Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

International Baccalaureate


Mendoza

Öne çıkan mesajlar

Yurtdışına gitmeyi ciddi olarak düşünmüyorsanız kesinlikle uzak durunuz.

Bir grup işkenceyi içerisinde barındıran gereksiz baş ağrısı...[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!


Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhahaah:):):) Evet bu lafı dediniz ve bir IB öğencisini en zayıf noktasından vurdunuz. Helal olsun. Böyle bir yorum bekliyordum da bu kadar erken beklemiyordum... Cevabı özellikle high level kimya, fikizk veya matematik alan arkadaşlarıma havale ediyorum...[hline]Lady Melina Uvu
Ne kibar erkekler var şu dünyada...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi aralar cok guzel anlatmistim IB yi
ozenmisti millet aslinda, ve evetr, IB korkacak bir sey degildir, tembel olmayan herkes rahatlikla yapabilir, cunku IB duzenli calismayi gerektirir.
Ezberci egitimden uzaktir, applicated science ogretir (yani ogrendigimiz seyleri deneylerle pekistiririz) Amerika da univertsite okuyyacaklar icin hem universiteye kabul edilme acisindn, hem de undergrad iken ogretilenleri anlama acisindan mukemmel bir firsattir.
HIgh Level fizik kimya veya matematik alanlara birakiyorumd emiz mendoze, ben ucunu birden aliyorumbildigi gibi, son derece memnunum, matematik hocamin bana bi senede ogrettigi seyleri ben onceki 9 yillik egitimimde alamamistim.

eksi sozluk de biri yazmis, sokak cocuklariyla ugrasacagima sinemaya giderim, her gun calismam bi snee kasip oss ye girerim diyenlerin katilmadiklari, dolayisiyla tikky ve tembellerden arinmis bi programdir. Bu nedneler cogunluk birbiriyle kafa onsanlardir, raht anlasilir.

Kim ne derse desin IB nin bana faydalari asla bitmez ve asla kucumseyemem, hatta su an Pre COllege da olan bir ogrenci olarak yazimi IB sayesinde cok rahat gecirdigimi, odevleri zaanindan verdigimi, herseyi yapabildigimi soylerim, ve sonuna kadar IB ciyimdir.

surekli International Boru diye bairsak da, asla boru olmaz bu IB, sonuna kadar IB![hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

IB normal okulun daha zorlusudur.
Sayfalarca saçma sapan şeyler yazarsınız, koca koca kitaplar okursunuz. En öküzünden matematik ve ingilizce öğrenirsiniz felan.

Ancak bu zorlukları başarıp geriye bakabilirseniz, IB olmayan okuldaşlarınızdan kat kat fazla şey öğrendiğinizi, ve kat kat fazla deney yaptığınızı farkedersiniz.

IB zordur bktur püsürdür ama herkesin girmesi gerekir bence. IB + Tübitak kasın, üniversitede felan çok rahat edersiniz.

Ezberci sistemden çıkıp, herşeyi kendinizin yapması gerektiği bir duruma düşerseniz, IB okuduğunuza ve Tübitak kastığınıza inanın şükredeceksiniz. (hayır ben IB değilim ama çok tanıdığım var.)[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

IB'lere bir de İnekler Birliği diyenler var ama onlara gülüyorum.

Lisede IB'ler Yılbaşı partisi düzenlemişlerdi. Bizim "sosyal" çocuklar da sırf partiyi inekler yaptı diye gitmemişti. Ben de öylesine gidiyim göreyim diye gitmiştim.

Kızları görünce ağzım açık kalmıştı. Sırf kızlar değil, erkekler bile "tikkylerden" daha pahalı ve şık şeyler giymişti. Sanki kendimi Amerikalı çocukların arasında hissetmiştim. Parti olaylarını, gürültüyü felan sevmesem de güzel bir partiydi (patlayan balonların yarattığı ekstra gürültü olmasa daha da duracaktım orda).

Sosyal olmaya itilen, Amerika'ya, İstanbul'a gönderilen, parti hazırlatılan, şu an Tıp'ta yaptığımız deneyleri çoktan hatta daha fazlasını yapmış, değişik insanlarla tanıştırılan insanlar bence asosyal değildir.

Altyapıları belki asosyal olabilir, ancak bu kadar şeyden sonra, aslında sosyal dediğimiz kişilerden daha da sosyal öğrencilerdir.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben 2 senedir nie gitmedim die düşünürken kalbimden wurdunuz.top olun.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI)

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...