Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mitoloji...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
TheSilver, 02 July 2003 15:49 tarihinde demiş ki:
:) demek düşmanca şeyler yazmak yok :) neyse ben yunana deyilde mısır mitolojisinden hoçlanırım ra,hanubis falan.

muhaaha arkadaş o hanubis deildir anubistir
Mesaj tarihi:
herkül'ün hikayesi ilginç gelir bana. yarı-tanrı konseptini çok güzel yansıttığını düşünüyorum..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
herkül gerçekte yaşamış yunanlı bir taihçi filandı öyle hatırlıyorum adam tarihle biraz oynamış bu fırsattan istifade :) yarı tanrı peh..

[Bu mesaj TheSilver tarafından 02 July 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 02 July 2003 19:27 tarihinde demiş ki:
En karizması Hades :P
Cehennemin kapısındaki 4 başlı köpek gibi bir pet'ide var.

3 eger bas derken baska yerleri de kasdedmediysen ;)
Mesaj tarihi:
said:
TheSilver, 02 July 2003 23:44 tarihinde demiş ki:
herkül gerçekte yaşamış yunanlı bir taihçi filandı öyle hatırlıyorum adam tarihle biraz oynamış bu fırsattan istifade :) yarı tanrı peh..

[Bu mesaj TheSilver tarafından 02 July 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]

sen olmayasın o tarihle oynayan tarihçi? ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
İskandinav mitoljisinde Odin ve çekici
Mısır mitoljisinde kotu tanrı çakal başlı Anubis
Grek mitoljisinde Ares
favori tanrılarımdandır[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Mesaj tarihi:
Ama mısır mitolojisi daha bi mistik daha gizemli Yunan mitoljisi bence çok tekdüze....Ama iki olayı çok severim
1)Troya Savası
2)Kronos ve titanlarla yapılan savas ve zeusun babasını oldurmesi ki rivayete gore Zeus da kendi oğlu tarafından Olmposdaki tahtından indirilecektir
Aslında Xena nın son bolumunu seyrettiyseniz orda Zeus Herkül tarafından Kronosun(ki kendisi Zeusun babasıdır( kemiklerinden biriyle olduruluyor.Xena nın bebeği doğuyo ve tanrıların olumsuzlukleri gidiyo falan.Ama Herkülün babsını oldurme sahnesi güzeldi
P.S.:İki mesaj oldu özür dilerim isteyerek olmadı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Mesaj tarihi:
vikingleride severim tekneleri mütiştir keretaların avrupa kıyılarını yağmalayıp kiliseleri basıp bütün ganimeti alıp rahiplerin papazların işte ne varsa hepsini öldürürlermiş rahibeler hakkında bilgi yok :) mu hahaa
böylece vikingler gözüme girdi :) odin thor falan iyi tiplerdir
küçük kardeş loki ise :) he he o ayrı bir kötüdür hayin kıskanç aç gözlü güç delisi dufy duckla ortak yönleri çok :)

[Bu mesaj TheSilver tarafından 03 July 2003 09:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 02 July 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
nesi var yahu mitolojinin neresi abuk. 10 bin yillik insan soylencelerini abuk ettin bi kalemde.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

ne anlar o sen bakma ona
bende kelt mitolojisini severim ama daha çok eksiklerim bilgiden yana okumaktan yana kastım Avalonun sisleri isimli kitabı alıp okumam lazım :D[hline]Mixed Website
Mesaj tarihi:
ben birinci kitabı okudum fena deyildi kandın morganı iyi yapımış onun gözünden anlatıyor olayı peh.. kırk yıllık kötüyü ne kırkı yüzlerce yıllık kötüyü kadın iyi yapmış kafasına göre takılıp sallamış lacelotla kral arturun grup takılması ayrı bir olay görünce koptum :)
  • Yeni Oluştur...