hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 arkadaşlar bu şarkının uncut klibini arıyorum 2 gündür hiç bir yerde bulamadım yardım.... sanırım pnthiin açtığı bi topic var o topicteki linki ölmüş doğal olarak..[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 pls pls ben de istiyorum liiiiiivvvv uncut ta ne var bu arada[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 daha güzel işte piyasadakilerin hepsi director's cut.. emuleye baktım. googleda tüm sayfalara baktım.. torrentlere baktım areste baktım yok yok yok yarıdmm kazaa dan indirmiştim sanırım ama hayatta kurmam kazaa. kaza olur o zaman[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu arada 68-69 MB olanlar director's cut[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben de geçen böyle dedim ve indirdim. director's cut. memnunum da.ares ile indirdim.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 alişya var o klipte !!! ben de bakiyim ya...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 cuthbert olan alişya mı? yok ki? liv tyler var direk.[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Silverstone olanı var , çok güzel bi kız ya. Liv'i direk ignore ediyorum o klipte , düşün. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oha, liv i ignore etti adam ya tamam alişya var da, liv aşmış bitirmiş bir insan klipte, hakkını yiyorsun hymn tek geçerim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: HymnOfSnuk, 14 Eylül 2005 07:07 tarihinde demiş ki: Silverstone olanı var , çok güzel bi kız ya. Liv'i direk ignore ediyorum o klipte , düşün. :9 Liv ignore edilirmi ulan!! tamam Alicia da güzelde Live ignore çekmek de ayıp yauv :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 up.!![signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Liv in 17-18 yaşındaki hali offf süpper valla,alice de fena deil ama liv in yeri ayrı:)[signature][hline]from exile...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende 3 tane crazy var, 3ü de director edition sanırım :) ha ayrıca liv rulz :) [Bu mesaj Bone tarafından 18 Eylül 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 liv ruls=P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 6:37 ise süresi director's cut 69mb oluyo bide bendede 2 tane var[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ne liv'i abi o klipte...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sen doğru clibi izlediğinden emin misin,clipte 2 tane kız var zaten 1i liv öbürü alice[signature][hline]from exile...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 evet alice. o klipte alice > liv[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Öne çıkan mesajlar