Wayne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 AV yapan eleman yok repu kasmam lazım mace lazım ama herkez yeni gelen bg ye saldırmıs durumda umarım uzun sürmez bu yeni bg hevesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 :O[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 uzun surebilir zira zevkli .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 AB>WSG>AV Shaman kardeşler totem koyamadığı için rahat kapalı pvp instancelar işlerine geliyor.[signature][hline]Zerging as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shamon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bence yenı bg yani ab cok ıgrenc olmus hemde acayıp ıgrenc hıc hosuma gıtmeedı bana cok sacma geldı sadec 1 amac war ben daha amclı bısaı beklıyodum sadece alıyon koruyon bence wsg benzerı olmus tek amaclı ben daha zevklı bısıs beklıyodum ama neyse nasılsa pvp yı bıraktım rank 10 dan sonra bu kadar yeter bana^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 5ayrı kaynak noktası var; bunları alıp koruyacaksın, grubu yönlendireceksin deli danalar gibi bi contested olan banner'a bi diğerine koşmalarını engelleyeceksin, karşı takımın spawn pointini en son noktaya getireceksin..ve daha aklıma gelmeyen bir sürü önemli noktası var AB'nin..bence oldukça zevkli; ama kilit yine iyi bi takımla iyi bir takıma karşı oynamak..işte ozaman asıl zevki çıkıyor ;) mesela son yaptığım maç öyle bir maçtiki onlar nereye gideceklerini, biz nereye gideceklerimizi biliyoduk random vs random olmasına rağmen iki takımda çok iyi organize olmuştu ve maç 1950/2000 bitti :D Horde Wins :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bence AV olayı bitti gibi artık çok zor yani ben 40 kişi guild olmadan gitmem şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Av'nin bittiği falan yok. Bir heves insanlar AB ye saldırdı, biraz zaman geçtikten sonra diğer Bglere dönüş olacaktır diye düşünüyorum.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ab nin doğru düzgün bi reward ıda yokki neye kasıcak millet annamadım.[signature][hline](EU) Burning Legion [b]<Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bence BL de horde AV yapmaz :D nasolsa yeniliyolardı diğerlerini yaparlar[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 horde AV yapmaz digilde, ally sayısı 2 katı fazla oldugundan AV yapıcak sayıyı horde a nazaran daha kolay buluyolar :p[signature][hline](EU) Burning Legion [b]<Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: OmeN, 17 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: ab nin doğru düzgün bi reward ıda yokki neye kasıcak millet annamadım. oyunu eglence icin oynuyolardir belki?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 DotA'nın BG halini yapsalar asıl bomba o olur :p hero instancea lvl1den başlayacaksın sonra belirli bir levela kadar kascaaksın kısa ve acısız olur.[signature][hline]Zerging as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: riglous, 17 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: said: OmeN, 17 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: ab nin doğru düzgün bi reward ıda yokki neye kasıcak millet annamadım. oyunu eglence icin oynuyolardir belki? eğlence !? AV rewardlarında unstoppableforce ve ayarı itemlar olmasa saatlerce kasan elemanları orda görebilicekmiydik yada honor kazanmak için wg de sabahtan akşama oynıyanları. bu eğlenceyi biraz aşıyo sanırım. benim demek istedigim honor kasmak istiyen wg ye gider orda daha dar bi alanda daha çabuk hk alınıyor gibi, item istiyende AV ye devam eder. AB nin havası bikaç haftaya söner bence.[signature][hline](EU) Burning Legion [b]<Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 AV'nin işi BWL geldiğinde bitmişti bence. Kaliteli oyuncu sayısı o kadar azaldıki.. Birde druid/priest sayısı 0 ile 1 arasında değişiyor. Sanırım onlara uygun item olmadığı için başka BG'lara giriyorlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Qui, 17 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki: AV'nin işi BWL geldiğinde bitmişti bence. Kaliteli oyuncu sayısı o kadar azaldıki.. Birde druid/priest sayısı 0 ile 1 arasında değişiyor. Sanırım onlara uygun item olmadığı için başka BG'lara giriyorlar. valla ben 60 druidim av kasıyorum exalteda az kaldı sebebi ise oyunun en iyi healer offhandinin burda olması: lei of the lifegiver http://wow.allakhazam.com/search.html?q=lei+of+the+lifegiver bizde av popülasyonu azaldı ama hala var oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Umarım horde lar av ye geri döner...Özletmeyin kendinizi:)[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya ab kasmak hiç akıl karı değil zaten allylardada kasan olacagını sanmıyorum.Henüz friendly olan görmedim ben.Ben shu ana kadar 7-8 kez kazandım AB de oda serverın en iyileriyle giriyoduk içeriye.Bazen horde lar cıkıyodu kolay oluyodu,tıpkı cogu ally ın nihilum görünce çıktıgı gibi.Ancak yinede 1900 repu lazım friendly olmama.Anlıycanız ally ların işi çok ama çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bu haftasonu AB'de "Double Honor" söz konusuydu, aynı şey gelecek haftalarda WSG ve AV içinde geçerli olacaktır. İnsanlarda zevklerini tatmin ettikten sonra, tekrar oyuncu gelmeye başlayacaktır AV'ye. Sonuçta TuF ve TiO hala çok iyi item bir çok oyuncu için.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bugün 5 dakka sürdü ab ye giridm 5 dakka bleki daha azdır 200 lerde idi horde paunı birden fırladı 1900 e ne oldugunu sasırdım ally ler ab de biraz noob kaldı cogusu random girior ve taktik yok av daki gibi hurra olmuor bu ab de biraz taktik istior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 AVde 2-3 druid ve 1-2 priest dışında healer class olmuyor genelde. Onlarda yetmio tabi :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 AB güzel yer aslında ama organize gurupla gitmek lazım yoksa cidden hiç şansınız olmuyor. Av de aldığınızdan çok daha fazla honor almanız mümkün ama sanırım reputation çok çok zor artıyor, ben epic dagger almak istiyordum da bu reputation ve win oranıyla biraz zor cidden =/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Qui, 18 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: AVde 2-3 druid ve 1-2 priest dışında healer class olmuyor genelde. Onlarda yetmio tabi :) Olanda heallamıyor dmg vermeye çalışıyor:) Av tam keşmekeş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 valla ben heallemiorum feral kullanıorum priest dedigin healler druid lerin de resto ya agırlık verenleri bu yeni gelen patch le savasmamız daha da cok yasanır oldu cat formu ile dalıom combo 4. bulunda adam yerde kalıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 raid grubu olmayan av lerde priestlerin ve druidlerin heal yapmasini bekleyemezsiniz sonucta adam vurdugu kadar hk alıyor. :)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar