Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ozzy mi? Dave mi? ben megadeth derim. nick Nick NICK!!!!![signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Dave'i hiç sevmem, dolaylı yoldan Megadeth i de sevmem, dinlemem.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 cover bir şarkıyla orjinalini yarıştırmak anlamsız... megadeth daha iyi icra etmiş olsa bile cover asıl gruba saygı duyulduğu için yapılır... ahanda biz daha iyi yaparız diye değil.[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Katılıyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bi kere şarkının black sabbath tarafından yapılması bile böyle bir tartışmayı anlamsız kılıyor... tabii ki sabbath...[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Black Sabbath tabii ki! Saygı, sevgi. Ayrıca Ozzy'nin Randy Rhoads ile birlikte bir konser kaydı var... Mutlaka onu bulun ve indirin. Pişman olmayacaksınız. Paranoid nasıl çalınırmış görmen namına müthiş bir örnek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Peh. Kıyasladığınız şeylere gelin. Black Sabbath tabii ki. Netekim diğeri Cover ve ozzy söylemedikten sonra şarkının ne anlamı var. Finished with my woman Cause she couldn't help me with my mind....[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: sirnaber, 16 Aralık 2004 15:34 tarihinde demiş ki: tartışmanın lüzumu bile yok bence, dave daha kısa pantolonla dolaşıp elma şekeri yerken ozzy bu işi bitirmiş.. katılmamak elde değil[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Saygı sevgi tamamda coverı gerçeğinden iyi olan bir sürü şarkı var. Mesela ben Cradle of Filthin hallowed by thy name ini iron maidena orjinal olduğu halde tercih ederim. Ama burda bende oyumu Black Sabbatha veriyom gerçekten çok iyi söylemiş adam.[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Penthesilea, 16 Aralık 2004 15:27 tarihinde demiş ki: Dave'i hiç sevmem, dolaylı yoldan Megadeth i de sevmem, dinlemem. Birşeyler belanı versin.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: sirnaber, 16 Aralık 2004 15:34 tarihinde demiş ki: tartışmanın lüzumu bile yok bence, dave daha kısa pantolonla dolaşıp elma şekeri yerken ozzy bu işi bitirmiş.. E bu mantığa göre bizim sadece Bach, Vivaldi, Mozart, Beethoven falan dinlememiz gerekiyor.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Gary Jules'un Mad World'unu herkes bilir. Ama Tears for Fears ki orjinalini yapanlar onlar, pek kimseler bilmez. Orjinalindan daha iyi olan coverlar vardır kısacası.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 megadeth versiyonu farklı bir şarkıymışçasına çok sıradan, çok sade. oysa black sabbath'tan dinlerken ayrı bir coşku doluyor insanın içine.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Yav paranoid çooook güzel şarkı, ozzy'i de çok seviorum ama adam biraz denyo özür dilerim(konserleri izleyin abi pardon ama) O yüzden ısınamıorum black sabbath'a ama yinede çok severim ikiside güzeldir candır evet[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 orjinalinden daha iyi coverlar vardır..bu cover diye şarkıyı çöpe atamazsınız..ama bu şarkıda belki..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: sirnaber, 17 Aralık 2004 01:09 tarihinde demiş ki: vardır muhakkak, şimdi ben death'in painkiller'ını orjinalinden daha çok seviyorum dicem, insanlar saldırcak, ama bu iş tarz ve zevk meselesi bence.. Açıkçası Painkiller olayı çok ilginçtir. İkisini kıyaslamadım hiç. Ruh halime göre açarım. Sinirliysem Death'inkini açarım genelde, böyle gaza gelip böğüresim varsa Judas'ınkini.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 orjinalinden daha güzel olan cover lar kesinlikle vardır.mesela pennywise-mrs. robinson cover'ını falan örnek gösterebiliriz bu konuda ama konu paranoid olunca zaten lirik olarak ve belki de riff olarak yeni bişey katmak çok zor bu şarkıya zaten tam bir şarkı.söylenmek istenen bu şarkıda bu tartışmanın mantıklı olmadığı...[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bir sarkının cover ı aslından daha cok begenilebilir bu zevk meselesi olmasının yanında insanlara yenilik sunulmasından kaynaklanıyor. Ben Paranoid 'in baska coverlarını da dinledim hepsinin farklı bir havası vardı ki ben tam bir Black Sabbath fanıyım. Bu cover lar eskinin yerini tutmak icin degil saygı gösterdiklerini sevdiklerini belirtmek icin yapılmıs güzel yenilikler . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 İkiside tırt bence... Radiohead paranoid android dermişim =)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 paranoid yigrenç dave mustaine rulz...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 valla orjinalinden daha iyi coverlar olduğu tartışılmazdır (bkz. GNR - Knockin on heavens door). Ama bu şarkının megadeth coverını dinlemediğim için bişey diyemeyeceğim.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 geçenlerde burada remember tomorrow Iron Maiden mı yoksa Opeth mi tartışması olmuştu herkes Opeth demişti ee saygı nerde o zaman :D[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. KoC bir tık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Solonor, 24 Aralık 2004 20:34 tarihinde demiş ki: valla orjinalinden daha iyi coverlar olduğu tartışılmazdır (bkz. GNR - Knockin on heavens door). Harbiden gnrninki daha iyi olmus ama gerceğininde yeri ayurıdır. Sanırım burdada öle coverıda fena diğil (ben beğenmedim o baska) ama gerceğininde yeri ayrıdır ikisini kıyaslamak çok sacmadır. Kimse gerceği gibi söleyemez , ayrıca sunada katılıyorum kimse biz daha iyi söleriz diye bi şarkıyı coverlamaz.. ona olan saygısından coverlar. Yane ben Black Sabbath derim.[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sahibini bilmedgm bi sarki where did you sleep list night orjinalini dinlemedm ama nirvanadan daha ii soylemedgi kesndir ondan daha iisi imkansiz olmali[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 David Bowie idi sanırım orjinali sallıosam HAYVAN diyin pls bence Ozzy Paranoid de iyi Dave inki de aslında No more mr nice Guy super megadeth in.... (orj:alice cooper) [signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 27 Haziran 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar