rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 selam beyler benım okulumun yurdunda 2593 portu kapalı bu yuzden hıc bır servera gıremıyorum acaba benım bı program kullanıpta bu sorunu aşabilmem mumkunmu??? yanı ben 2593 u kullanmadan bı program aracılıgla bu serverlara baglanmam munkun mu ?? yardımcı olanlara şimdiden tessekkurler.. ( arkadaslar bu onemlı bi soru o yuzden bole msj olsun diye mesaj atmayın bu bolumde atışmayın birbirinizle, kafayı yıcem uo oynayamıorum :) )[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 mümknü ama aşırı ötesi lag yapıyor.. çoğu okulda 2593 portu açtırlabiliyor diye biliyorum.. Açtırmıştı arkadaşlarım gidip bi konuş ama öyle bir olay mümkün fakat dediğim gibi lagdan adım atamıcak hale geliyosun[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 peki nası yapıyorum ogrenebılırmıyım en azından evlerı yenılerım ara sıra...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tam bilmiyorum ben bi programla kırıyodun portu arkadaşım yapmıştı online olursa sorarım..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ozel msj dan sana msn attım ordan ulasırsan sevınırım[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pufff bulamadım çözüm beyler bu programı bılen varsa yolayabılırmı ??? [email protected] msn ulaşırsanız sevınırım...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 arkadaşlar bu soruna kimse cozum bımıyormu :( pufff deliricem bu programı bılen varsa yardımcı olsun lutfen...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kimse bilmiyormu ??? son up tı bu baska uplamıcam ....[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 2593 portu ile senin serverlara bağlanmanın bir ilgisi yok eğer server yayınlıyacak ilgili portun bağlantının ana bilgisayarından sana yönlendirilmesi gerekiyor dışardaki serverlara bağlanman ile portun alakası yok[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arthur +1. başka birileri sana bağlanıyorsa port açman gerekir[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Arthur_HellsFire, 18 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: 2593 portu ile senin serverlara bağlanmanın bir ilgisi yok eğer server yayınlıyacak ilgili portun bağlantının ana bilgisayarından sana yönlendirilmesi gerekiyor dışardaki serverlara bağlanman ile portun alakası yok işte onlar degıstırmeden ben bi programla 2593 den degıl baska bı port uzerınden 2593 e baglanmaya calısıyorum cunku bızım yurtta 2593 kapalı acmıolar bende servera ( orn : quaxis ) baglanamıyorum sanırım sız benım server actıgımı sanıyorsunuz ama degıl ben playerım ve 2593 portum kapalı ... sonuc olarak 2593 e baska bı porttan baglanabılen bı program arıyorum[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sunuculara oluşturulan bağlantıların senin bilgisayarındaki herhangi bir port ile alakası yok sunucuya yapılan bağlantı senin bilgisayarın ve sunucu arasında bir köprü oluşturur ve aradaki tüm yönlendirici aletler verileri sana kanalize edecek şekilde adresler bu olay paticikte sayfaları dolaşman gibi bir şey sorunun başka birşeyden kaynaklanmakta muhtemelen[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 anlatamıyorum sanırım benım okuluda bılgısayarım server makınasına baglı ve bızım oyun oynamamız içinde 2593 server tarafından kapalı ve ben oyun oynamak ıstıyorum bunu daha ocekı sene mezun olan bı kac kısı yapms bı progrmla ama nası yaptıklarını bılmıyoruz ama bıldıgım oyunlara bı program yardımıyla baglandıkları mesela hoobster dıya bı program var eger msn e port yuzunden baglanamıyosan o programı yukle senın bılgısayarın atıyorum 1234 portuna baglanıo o orn: 2593 e baglanıyo bole programlar vr ama o sadece msn icq ve diger masengerlar için yapılmıs... bende bole bı program arıyorum...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nasıl alakası olmaz arthur, yoksa firewall dediğin meret ne işe yarar?[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 alan yetkılılerı peki bişi biliomu bu konuda beyler lutfen cok ıhtıyacım var heryerde arıyorum ama bulamadım...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bulamayacağım sanırım... :([signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] [Bu mesaj rune_xander tarafından 18 Eylül 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 http://www.http-tunnel.com bu program ile yapabilirsin...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hemen denıyorum eger olursa var ya cok sevınırım !!! yuppppiii * denemeye başlar *[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya kurdum programı denıyorum ayarlamayı ama bulamadım ne yapmam lazım bıraz bılgı verebılırmısın ?? sıtesı pek acıklayıcı gelmedı...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar