Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ah evet Greek... Gaia nın doğurmasından itibaren olanlar...[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 soru nedir anlamadım. olay ne veya. mitoloji![hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Bişey anlayan olursa banada anlatsın[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 baba ne bu mesaj silme olayı kim yapıyor bunu ya nere gitti benim mesajım ??
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 mitoloji hakkında konuşalım iştea![hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Bütün tanrıların annesi değilmidir Gaia?[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 :) demek düşmanca şeyler yazmak yok :) neyse ben yunana deyilde mısır mitolojisinden hoçlanırım ra,hanubis falan.
santiago Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: TheSilver, 02 July 2003 15:49 tarihinde demiş ki: :) demek düşmanca şeyler yazmak yok :) neyse ben yunana deyilde mısır mitolojisinden hoçlanırım ra,hanubis falan. muhaaha arkadaş o hanubis deildir anubistir
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 anubis kim silver ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 misirin kopek kafali olum tanrisi mi ne diil miydi?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 En karizması Hades :P Cehennemin kapısındaki 4 başlı köpek gibi bir pet'ide var.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 valla abuk ötesi bi thread. Tez zamanda kapanır inşalllaaaaah.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 nesi var yahu mitolojinin neresi abuk. 10 bin yillik insan soylencelerini abuk ettin bi kalemde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 anubis kafası çakal olan mısır tanrısı mumyalar falan ondan sorulur :) çakal bir köpek türü deyildir ama ban öylesine it yazdım işte.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Birde imhotep var.Mısırlıları lanetleyip imotep imyotep diye bağırıtırmış. :D
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 herkül'ün hikayesi ilginç gelir bana. yarı-tanrı konseptini çok güzel yansıttığını düşünüyorum..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 herkül gerçekte yaşamış yunanlı bir taihçi filandı öyle hatırlıyorum adam tarihle biraz oynamış bu fırsattan istifade :) yarı tanrı peh.. [Bu mesaj TheSilver tarafından 02 July 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Apache, 02 July 2003 19:27 tarihinde demiş ki: En karizması Hades :P Cehennemin kapısındaki 4 başlı köpek gibi bir pet'ide var. 3 eger bas derken baska yerleri de kasdedmediysen ;)
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: TheSilver, 02 July 2003 23:44 tarihinde demiş ki: herkül gerçekte yaşamış yunanlı bir taihçi filandı öyle hatırlıyorum adam tarihle biraz oynamış bu fırsattan istifade :) yarı tanrı peh.. [Bu mesaj TheSilver tarafından 02 July 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] sen olmayasın o tarihle oynayan tarihçi? ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 İskandinav mitoljisinde Odin ve çekici Mısır mitoljisinde kotu tanrı çakal başlı Anubis Grek mitoljisinde Ares favori tanrılarımdandır[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ama mısır mitolojisi daha bi mistik daha gizemli Yunan mitoljisi bence çok tekdüze....Ama iki olayı çok severim 1)Troya Savası 2)Kronos ve titanlarla yapılan savas ve zeusun babasını oldurmesi ki rivayete gore Zeus da kendi oğlu tarafından Olmposdaki tahtından indirilecektir Aslında Xena nın son bolumunu seyrettiyseniz orda Zeus Herkül tarafından Kronosun(ki kendisi Zeusun babasıdır( kemiklerinden biriyle olduruluyor.Xena nın bebeği doğuyo ve tanrıların olumsuzlukleri gidiyo falan.Ama Herkülün babsını oldurme sahnesi güzeldi P.S.:İki mesaj oldu özür dilerim isteyerek olmadı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 vikingleride severim tekneleri mütiştir keretaların avrupa kıyılarını yağmalayıp kiliseleri basıp bütün ganimeti alıp rahiplerin papazların işte ne varsa hepsini öldürürlermiş rahibeler hakkında bilgi yok :) mu hahaa böylece vikingler gözüme girdi :) odin thor falan iyi tiplerdir küçük kardeş loki ise :) he he o ayrı bir kötüdür hayin kıskanç aç gözlü güç delisi dufy duckla ortak yönleri çok :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 03 July 2003 09:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: unity100, 02 July 2003 21:17 tarihinde demiş ki: nesi var yahu mitolojinin neresi abuk. 10 bin yillik insan soylencelerini abuk ettin bi kalemde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com ne anlar o sen bakma ona bende kelt mitolojisini severim ama daha çok eksiklerim bilgiden yana okumaktan yana kastım Avalonun sisleri isimli kitabı alıp okumam lazım :D[hline]Mixed Website
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ben birinci kitabı okudum fena deyildi kandın morganı iyi yapımış onun gözünden anlatıyor olayı peh.. kırk yıllık kötüyü ne kırkı yüzlerce yıllık kötüyü kadın iyi yapmış kafasına göre takılıp sallamış lacelotla kral arturun grup takılması ayrı bir olay görünce koptum :)
Öne çıkan mesajlar