Horrible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 normal küpe tak daha ii ya... Gelecekte kocaman delik kalınca pişman olursun...10 yıl sonrasınıda düşün[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 -ee biz de eksi kulağı deliklerdeniz.. -hadi be zamanında tünel yaptırttım pimanım demiyorda. -la sıs.. -ne sıs ı.. sana sıs tünel kortizonu kılıklı..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 benm de arkadaşım yaptırdı. bunlar kadar deil tabi ki ufak böyle. güzel de durdu. ayrıca kulak kendini çabuk iyileştirir diye biliyorum. hayatın boyunca öle delikle yaşamazsın =P[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o kadar büyük delik olursa hayatın boyunca onla yaşarsın[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 igrenc be!!! manyak misin cok itici!![signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 midem bulandı tak adam gıbı bı kupe işte ne kasıyosun.bunu yaptırırsan ve yakışmazsa cok pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ufak yaptır yapıcaksan mesela şu an benim sol kulakta 2 tane kanal var :) bu tünelimsi bişi 2mm ye çıkardım şu an çok hoş duruo bunlar gibi diil :D en azından sana da tavsiye ederim:)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 afrikada bazı kabilelerde adet var böle.kulağa tahta takıyolar bu şekil içi dolu ama.dudaklarına takıyolar bide.kabilenin en kıdemli hatununda en büyük tabak oluyo(dudağa tabak takıyolar resmen evet hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Mavi, 18 Eylül 2005 13:39 tarihinde demiş ki: Öeh be succubus güzel mi ? iğrenç hocma yapma ya. =))) valla bnm arkın tipi süper adam ne yapsa yakışır yani.. baya güsel duruodu çok ciddiyim[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar