duende Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo6=6][/spo] [spo7=7][/spo] [spo8=8][/spo] [spo9=9][/spo] [spo10=10][/spo] [spo11=11][/spo] [spo12=12][/spo] [spo13=13][/spo] [spo14=14][/spo] [spo15=15][/spo] [spo16=16][/spo] [spo17=17][/spo] [spo18=18][/spo] [spo19=19][/spo] [spo20=20][/spo] [spo21=21][/spo] [spo22=22][/spo] [spo23=23][/spo] [spo24=24][/spo][signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 3, 6, 11, 23 çok güzel diğerleri de fena değil[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Önceki fotoğrafların gibi gelişigüzel fotoğraflar olduğunu düşünüyorum yine. Sadece olanı çekmişsin, halbuki eğer sunduğun cidden güzel bir manzara, an değilse (ki buradaki fotoğrafların çoğu değil) onu kendi sunumunla güzelleştirmen gerekir. Bir de çektiğin bulanık çıkmamış her fotoğrafı koymanın doğru olmadığını düşünüyorum. Kendimi örnek vermiyorum ama, 100 fotoğraf çekiyorsam arasından insanlara sunmaya değer 2, bilemedin 3 tane fotoğraf ancak çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ilk 3 fotograf guzel.makina ii mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 3 numaralı fotoyu sevdim. diğerleri pek olmamış sanki :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 öncelikle resimleri paylaştiğin için sağol .. ben foto uzmani yada fotoğrafçi vs değilim o yüzden ahkam kesip bilmişlik taslayacak ta halim yok ... sadece ben bu işe heveslendiim günlerde fotoğrafçı olan arkadaşim bana : * ışığı yakala * net çek * vizörden gördüğünün bir anlamı yoksa denklanşöre basma demişti ... yani demek istediğim resimlere bi kompozisyon katmaya çalişsan daha iyi olur gibi ... ama 1 ve 3 bende oraya gidip orda olma hissi uyandirdi ... bide 23 ün ilginç bir hüznü var .. okladar :D neyse daha iyilerini çek merakla bekliorım :D[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 1,2,3,7,11,15,17 begendim ellerine saglik[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 macro çekimler çok kötü 3 direkler olmasa güzel olabilirmiş birtek 17 i beğendim[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 diğerlerine yorum yapmiycam ama 4e hayran kaldım gibi bişey. baktıkça bakasım geliyo.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: mutos, 22 Ağustos 2005 19:58 tarihinde demiş ki: ilk 3 fotograf guzel.makina ii mis 7ye kdar olanlari film+pil dahil 15 ytl lik bi makineyle cektim[signature][hline]:rock:gürültü kutsaldır:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Zaten dijital olmayan analog kameraların çekim kalitesi yüksek olur. Pratik olmadığı için tercih edilmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cs_italy ye benzeten bir tek ben mi varım ? :-) burda zorunlu paintball düzenliceksin ekstradan pavarotti koycan bide :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 27 Ağustos 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 makinanın macro çekim özelliği kötü anlaşılan şu otları çekerken görüntü bozulmuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Focus lar doru değil gibi geldi bana...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 [hline]İlk başta ellerine sağlık demek geldi içimden ardından da beğendiğim resim hakkında eleştiri yapıyım, 2 resim hoşuma gitti ama biraz rutuşha ihtiyacı var zannedersem mesela megafondan tut çanak anetene ondan tut arabalara filam, onlar olmasa çok güzel birt kare olacaktı ama bunada razıyız :) yinede arşive aldım tekrar sağol..[hline] said: duende, 24 Ağustos 2005 22:33 tarihinde demiş ki: said: 7ye kdar olanlari film+pil dahil 15 ytl lik bi makineyle cektim O makineden b1r tane sipariş veriyorsun hemen adıma :) [hline] said: kingpin, 27 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki: cs_italy ye benzeten bir tek ben mi varım ? :-) burda zorunlu paintball düzenliceksin ekstradan pavarotti koycan bide :p King güzel benzetme :)[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. [Bu mesaj Zagg tarafından 27 Ağustos 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... duende Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 up[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mono Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 up diyecegine yeni is koysaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moriteri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 estetik olarak ve kadrajlama olarak sadece 11 ile 14 ü beğendim açıkçası. diğerleri gayet normal. ve de makrolar gerçekten kötü 2nci fotoğraf çanakkale mi? türbe yolunda sanki? emin değilim ama çok tanıdık geldi... acizane fikr: içinde insan-hayvan olmayan fotoğraf ne kadar güzel olabilir ki_[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… duende Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hayir cunda adasi[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nindalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Selamlar Oncelikler macro cekimlerdinde cok buyuk bir netlik sorunu var bunlar uzerinde calismani oneririm genelde herseyi cekmeye calis, Birde macri cekerken makinanin sinirlarini zorlama katite kaybina yol acabilir. Bazi fotograflarinda kadraj hatalari mevcut, izleyicinin gormemesi gereken yada gormesi gereken yerleri atlamissin, bu hatalari kendin bulmani oneririm tabi bu isi ciddiye aliyorsan. Son olarak ise herzaman deklansoru patlatmadan once isigi yargila, sence durdugun pozisyon dogrumu ? Basarilar , devamini bekliyoruzzz[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
duende Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 up[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 up diyecegine yeni is koysaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 estetik olarak ve kadrajlama olarak sadece 11 ile 14 ü beğendim açıkçası. diğerleri gayet normal. ve de makrolar gerçekten kötü 2nci fotoğraf çanakkale mi? türbe yolunda sanki? emin değilim ama çok tanıdık geldi... acizane fikr: içinde insan-hayvan olmayan fotoğraf ne kadar güzel olabilir ki_[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hayir cunda adasi[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Selamlar Oncelikler macro cekimlerdinde cok buyuk bir netlik sorunu var bunlar uzerinde calismani oneririm genelde herseyi cekmeye calis, Birde macri cekerken makinanin sinirlarini zorlama katite kaybina yol acabilir. Bazi fotograflarinda kadraj hatalari mevcut, izleyicinin gormemesi gereken yada gormesi gereken yerleri atlamissin, bu hatalari kendin bulmani oneririm tabi bu isi ciddiye aliyorsan. Son olarak ise herzaman deklansoru patlatmadan once isigi yargila, sence durdugun pozisyon dogrumu ? Basarilar , devamini bekliyoruzzz[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar