Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Sabbath - Paranoid VS. Megadeth - Paranoid

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

Dave'i hiç sevmem, dolaylı yoldan Megadeth i de sevmem, dinlemem.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

cover bir şarkıyla orjinalini yarıştırmak anlamsız...
megadeth daha iyi icra etmiş olsa bile cover asıl gruba saygı duyulduğu için yapılır... ahanda biz daha iyi yaparız diye değil.[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Peh. Kıyasladığınız şeylere gelin.
Black Sabbath tabii ki. Netekim diğeri Cover ve ozzy söylemedikten sonra şarkının ne anlamı var.

Finished with my woman
Cause she couldn't help me with my mind....[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 16 Aralık 2004 15:34 tarihinde demiş ki:
tartışmanın lüzumu bile yok bence, dave daha kısa pantolonla dolaşıp elma şekeri yerken ozzy bu işi bitirmiş..

katılmamak elde değil[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sosyal ağlarda paylaş

Saygı sevgi tamamda coverı gerçeğinden iyi olan bir sürü şarkı var. Mesela ben Cradle of Filthin hallowed by thy name ini iron maidena orjinal olduğu halde tercih ederim. Ama burda bende oyumu Black Sabbatha veriyom gerçekten çok iyi söylemiş adam.[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 16 Aralık 2004 15:34 tarihinde demiş ki:
tartışmanın lüzumu bile yok bence, dave daha kısa pantolonla dolaşıp elma şekeri yerken ozzy bu işi bitirmiş..

E bu mantığa göre bizim sadece Bach, Vivaldi, Mozart, Beethoven falan dinlememiz gerekiyor.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yav paranoid çooook güzel şarkı, ozzy'i de çok seviorum ama adam biraz denyo özür dilerim(konserleri izleyin abi pardon ama) O yüzden ısınamıorum black sabbath'a ama yinede çok severim ikiside güzeldir candır evet[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 17 Aralık 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
vardır muhakkak, şimdi ben death'in painkiller'ını orjinalinden daha çok seviyorum dicem, insanlar saldırcak, ama bu iş tarz ve zevk meselesi bence..

Açıkçası Painkiller olayı çok ilginçtir.
İkisini kıyaslamadım hiç.
Ruh halime göre açarım.
Sinirliysem Death'inkini açarım genelde, böyle gaza gelip böğüresim varsa Judas'ınkini.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Sosyal ağlarda paylaş

orjinalinden daha güzel olan cover lar kesinlikle vardır.mesela pennywise-mrs. robinson cover'ını falan örnek gösterebiliriz bu konuda ama konu paranoid olunca zaten lirik olarak ve belki de riff olarak yeni bişey katmak çok zor bu şarkıya zaten tam bir şarkı.söylenmek istenen bu şarkıda bu tartışmanın mantıklı olmadığı...[signature][hline]regarnur kharta
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sarkının cover ı aslından daha cok begenilebilir bu zevk meselesi olmasının yanında insanlara yenilik sunulmasından kaynaklanıyor.
Ben Paranoid 'in baska coverlarını da dinledim hepsinin farklı bir havası vardı ki ben tam bir Black Sabbath fanıyım. Bu cover lar eskinin yerini tutmak icin degil saygı gösterdiklerini sevdiklerini belirtmek icin yapılmıs güzel yenilikler . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Solonor, 24 Aralık 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
valla orjinalinden daha iyi coverlar olduğu tartışılmazdır
(bkz. GNR - Knockin on heavens door).

Harbiden gnrninki daha iyi olmus ama gerceğininde yeri ayurıdır.
Sanırım burdada öle coverıda fena diğil (ben beğenmedim o baska) ama gerceğininde yeri ayrıdır ikisini kıyaslamak çok sacmadır. Kimse gerceği gibi söleyemez , ayrıca sunada katılıyorum kimse biz daha iyi söleriz diye bi şarkıyı coverlamaz.. ona olan saygısından coverlar. Yane ben Black Sabbath derim.[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
David Bowie idi sanırım orjinali sallıosam HAYVAN diyin pls

bence Ozzy Paranoid de iyi Dave inki de
aslında No more mr nice Guy super megadeth in.... (orj:alice cooper)
[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 27 Haziran 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...