Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Merhaba.. Sitede olan tüm scriptleri download edebileceğimiz bir link yok mu? Tek tek bakmamız mı gerek? İncelemek amacıyle cekeceğim bilgisayarıma ve çok uzun zaman alacak. Her sayfanın açılmasını bekle falan filan.. Toptan scrpit indirebileceğim türkce sayfa var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Yok sanırım...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 benim kullandigim taktigi kullanacaksin paticik.com/scripts/zips/1.zip'den ba$layarak son zip'e kadar browser ekraninda sira sira yazip indireceksin, :) 2 saatte falan bitiriliyor. ben yaptim. :)[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 scrpit değil script olacak doğrusu.. yani yanlışlık değil 3 defa öyle yazmışsın da ondan dedim[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 AAAaaaaAAAaaA Bi kere doğru yazmış ama :)[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 var sanırım ben biliyorum siteyi adamlar full hazırlayarak internet sitesine sunmusda sen emaili ni ver ben sana yollayam 460 tane script full spawn full fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bu kadar da hazırcılık olmaz ki ya.. git bari hazır sphere indir[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Yok nebula yı arkadasa devredıyoruz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Merhaba... obi walla çok iyi edersin... [email protected] mail adresim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 saten server benim ben fizlemistim scrptlerde benim bir tane bile bug bulammasınız bende onnu icin actımya 1 hafta acık kaldı millet bug falan bulamadı :) ama patic gin de yardımı olu hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 outlok expres kullanmak lazım o emaili atmak icin bende cafeme onu update etmeyi unutmusum sen icq u ver istersen oradan yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Merhaba... İcq numaram 14 87 88 380. Bu gece saat 10.30 dan sonra girerim.. Sende girebilirsen çok super... Olur...Hemde sana soru felan sormak istiyoumda... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Obi banada yollarmısın.. mail: [email protected] icq: 113784403 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar