Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

of lise pof lise

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

Hayatınızın en güzel,en gamsız en tasasız, en efsanevi geyiklerini çevireceğiniz yıllarıdır Lise Yılları....

Lisede "Üni'ye gitsem özgür genç olsam" dersiniz, Üni'de "Lise'ye gitsem, ailemin yanında da kalırım razıyım" dersiniz...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.

So long, and thanks for all the fish.
Sosyal ağlarda paylaş

bu pazartesi de benim okulum başlıyor ve yeni okulum çok disiplinli ya of... eski okulumda kışın borda siyah gri kazaklarla okula giderken şimdi değil kazak pantolon bile yasak:)
ayrıca bunca yıl normal normal okudum şimdi zorla kravat ve ceket giydiriyorlar!! beyaz uzun çorap ve beyaz gömlek ikilisinden de nefret ediyorum:(
ayrıca sınıfta hiç arkadaşım yok 6 erkek bide ben pff:([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

-yorum yapmadan önce tanı!-
Sosyal ağlarda paylaş

evet bak ilk yazılılar en kolayları ben salak gibi ilk lere çalışmadım sonlara zaten çalışsanda fayda etmio sen sen ol işi baştan sıkı tut ! lise de ödev hmm ilginç =)[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh
Sosyal ağlarda paylaş

Lise Demek Gr@llığa İlk Adımın Demek

Kafa Adamlarla Arkadaş Ol

Fazla Disiplinli Olma,Hocalarla Aranı İyi Tut Ama Kuralları Fazla Takma,

Espiritüyel Ol.

Kültürlü Ol.

Bilgili Ol.

Sözünün Eri Ol.

Okulu Gez Boş Derslerde Dışarı Çık Müdür Yardımcısı Hafif Kafa Bir Adamsa Kralsın.

Okulu As Devamsızlığın En Aşağı 18 Olsun.

Delikanlı Ol,Kro Olma Fazla Kroluk Zararlı :-)

Koridor Genişse Git Kozalakla Futbol Maçı Yap,Hayatını Yaşa Dersleri Fazla Takma Eğer Zekiysen Bir Şekillde Halledersin.

Lise Demek,Hayatın En Güzell Yılları Demek Bu Yılları Gereğinden Çok Fazla Çalıp Harcama Her Dönemin İlla 5.0 Olmasına Gerek Yok Zaten Öyle Yaşarsan Herkez Sana İnek Der Anca Pasif İnsanlarlan Gezersin.Yap Hesabını Diploma Notun 4.25 Üstü Gelsin Anadolu Lisesiyse Rahat Edersin.

Lise Demek Herşey Demek,Siyaset Demek,Anarşi Demek,En Özgür Yılların Demek.

Kısaca Özetlersek,Hayatını Yaşa Dersleri Takma. :-)

Bu Arada Mümkün Olabildiğince Güzel Konuşma Sanatına Çalış Benim Sicilimden 30 Kat İyi Sicilleri Olan Cezalandırıldığını Gördüm Ben İse Hiçbir Ceza Almadım Herşey Senin Ağzına Kalmış İyi Konuşabiliyor Ve Hazır Cevapsan, İşte Anahtar Orası.
İyi Konuşabilirsen Önünde Hiç Engel Kalmaz Daha Sonra Geriye Bakınca Üzülmezsin,Gülersin.

[signature]
[hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...

Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)

[Bu mesaj Fortuna tarafından 17 Eylül 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...