elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Deli dehset olmus yanlız Vodan. Tentenin golgesi kasmış ama sanırım hehe. [Bu mesaj elvyn tarafından 08 Temmuz 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yazıyı pen le yazmışın gibi geldi bana :)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bir de sagdaki gas yazısının tabelası yuvarlak geliyor koseli bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 pen nedir bilemiyorum? Tabelayı brush olarak ekledikten sonra editlemem gerekti dur hemen bi ayar çekeyim onun yuvarlağına[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 text tool ile deilde kalemle yazmışın gibi..[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 E herkes senin gibi hazırcı degil fast :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ha şu pen pencil :) Bi program vs sandım ya heuhe Yok elle yazdım[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 elle işte :) pencil oluyo kendisi[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 elyv bekle kendi arabanı kendin yap kampanyasına katıldım www.pixelarttakendiarabanikendinyap.org[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 www.icontown.com buradada bir kente ekleyebiliyorsunuz ama ikon şeklinde ben ekledim valla sizde bakin :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ulan delircem tutorialden araba yapıyodum ford transit tipli bişeymiş görmedim[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 lol olsun işte Swat Team olur o da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 vodan arabalar nası giricek oraya :) kardeşler ölçek belli. ilk throndorun resminde emlakçının boyutu var ya.işte o bi insan boyu kadar... bu kadar zor diil yani :) ayrıca karar mercii ben olsam kesinlikle şehre girmesine müsaade etmiyceem kadar çirkin çalışmalar var. bakalım throndor ne der bu işe. dats it. git.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Aklıma geldi de kaldırımları bozmak istemedim neyse ben bide giriş çıkışlı versiyon yapiym edit : Yaptım. [signature][hline]Atahost.net Web Hosting[Bu mesaj Vodan tarafından 09 Temmuz 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 paf headquarters v1.0 bozukluklar var biliyorum,birazdan duzeltecegim...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 iki önerim olcak bilmem ne dersiniz? 1- paintle çizilmiş resimler olmasın. doğru dürüst pixelart olsun sadece. hem göze güzel gözükür. hem de bazıları cidden süper yapmışlar. onlara haksızlık olur bence. 2- araklama resim konulmasın, biz yapalım bizim olsun :) ha bi de cemad zaten kötü çiziyor, onun ki kapsam dışı olsun :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 paf headquarters v2.6 i$te bunu seviyorum! - edik : bo$luk doldurmaca! [signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant[Bu mesaj vesmor tarafından 09 Temmuz 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 güzel olmuş hheuh vesmor eline sağlık , ha bu arada bunları birleştircek arkadaşlara kolay gelsin :P[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Bonecrusher, 09 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: iki önerim olcak bilmem ne dersiniz? 1- paintle çizilmiş resimler olmasın. doğru dürüst pixelart olsun sadece. hem göze güzel gözükür. hem de bazıları cidden süper yapmışlar. onlara haksızlık olur bence. 2- araklama resim konulmasın, biz yapalım bizim olsun :) ha bi de cemad zaten kötü çiziyor, onun ki kapsam dışı olsun :-P bu da paint'te yapıldı bu da mı olmasın bone :([signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: StRencher, 09 Temmuz 2005 00:33 tarihinde demiş ki: bu da paint'te yapıldı bu da mı olmasın bone :( bu damı gol deil haa??!! bu damı gol deil söyleyin allah aşkına budamı gol deil!!![signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 chiptechin otoparkıda paintle yapılmış gelçi photsohop eli değdi yazı yazıldı bi tek ama .. :)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Bonecrusher, 09 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: ha bi de cemad zaten kötü çiziyor, onun ki kapsam dışı olsun :-P insanlarin spor yapmasini engelleyemezsinizz!! :P yapaycim sahasiz kent olur mu :P olmaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 [signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yolu kapatırım gerekirse baan uygut boyutlarda araba bulursanız süfer olur[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 fastreload harika olmuş :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar