Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cnbc-e Favori Diziniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
coupling orda adı geçmese de favori dizimdi
şimdikilerden,
- x files
- csi: ny
- the oc
- 4400
- seinfeld

ayrıca malcolm in the middle ve nip/tuck'dan nefret ediyorum.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım

[Bu mesaj Dextra tarafından 17 Eylül 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hani yalan soylemiyorum ve ben bile inanamıyorum ama bu kanalda cıkan tum dizileri cok seviyorum, nası oldu ben de anlamadım, ve bunun aksina başka hiç bir kanalda dogru düzgün olarak bişey bulamıyorum :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
çünkü dier kanallar sadece türk dizisi yayınlıyor :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
malcolm in the middle
spongebob
aradada desperate housewivesi izlerim[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
Malcolm in the Middle
Scrubs
Seinfeld
Spongebob tabii ki :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
şu an için malcolm in the middle .genel de ama 2 guys&a girl ve coupling.[signature][hline]man is just a weak reflection
in evolution´s history

Mesaj tarihi:
Nerdeyse sırf scrubs seyrediyorum bide nick yeni acıldı hala dublajsız o yuzden nick seyrediyorum.

Onun dışında cnbc-e izlemez oldum[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
en kralı married with children ardındanda cuopling yaa şunları tekrar verseler yada marrier with childreniı neysee şimdikilerden southpark las vegas[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
Arrested Development
Desperate Housewives
X-Files

ve yakında Battlestar: Galactica :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
malcolm in the middle,gilmore girls

eskiden dilbert vardı çok severdim nickim de ordaki aşmış pisikopat bir karakterden geliyor zaten :)

böhüüü neden dilbert sadece 30 küsür bölüm :([signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...