Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Insanlar ib hakkında ne biliyor, ne düşünüyor merak ettim. Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.... Ayrica ib öğrencilerini de bekliyorum. Bakalım onlar ne düşünüyorlar.[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 IB bir yasam bicimidir (cok ciddiyim) Her zombie aslinda IB mezunudur. En basit sinav icin bile haftalarca calisirsin ama yine de alacagin not 0-7 arasindadir. Ve uluslararasi IB mottosu: "I think, therefore IB" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 International Boru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Yurtdışına gitmeyi ciddi olarak düşünmüyorsanız kesinlikle uzak durunuz. Bir grup işkenceyi içerisinde barındıran gereksiz baş ağrısı...[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 deli misin ya niye taşıdın ib yi forumlara insanları domine etme özelliği olan bir phrase o. emaleth, paticik yok olmadan sil bu topici lol[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bu dediiniz sey ne? hic bi bilgim yok cok francais kaldım..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 nie tırstırıonuzki milleti öss kasmaktan daa bilem kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Muhahaah:):):) Evet bu lafı dediniz ve bir IB öğencisini en zayıf noktasından vurdunuz. Helal olsun. Böyle bir yorum bekliyordum da bu kadar erken beklemiyordum... Cevabı özellikle high level kimya, fikizk veya matematik alan arkadaşlarıma havale ediyorum...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Bir de IB yi bilmeyen arkadaşlar için biraz açıklama yapayım istedim. En güzel açıklamayı... www.ibo.org dan alabilirsiniz... Yada en basitinden.... http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=international+baccalaureate bulabilirsiniz...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ben bi aralar cok guzel anlatmistim IB yi ozenmisti millet aslinda, ve evetr, IB korkacak bir sey degildir, tembel olmayan herkes rahatlikla yapabilir, cunku IB duzenli calismayi gerektirir. Ezberci egitimden uzaktir, applicated science ogretir (yani ogrendigimiz seyleri deneylerle pekistiririz) Amerika da univertsite okuyyacaklar icin hem universiteye kabul edilme acisindn, hem de undergrad iken ogretilenleri anlama acisindan mukemmel bir firsattir. HIgh Level fizik kimya veya matematik alanlara birakiyorumd emiz mendoze, ben ucunu birden aliyorumbildigi gibi, son derece memnunum, matematik hocamin bana bi senede ogrettigi seyleri ben onceki 9 yillik egitimimde alamamistim. eksi sozluk de biri yazmis, sokak cocuklariyla ugrasacagima sinemaya giderim, her gun calismam bi snee kasip oss ye girerim diyenlerin katilmadiklari, dolayisiyla tikky ve tembellerden arinmis bi programdir. Bu nedneler cogunluk birbiriyle kafa onsanlardir, raht anlasilir. Kim ne derse desin IB nin bana faydalari asla bitmez ve asla kucumseyemem, hatta su an Pre COllege da olan bir ogrenci olarak yazimi IB sayesinde cok rahat gecirdigimi, odevleri zaanindan verdigimi, herseyi yapabildigimi soylerim, ve sonuna kadar IB ciyimdir. surekli International Boru diye bairsak da, asla boru olmaz bu IB, sonuna kadar IB![hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ben jadelith canım noldu beyninimi yıkadılar oralarda :-P naptilar niye ib yi seviyorum diyosun. türkçe derim sana sadece :-P lol[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 tamam turkce sux o bir gercektir ama IB ye cok sey borcluyum ben not turkce sux dedigim dil turkce degil ders olan turkce turk dili ve edebiyati yani[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 http://www.spiffysocks.net/radmango/ibaah/signs.html[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... [Bu mesaj Mendoza tarafından 20 July 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 suna hurileri diyelim "turkce" dedik diye kotu yone cekilmesin laf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 IB normal okulun daha zorlusudur. Sayfalarca saçma sapan şeyler yazarsınız, koca koca kitaplar okursunuz. En öküzünden matematik ve ingilizce öğrenirsiniz felan. Ancak bu zorlukları başarıp geriye bakabilirseniz, IB olmayan okuldaşlarınızdan kat kat fazla şey öğrendiğinizi, ve kat kat fazla deney yaptığınızı farkedersiniz. IB zordur bktur püsürdür ama herkesin girmesi gerekir bence. IB + Tübitak kasın, üniversitede felan çok rahat edersiniz. Ezberci sistemden çıkıp, herşeyi kendinizin yapması gerektiği bir duruma düşerseniz, IB okuduğunuza ve Tübitak kastığınıza inanın şükredeceksiniz. (hayır ben IB değilim ama çok tanıdığım var.)[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 IB'lere bir de İnekler Birliği diyenler var ama onlara gülüyorum. Lisede IB'ler Yılbaşı partisi düzenlemişlerdi. Bizim "sosyal" çocuklar da sırf partiyi inekler yaptı diye gitmemişti. Ben de öylesine gidiyim göreyim diye gitmiştim. Kızları görünce ağzım açık kalmıştı. Sırf kızlar değil, erkekler bile "tikkylerden" daha pahalı ve şık şeyler giymişti. Sanki kendimi Amerikalı çocukların arasında hissetmiştim. Parti olaylarını, gürültüyü felan sevmesem de güzel bir partiydi (patlayan balonların yarattığı ekstra gürültü olmasa daha da duracaktım orda). Sosyal olmaya itilen, Amerika'ya, İstanbul'a gönderilen, parti hazırlatılan, şu an Tıp'ta yaptığımız deneyleri çoktan hatta daha fazlasını yapmış, değişik insanlarla tanıştırılan insanlar bence asosyal değildir. Altyapıları belki asosyal olabilir, ancak bu kadar şeyden sonra, aslında sosyal dediğimiz kişilerden daha da sosyal öğrencilerdir.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bonecrusher'a katılıyorum. Ayrıca bu kadar mı IB hakkında bilgisi olan ?[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ayrica IByi ve zamaninizi doru ayarlayabilirseniz hemde dershaneye giderek OSSde normalin ustunde basarilar alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Tabi bunu yapabilmek için insan üstü bir çalışma isteğine sahip olmanız gerekir ki, şahsen çok az insan tanıyorum böyle yapabilen...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 lol ben 2 senedir nie gitmedim die düşünürken kalbimden wurdunuz.top olun.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ib yoktu principia mathematica okudum ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar