mawiman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben pc ye virüs koruma programı yüklemek istiyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum yardım ediceklere duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kaspersky yüklüyebilirsin[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben Panda Titanium Antivirüsü tafsiye ederim 1 senedir heryere girdiğim halde bilgisayara bi tane virüs giremedi. Hem çok da hızlı scan ediyor pc yi. sonra Kaspersky derim ama panda daha önde benim için.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 F-Secure kullan. Kaspersky kullandım sevmedim ben.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 işte bende sevmediğim için panda diyorum arayüzü falan cok daha güzel ve kullanısı kolay bi program panda[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kendi bilir tabii ama çoğu kullanıcı Kaspersky seçer. Artık dene hepsini kendine göre hangisi uygunsa onu seç. Norton yükleme de ne yüklersen yükle :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya kaspersky cok sorunlu ve cok uzun suruyo scan. uyuz etti beni.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 1 kere bile scan ettirmedim kaspersky ile :) Sadece hep açık kalıyor altta, virüsleri girmeden bulsun benim için yeterli.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Onu hepsi yapıyo zaten (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arayüz ;) Hoşuma gidiyor ahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: toggie, 17 Eylül 2005 19:12 tarihinde demiş ki: ya kaspersky cok sorunlu ve cok uzun suruyo scan. uyuz etti beni. Kaspersky ' de ne gibi bir sorun ile karşılaştın ? Kaspersky ve McAfee gibi firmalar tamamen güvenlik işine odaklanmış firmalardır. Kaspersky genelde ilk çıktıgında virüsler hemen yamasını bulur.Norton veya başka programlar genelde Kaspersky'dan sonra yamaları update'e koyarlar. Kaspersky'ın Türkiyede ki referansları ( kullananlar ) : [spo1=Referanslar]Bahçeşehir Üniversitesi Sabancı Üniversitesi Dicle Üniversitesi Gaziosmanpaşa Üniversitesi Gaziantep Üniversitesi Özel İstanbul Çevre Koleji Robert College Mezunlar Derneği Özel İdeal Koleji T.A. Eğitim Hizmetleri İnal Ertekin Ana ve İlkokulu Türkiye Noterler Birliği Damat/Tween Ümran Çelik Aluform Pekintaş Etap Holding Dolmabahçe Sarayı Çırağan Sarayı A4 Ofset Ford Bulan Plaza Petline Petrol Ürünleri Örmaş Örme Mensucat Elle Ayakkabı Tıpsan A.Ş. Koton Tekstil Yalteks HES Kablo Astek Asansör Altın Gıda Setkom Mikrosaray Akımsan A.Ş. Meteksan Matbaa Mastur Turizm Samtaş Sigorta Ex-SA Eksport Orion Shipping İktisadi Kalkınma Vakfı Tenay Medikal Çığla Medikal Excon Turizm Hacılar Elektrik T.A.Ş. Altın Gıda Promaks Özler Plastik Marmara Dış Ticaret TEM İnşaat Animascope Opal Sigorta İnci Kundura Bellona Yataş TİKA - Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Erem Sigorta Baha Tekstil MCD-McDermott Ünlü Tekstil İzmir İl Özel İdaresi Orfe Denizcilik Adeko Group Bilişim Dönmez Debriyaj Mez Motorlu Araçlar İstanbul Konfeksiyon Alman Hastanesi Çamlıca Hayat Hastanesi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hast. Acıbadem Hastanesi Güven Hastanesi Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul Select Hotel Rewe Touristik Destination Service AG LTU International Airlines Ege Seramik REM Güvenlik Sistemleri Ankara Sanayi Odası Med Yapım Televizyonculuk Petaş Profesyonel Elektronik Sanayii Sun Express Hava Yolları Diya Tekstil Grillo Dış Ticaret PDF Finansal Danışmanlık NDT Elektronik Cihazlar Köy-Tür Entegre Tavukçuluk İpaş Tekstil Asya Gıda Türk Linux Kullanıcıları Birliği ACG İstanbul Chip Kartları Linea Dekorasyon Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu STFA Savronik A.Ş. Destek Mali Müşavirlik Teknik Emprime Link Shipping Karınca Uluslararası Taşımacılık Makel Elektrik Tayteks Tekstil Şark Ekspress Polinas Plastik Sanayi Of / Kıyıcık Belediye Başkanlığı Kardalco Ltd. Arslan Makine Korendon Yapı ve Turizm Nurma Hafif Metal Açı Otomotiv Bursa Nilüfer Belediyesi Bursa Patent A.Ş. Destek Patent A.Ş. Aviteks A.Ş. Merkez Çelik Letoonia Hotels Scrikks Yonca Ege Yağ Sanayii A.Ş Gisi Giyim Sunal Turizm Akser Turizm Cesur Ambalaj Eko Group Tesem Teknik Güntaş İnsat İnşaat Sarsılmaz Silah Fabrikası[/spo] Son yapılan güncel antivirus testi. Scan'in norton'dan daha uzun sürdüğüne inanmıyorum +nortondan daha fazla virus bulma kapasitesine sahip. Kaspersky AntiVirus Personal Pro kullanıyorum çok memnunum.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 norton antivirüsun virus temizleme yüzdesi epey düşükmüş :) yalnız en alttaki 01'i görünce şok oldum :) gerçekten hiç bir virüsü silemiyor mu bu?[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Verilere göre silemiyor. Ben denemedim.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Mavi, 17 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki: ... Kaspersky AntiVirus Personal Pro kullanıyorum çok memnunum. +1[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kaspersky cok ii ama online olarak oyun oynuyorsan firewall u baya bir etkiliyor.Ondan dolayi panda felan kullanabilirsn.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Panda Software'in ne virus tarayıcısını nede firewall'ını tavsiye ediyorum. Firewall kullanıcaksan xp'nin firewall'ını kullanabilirsin yok ben tam güvenemiyorum ek olarak bir firewall daha kullanıcam diyorsan zone alarm optimize yaptıktan sonra rahatça kullanabilirsin zırt pırt hede hödö saldırdı diye uyarı vermez. Bana sorarsan ben Kaspersky Anti-Hacker kullanıyorum memnunum.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yıllardır nortonla buyuduk antivirus denince aklıma norton gelio ama dogruysa baya bialtta kalmıs..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kaspersky AntiVirus Personal Pro + ZoneAlarm Pro =[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 virüs koruma proglarının fiyatları hakkında bilginiz varmı kaspersky sizlerce en iyi virüs koruma programı bu gibi geldi ama kullanışlı değilmiş gibi birde fiyat önem li arkadaş lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bu testlere katiyen güvenmiyorum. kaspersky bildiğimden değil..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oha ben bitdefender kullanıyorum silmeye çalıştım dün dondu pc bende killboxla sildim klasörü ama hala bi yerlerden çalışıyor background ları of ya[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kaspersky çok iyide inanılmaz cpu yiyo olmuyo[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sygate firewall + mcafee pek bir sorunla karsılasmadım ki mcafee ole cok cpu somurmuyor kasmıyor makineyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar