w00t Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bune ya ?? şaka gibi Rank Character Name Clan Name NP 1 :::MaWang::: FCRP 86,791,111 http://www.knightonlineworld.com/ranking/ranking2.asp[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Çüşünüz.. cidden 8 basamaklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ya edit (np editleniyormuydu? editsede hiç göze batmamış hani:D) ya da bug.Bu ne yaffff....Şaştım bu işe [Bu mesaj gozupek tarafından 14 Eylül 2005 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Maşallah, arkadaşı kablolarla cz'ye bağlamışlar :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 admin dir admin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hangi insan evladı transfer bile olsa bu kadar np yi yapabilir. yuhanzibitte ya[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 cz de 24 saat pk yapsa her vurdugu 50 np olsa yine olmaz :S tam tamına 1375822 kişi kesmesi lazım :) [signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 14 Eylül 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 onumu hesapladın be baba :):)[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arch_mage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bilmiyorum hiç fark ettinimi ama adam knight rankingde human gozukuyo clan rankingde karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Çok komik ya bende tam bu topiği açacaktım Allahtan varmış. GM ler dalga geçiyo resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kesin bugdır gene, adam abssy de worm kesmiştir 80m np almıştır. Kimse bu kadar alenen Np transfer etmez GM ler bile :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 zaten :D 0000 fln kafayı yer adam günde 6 saat pk yapıor yazık :|[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Fazla zamanım yoktu o yüzden linki incelemedim ama eğer bilgiyi offical siteden aldıysan kesin yanlış yazmışlardır. Adamlar sürekli yanlış yazıyorlar bazı bilgileri. Bu yüzden yanlış yazım veya data hatası olabilir.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya adminler makarasına yazmıştır yoksa imkansız 86 m np yuh[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 EDIT yaf NyChris die bi char vardı beramusda Nychris in charı aynı npsi filam vardı aresdekiyle aynı muhabbet[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bence başka yerlerdede hatalar var. 1 kaç arkadaş 1 klana girdik ama klanın npsi neredeyse benim np em kadar artmış dierlerinin de benim kadar npsi vardı bende bu olayı anlayamadım. 86m np deki abimde el morad ama karus clanında :D:D:D:D daha neler görecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bune yaw.%100 edıt tır bu. ama cıvığını çıkarmıslar bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 of bende gördüm acaip bişey adamın cLanı karus gözüküyor kendisi eLmorad[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İmkansız bişey bu.gm ler bişiler yapıyordur gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sacmalık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 abi tek bi sey sölücem ınanamadım. yaw bu nasıl ıs ya daha dün sıralamaya baktım böle bı adam ne war nede görünmüs dur hani tanıdık bırı olsa mesela F9devil fln ol sa tmm eyw ama bu adam ne yaw nereden cıktı hadı bu np yı kac günde yapar sızce ya ınsaf ya emegımız le oynuyorlar kesın para fln ıslerı war bundada offffff ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ahahahah bu adam yüzünden w00tobalanus clanı 6. sıraya gerilemiş ancak yinede kolu yanıyo...bu adam illegaldir fazla dikkaete almayın silnmiştir bile şimdiye...[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 1 FCRP Karus 86798068 2 AlmaLibre Karus 5582825 :D [signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: x :D [Bu mesaj Aware3 tarafından 14 Eylül 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 evet açıklama yapıorum :) gm sayısı 36 yı bulunca yeni clan kurulmuştur hayırlı ossun gm lerin clanı anca böyle olur :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gm sayısı 36 yı bulunca yeni clan kurulmuştur gm lerin clanı anca böyle olur :D [signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar