Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 2 tarzı oyunları bulabileceğim bir site

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Efendim; uzun süredir (1-2 aydır) Baldur's Gate ve Icewind Dale serilerininin tamamını (asıl oyun ve eklentilerini) arıyorum. Ne var ki bir sonuç bulamadım (hepsi orjinal olmalı).

Epey bir süre önce Avaturk'te vardı ama malum kapandılar. Amazon da Türkiye'ye yollamıyor (ya da ben yapamadım). Bildiğiniz siteler varsa bunları bulabileceğim ve benimle paylaşırsanız çok memnun olurum :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi abi söyle birşey var.

internet üzerinden alışveriş yapabilecek binlerce yer var.
sendit.com mesela hiç sorunsuz gönderiyor Türkiye'ye. Ama bu site'de Baldur's Gate yok ki?
gameseek.co.uk var mesela burası da hiç sorunsuz oyun gönderiyor. Ama burda da Baldur's Gate yok.

senin verdiğin linkte de "burdan alışveriş edebilirsiniz" diyen siteler mevcut.
ama linke bir daha bakarsan "e-bay ve amazon" yazdığını farkedeceksin.
E zaten amazondan almamız mümkün değil, Türkiye'ye göndermiyorlar. Zaten topicte de bu belirtilmiş.

Hadi amerikada olsam göndericek binlerce yer vardır. Ama Türkiye'de bu imkanlarımız çok kısıtlı.
Mesela ben Baldur's Gate 2'yi gamestop.com'dan almıştım.
Kargo epey yüklüydü ama adamlar 2 gün sonra elime teslim ettiler.
Ancak yakın bir zamanda bu sitenin de Türkiye'ye sorun çıkartıldığı söylendi. Bir sürü ek dert yükleniyormuş satın almak isteyenlere.

Böyle olunca istersen "googleityoumoron" da desen gene çok birşey değişmiycek. Çünkü Amerika'da değil Türkiye'de yaşıyoruz. Google'da bulacağımız o binlerce sitenin çoğu Amerika'ya gönderirken, azı Türkiye'ye sorunsuz gönderiyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

moby games'e baktım da, trade kısmında birisi near mint olarak Baldur's Gate 1'i satıyormuş. Gerçekten near mint ise almak isterim. Ancak nasıl alınacağını bir türlü bulamadım. e-mail adresiyle mi istiyoruz? bir e-mail adresi göremedim. moby games üzerinden mi ısmarlıyoruz? link felan göremedim.

eBay'e gelirsem. eBay'den şimdiye kadar hep uzak durdum. Nedeni ise Türkiye sorunu. Bir de senditle alışveriş ediyorduk herhalde. Yani karışık bir sistem olması yüzünden uzak durdum. Ancak gerçekten gönderiyorlarsa, almak istediğim o kadar çok şey var ki eBay'de :)[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

ebay hiçbirşey göndermiyor ki..

firmayla görüşüyorsun sen. avrupa'daki ufak, girişimci firmalar ellerindeki ürünleri ebay'e koyuyorlar. sen istiyorsun, adamlar adres bilgilerini alıp kargoya veriyorlar. zaten "ships to: worldwide" yazan ürünlerden alıyorsun.

dikkat etmeniz gereken husus satıcı hakkındaki yorumlar. genelde %100 pozitif ve 10-20'den fazla yorum girilmiş olanlardan satın alın.

ayrıca ebayin ürünün elinize ulaşmaması durumunda para iadesi yaptığını duymuştum.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...