebilicekmiydik yada honor kazanmak için wg de sabahtan akşama oynıyanları. bu eğlenceyi biraz aşıyo sanırım. benim demek istedigim honor kasmak istiyen wg ye gider orda daha dar bi alanda daha çabuk hk alınıyor gibi, item istiyende AV ye devam eder. AB nin havası bikaç haftaya söner bence.[signature][hline](EU) Burning Legion
[b]<
Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch
Sosyal ağlarda paylaş

AV'nin işi BWL geldiğinde bitmişti bence. Kaliteli oyuncu sayısı o kadar azaldıki.. Birde druid/priest sayısı 0 ile 1 arasında değişiyor. Sanırım onlara uygun item olmadığı için başka BG'lara giriyorlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 17 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
AV'nin işi BWL geldiğinde bitmişti bence. Kaliteli oyuncu sayısı o kadar azaldıki.. Birde druid/priest sayısı 0 ile 1 arasında değişiyor. Sanırım onlara uygun item olmadığı için başka BG'lara giriyorlar.

valla ben 60 druidim av kasıyorum exalteda az kaldı
sebebi ise oyunun en iyi healer offhandinin burda olması:
lei of the lifegiver
http://wow.allakhazam.com/search.html?q=lei+of+the+lifegiver
bizde av popülasyonu azaldı ama hala var oynayan
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ab kasmak hiç akıl karı değil zaten allylardada kasan olacagını sanmıyorum.Henüz friendly olan görmedim ben.Ben shu ana kadar 7-8 kez kazandım AB de oda serverın en iyileriyle giriyoduk içeriye.Bazen horde lar cıkıyodu kolay oluyodu,tıpkı cogu ally ın nihilum görünce çıktıgı gibi.Ancak yinede 1900 repu lazım friendly olmama.Anlıycanız ally ların işi çok ama çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

AB güzel yer aslında ama organize gurupla gitmek lazım yoksa cidden hiç şansınız olmuyor. Av de aldığınızdan çok daha fazla honor almanız mümkün ama sanırım reputation çok çok zor artıyor, ben epic dagger almak istiyordum da bu reputation ve win oranıyla biraz zor cidden =/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...