Blinky Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 lutfen bı yer solermısınız.. NOT:1-60 grind guide adlı postu wermeyın lutfen ordakı lvl 54 yerı tam bı akıl zararı ne manadan kar edıyorum ne oktan. bıde ustune ustluk tıp tıp patrolları olan yaratıklar yuzunden genglenıp duruyorum EDİT:baslıgı yıne yanlıs acmısım ozur dılerım 54 ıcın ıstıyorum [Bu mesaj Blinky tarafından 17 Eylül 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ungoro azshaara winterspring diye gittim 60 a kadar; 51 den hele azsaharadaki blood elf campları oyoyoy tatlı ya [Bu mesaj Asphodel tarafından 17 Eylül 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 53den 60a kadar her çeşit mobu winterspringde farmlayabilirsin gayet guzel bir yer[signature][hline]Lianna Human Paladin [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 17 Eylül 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Naga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 azshara lvl 51 de gittim sabaha 53 ün yarısındaydım o kadar sölim bende hunterımla yaptım bunu saatte 30 k alıyodumki buda çok çok iyidir dazed + pet + serpent sting caster demonlara aimed atmanı tavsiye ederim yapmayı dene görürsün 54 diyosan un-goro ama irenç bi mekan onun yanı sıra winterspringteki buz gölünde undead kesebilirsin süper droplar var ve ciddi rahat kesiliyo sabah kesiceksen uyarim seni orda elite boss spawn olur sabah 5-8 arası bi şey[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Azshara gayet uygun. lvl 50'den sonra (60a kadar) grind yapılacak her türlü yaratık mevcut. Eğer beğenmezsen winterspring var, felwood var..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Karşı faction da var :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 saolun o grınd guıde de werdıgı bolgenın patrolları cok sakat oldugu ıcın fazla bısey yapamıyorum we fazla res ıstıyo patrollar delı oldugundan.. demonları denıcem olmassa wıntersprıng... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Gangren, 17 Eylül 2005 22:51 tarihinde demiş ki: Karşı faction da var :) Tuzsuz yemek olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 azshara'da undeadler olacaktı onları tavsiye ederim[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Önceki 2 karakterimi Azshara'daki Blood Elflerde gelistirmis olmama ragmen, warriorimda öyle bir sansim olmadi cünkü inanilmaz bicimde bir farmci kitle var. BL gibi kalabalik bir sunucudaysan unut direk öyle farm mekanlarini yani, pasa pasa quest yap.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bende q yandasıyım ama suan elımtekı butun qlar tek basına yapılmıcak turden :( ahh ah 2 hafta once yaptıgım qlar olcaktı da 2 lvl daha atlıcaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 aynı levelda 1-2 kişi daha bulup eastern plaguelandsdeki tyr's hande gidebilirsin.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 western pleg e git herkez orda grind yapar bazen cok dolu olur ve kescek adam bulamaya bilrisin tabi :) winter spring de cok güzel ama rog lardan nefret edebilirisn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar