Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahaha yine göçtü benim yurtdışı hödösü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
önce lag göründü sonra göçtüm şimdi dalamıyorum daoca... vede bu sefer düzelince dinmeye niyetim yok... bu ne ya hergün olmazki alala.. kopartıyo adamlar istedikleri zaman düzeltiyolar.[hline]trees and I are one

Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher)
Mesaj tarihi:
Yuh uplink sayfasına erişemiyorum. Sadece yetkililerin girişi var. İşte şeffaf devlet.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
herkes sorun yaşıyomu yoksa adamlar dün çok midgardlı kestim diye gıcıklıkmı yapıyolar[hline]trees and I are one

Mesaj tarihi:
az sonra yine bozulur[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir

Mesaj tarihi:
düzeldi ama benim internet o kadar sık olmasada ha bire kopuyo... özelleştirme olunca devlet iflas etcek garanti, bu kadar hortumlayıp internetten yinede ayakta kalamıyo buda olmayınca temelli türkiye diye bişey kalmaz[hline]trees and I are one
(editledim bişeyiki millet imza falan yapmasın)

[Bu mesaj Mirluin tarafından 19 July 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaw yine kopmaya başladı hepinizin kopuyomu? lütfen biri cevaplasın sabahtan beri düş düş düş bu ne ya kafam girsin bunu yapana[hline]trees and I are one

Mesaj tarihi:
Ya k1saca allah belas1n1 versin bu telekomun!
Boyle hizmetinde belas1n1 versin!

Ama asil enayi biziz bu kadar haksizliga karsi bir gidim ses cikarmiyoruz . Bir ayaklansak protesto etsek cok sey duzelebilir.

Dunyanin en pahal1 baglant1 ucretlerini bizden aliyolar peki karsiliginda hizmet baab1nda ne veriyorlar hiç bir sey!

-Telefona ;
HE BEN RECAI diye c1kan tipler
-Durmadan kesilen baglant1lar.
-Zaten neredeyse hiç olmayan yurt d1s1 c1k1slar1n1n bazende tamamen kesilmesi.

Sesimizi yukseltmemiz lazim arkadaslar!
Sesli dusunmemiz gerek artik.[hline]This is a war and we are soldiers!
Mesaj tarihi:
bu mesajdan sonraki mesaj lütfen bu mesaja cewap wersin... bugün öğlen sürekli kopmalar sizdede başladımı? her zamanki kopukluğu biliyorum 1-2 haftadır birkaç saatte bir kopuyo... ama bugün öğlen iice gaza geldi sizdede oluyomu,biri cwp yazmassa kafayı yiycem[hline]trees and I are one

Mesaj tarihi:
yaw bide nasıl bi hızlı düşüşse... 10 saniye sonra ping 2 kırmızı bi sarı oluoyo..yada 3 kırmızı (daocta)[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher)
  • Yeni Oluştur...