Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Son hali bu oldu evin, tadilata girdik :)[Bu mesaj Absolut tarafından 12 Temmuz 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yürü be absolut :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cidden cok merak ettim demnki silindir neydi? Edit: kedi kulubeside ayrı bişeymiş [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 12 Temmuz 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Oda havuzdu anladığım kadarı ile.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Metro olayına giriyorum.. Zati baştan beri ortada bir parseli metro için ayırmıştık.. hadi bakalım hayırlısı..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bari biri de bu kenti oyun olarak kodlasın oynarız =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 EEe böyle bir şehirde bu olmaz ise olmaz :)[signature][hline]Kalplerdeki KaymakKızımız DuruYeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Doğalgaz çalışmaları başlamıştır :P[signature][hline]Janitschar Family LL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Absolut, 12 Temmuz 2005 18:25 tarihinde demiş ki: EEe böyle bir şehirde bu olmaz ise olmaz :) Harika.. direk koyulacaklar listesinde..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Absolut 3. çizim iyi olmuş cidden bravo :) Paint ile çizmek çok zor camlar orantısız oluyor vs photoshop la bukadar zor değil cidden bikaç tutorial okusanız çok güzel şeyler çıkar ortaya yapamadık yeteneksiziz diyen arkadaşlar için.. Yetenekle pek alakalı bişey olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: ucanadam, 12 Temmuz 2005 05:57 tarihinde demiş ki: işte ucanadam ve trgdy nin (trgdy hiç birşey yapmadı ama olsun) şatosu. hadi lan fikir kimden cıktı?[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çatı olmamış yalnız.. hani böyle 3 boyutlu resimler olr ya bi yerden bakınca bişey bi yerden bakınca başka bişeydir onun gibi olmuş dikkat ederseniz binanın iç çizgisi onlar.s.[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: trgdy, 12 Temmuz 2005 23:07 tarihinde demiş ki: hadi lan fikir kimden cıktı? trgdy: haydi pixel art la ev yap ikimize...[signature][hline]öyy lise... [Bu mesaj ucanadam tarafından 12 Temmuz 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ahahaha ünlü düşünür trgdy[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çatıyı düzelttimdosya ismine dikkat :P[signature][hline]öyy lise...[Bu mesaj ucanadam tarafından 12 Temmuz 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Tek kelimeyle super oluyor.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 karakdedinin dedigi gibi herkes bir tane tabela koysun birde herkesin bir ev hakk1 olsun yoksa kald1rmaz =) veya soyle bir sey olsun tabela ufacik eklensin araziye ..[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Benimkiler o kadar kötümüydü yaf birini bari şehre alsaydık neysem[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Chokoparty, 13 Temmuz 2005 22:21 tarihinde demiş ki: ben photoshop'dan pek anlamam ama en azından anlıyormuş gibi yapıpta, sağdan soldan bina çalmıyorum. örneğin, paticik radyo binası, kimin oraya koyduğunu bilmiyorum, http://www.pixeldam.net/ 'dan adresindeki "bloomingdale" şehrindeki radyo binası. bilmiyorum yani. o_O doğruymuş, hapishane yapmışmıydı birisi koşun polisler![signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aslında böyle bişery yapmak lazım ama kasar onu kodlamak olsa über olurdu[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: octopus, 13 Temmuz 2005 22:24 tarihinde demiş ki: said: Chokoparty, 13 Temmuz 2005 22:21 tarihinde demiş ki: ben photoshop'dan pek anlamam ama en azından anlıyormuş gibi yapıpta, sağdan soldan bina çalmıyorum. örneğin, paticik radyo binası, kimin oraya koyduğunu bilmiyorum, http://www.pixeldam.net/ 'dan adresindeki "bloomingdale" şehrindeki radyo binası. bilmiyorum yani. o_O doğruymuş, hapishane yapmışmıydı birisi koşun polisler! hehehah karakola beklerim orda ağırlarız biz en ağır şekilde[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sevgili patikent sakinleri, Gönderilen binaların orjinal çizim olması bizim için en önemli olan olaylardan biridir.. Başta demiştik zaten kötü olsun bizim olsun diye.. Lütfen araklamak suretiyle bina gönderen arkadaşlar bir başkası çıkıp da "aaa bilmemkimin binasını şurada gördüm, ordan yürütmüş" demeden benimki araktı desin.. Arak olanı kaldırıp, kendi çizdiği binayı onun yerine koyalım.. ya da o alanı "evini gözü bozulana kadar pixel pixel çizen emektar bir arkadaş" a verelim.. Zaten google'a girip "pixel art" yazınca bi yığın tutorial çıkmakta.. Zor birşey değil yani orjinal birşeyler çıkartmak..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yeni bina yapanlar, yapım aşamasından da resimler koysun bence.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Beyler şu linki verilmiş sitedeki şehir gibi bir sistem kurarsak hepimiz için daha faydalı olacak. Bu şekilde devam edersek resmin boyutu büyüyüp gidecek.. HTML olarak monte edebilcek kimsecikler yokmu?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 throndor benim yeni ev hazır bir özel mesajına bak, yeni versiyon benim evsiz olmasın o kadar uğraştım :) çok güzel yaptık bu arada şaka maka thread açılalı 10 gün olmuş inanılmaz rağbet gördü :)[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar