MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bildiğiniz güzel türküleri yazabilir misiniz? lütfen güzel beğendiklerinizi yazın ve arabesk olmasın arada lütfen.. eski türküler olursa daha iyi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: sir, 06 Ağustos 2005 16:11 tarihinde demiş ki: erkan oğur'un ismail hakkı demircioğluyla yaptığı bütün albümleri severek dinlerim, çok nadir bulunan ve çok güzel yorumlanmış eski türküler var, tavsiye ederim. bunun dışında eskiden ruhi su dinlerdim ama kaybolmuş kasetleri. zülfü livaneli'nin yorumladığı türküler vardı, örneğin;çökertme. rumeli türküleri, fasıl falan türk "sanat" müziğine giriyor onları saymiyim şimdi, ama asıl sevdiklerim onlardır, rakılı mezeli falan şöyle.. haa bi de beyaz'ın türküler kaseti vardı sahi ;) [signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gündüz gece var aşık veysel[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 otogarda cinayet var. manevi abim dediğim insan çok severdi. güzel de söylerdi.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Cengiz Özkan'ın son albümünü tavsiye ederim çok güzel.(Gelin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kara tren yozgat sürmelisi hmmz akılma gelmıyor su anda dusucek halde degılım =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Metris Türküsü Zülüf Mugla Zeybegi Kerimoglu Yesil basli gögel ördek[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tavas çökertme arzu görücü - arzuhal albumunun hepsi gurup çıp - 1 - 2- -3 -4 -5 göçmenkızı[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 16 Eylül 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 odam kireç tutmuyor vardı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Musa Eroğlu - telli turnam Musa Eroğlu - anadoluya agıt[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 alli turna agri dagi efsanesi selvi boylum al yazmalim hekimoglu debreli hasan[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Seyreyle Güzel Kerpiç Kerpiç Üstüne Pencereden Kar Geliyor Acem Kızı Yaram Yarimdir. Kısacası Erkan Uğur & İsmail Hakkı Değirmencioğlu :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 rodop dagları (bilmiorm nerden) selanik icinde(selanik) pazarlık mı olur?(pir sultan) hangi bagın babanısan(diyarbakır) bu sıralar dinlediklerim[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Penthesilea, 16 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Metris Türküsü Kesınlıkle we şiddetle onerıyorum[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 17 Eylül 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kara tren sari gelin yolver dağlar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tabi ki bi adet erkan oğur albümü almalısın. ben özellikle yazı-tura müziklerini al derim. Dersim Dağım İçinde Zülfü Kaküllerin Amber Misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yemen Türküsünü tek geçerim[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hay allahım amma yanlış yazmışım: Dersim Dört Dağın İçinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar