ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 arkadaslar kal online oyunu hakkında sorularım var 1-ücretlimi? 2-üye olma asamasındayım formu dolduruyom yazdığım sifreleri kabul etmio napıcam böhühühü[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 1)ücretsiz. 2)Tam anlayamadım, üye oldun da mı kabul etmiyor yoksa daha olacak mısın ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 üye olmaya calışıyorum ama yazdığım sifreleri kabul etmiyor niye olduğunu anlamadım yanlışmı yazıom?[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 üye olmaya çalışırken şifre kabul etmiyorsa orda yazması lazım "şifre 3-12 hane arası olması lazımdır" "şifre hem harf hem rakam içermesi lazım" gibi şeyler. eğer yazmıyorsa bile bunları düşünerek şifre gir?[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tam hatırlamıyorum, ama sanırsam en azından 1 harf veya rakam içermesi gerekiyordu (4 ay önce). mesela hedehodo234 yazmayı dene şifre için.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 cok saolun üye oldum yuppi :) tesekkurler[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar