Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cİn Çağırmayın

2pac

Öne çıkan mesajlar

said:
KaMoNJuK, 29 Ağustos 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
Bu aradabu olay gercekmi daha sesleri duymadım ama ortada sanırım fincan var vede hareket ediyor ? bu uygulamayı biliyorumda tuttumu onu soruyorum

olay tamamen dalga dubarasına hatıra olsun diye cekilmiş bişey[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 29 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
said:
MartinLGore, 29 Ağustos 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
bütün cinlere kafam girsin..

Dikkat etde hoşlarına gitmesin yalama ederler adamı..

benim bildigim bu incubus cinleri hoslarina giden hos pilav gibi arkadaslari gay yapiyolarmis ama. hmm...[signature][hline]agostos 2005
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi de nasıl oluyo ben halen iyi huylu kötü huyluda kaldım..
Geveze bi cine rastgeldiğini düşünsene..

- Ey cin iyi huylu musun ? Kötü huylu mu?
- Ya arkadaşlar arasında iyi olduğumu söylerler, ama geçen bizim necdet'e pislik yaptım, cebine kedi pisliği koydum. Ama bu benim kötü olduğumu göstermes ki ?Hem o da bana 3 hafta önce tükürmüştü.. Espriliyim yakışıklıyım , alkolum kumarım yoktur. Bir tek arada bir bi tek atarım arkadaşlarla. Ama evcimimdir yani, çoluğumu...

- ay yeter be git lan git!!![signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi huylu ne be ahahahha

*Siradan bir altin günü*

- Kizlar, inanir misiniz bana gecen gün bi cin sardi, öylesine iyi huylu, öylesine tatli ki.

- Masallah ya, allah hepimize nasip etsin, seytan kulagina kursun, muuuck *tiktik* (tahtaya vurma sesi)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

cin çağırmak kadar aptalca bi olay yok. yahu madem inanıyosun kuran-ı kerime , müslümanım diye geziyosun ortalıkta , kuran-ı kerim de boru gibi yazıyor "cinler yeryüzüne inip kullara görünmezler fasa fiso.
bide efsaneleri vardır anlatırlar yok cin çağırdık geldi aynaya yazı yazdı , kapıyı üç kez tıklattı falan.. ulan senin inandığın $eyde cinler kullara görünmez yazıyo sen aksini savunuyosun :D zaten inanmama durumunda (ateizm) böyle aptal $eylere kalkı$ılmaz -kendimden biliyorum-
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi çarpıyo ben gördüm.

bi adam elektrik direğine yaslanmıştı ayakkabısı elinde gıpraşıyordu.
Baktım cin çarpıo aldım elime odunu geçirdim gafasına..
nası iyi yapmışım demi?

(boyle bi olay vardı bilen bilir)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu rapidshare e git gide uyuz olmaya başlıyom premium acc ların aynı anda yapabilceği download sayısını 200 e çıkardılar ondan mıdır nedir sürekli şu anda çok kişi yükleme yapıyor yazıyo uyuz şey :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...