Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lvl 53 hunter grınd yerı

Blinky

Öne çıkan mesajlar

lutfen bı yer solermısınız..

NOT:1-60 grind guide adlı postu wermeyın lutfen ordakı lvl 54 yerı tam bı akıl zararı ne manadan kar edıyorum ne oktan. bıde ustune ustluk tıp tıp patrolları olan yaratıklar yuzunden genglenıp duruyorum
EDİT:baslıgı yıne yanlıs acmısım ozur dılerım 54 ıcın ıstıyorum

[Bu mesaj Blinky tarafından 17 Eylül 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

azshara lvl 51 de gittim sabaha 53 ün yarısındaydım o kadar sölim bende hunterımla yaptım bunu saatte 30 k alıyodumki buda çok çok iyidir
dazed + pet + serpent sting caster demonlara aimed atmanı tavsiye ederim yapmayı dene görürsün 54 diyosan un-goro ama irenç bi mekan onun yanı sıra winterspringteki buz gölünde undead kesebilirsin süper droplar var ve ciddi rahat kesiliyo sabah kesiceksen uyarim seni orda elite boss spawn olur sabah 5-8 arası bi şey[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki 2 karakterimi Azshara'daki Blood Elflerde gelistirmis olmama ragmen, warriorimda öyle bir sansim olmadi cünkü inanilmaz bicimde bir farmci kitle var. BL gibi kalabalik bir sunucudaysan unut direk öyle farm mekanlarini yani, pasa pasa quest yap.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...