Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: elvyn, 19 Haziran 2005 07:15 tarihinde demiş ki: Bak orada şikayet butonu var. Çok istiyorsan şikayet de edebilirsin. Orda sertleşme var, şikayette olacak. Hatalı cümle bu. C şıkkı. Şikayette şey gibi, scarlette, bisiklette, mobilette. [signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 Haziran 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 zamanında elyvn'in threadinde de araya cacık olmuştum , kendisi benzer bir şekilde konumu katlediyorsun demişti. ama görüyorum ki bambaşkaymış.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bu olay fazla uzamadan hemen başka bir foto göndereyim ben. Sanatsallık falan yok bunda. Sırf laf olsun diye yolluyorum. Ders çalışmam lazım zaten... Zaten öbürlerine de yorum yapmadınız.. :( Ahanada benim bu :) [spo1=Lion Rider][/spo][signature][hline]Shomenuchi Kaitennage[Bu mesaj moriteri tarafından 19 Haziran 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Head, 19 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: zamanında elyvn'in threadinde de araya cacık olmuştum , kendisi benzer bir şekilde konumu katlediyorsun demişti. ama görüyorum ki bambaşkaymış. Hayır sadece kendi çalışmalarını kendi topicine koy demiştim. Hatırlamıyorsan kendi sorunun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ne bu tavırlar elvyn. ne bu? ne bu? ne bu?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 :O[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yeter kardeşler, canlar... nooluyo? bak çok uzarsa kitlenecek topic he.. yaw keşke silebilsem yazılarınızı... bakın size öneri: hazır yarım saat geçmemişken editleyin yazılarınızı ve fotoğraflara yorum yazın. "sanatsal değil" deyin, laf atın falan... :p[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 19 Haziran 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 elvyn uzatmıyosun canım. uzatma. ok? başkası da uzatmasın lütfen.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 başkası da uzatmadı. [Bu mesaj Zopik tarafından 19 Haziran 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 20 Haziran 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Burg Kreuzenstein. viyana açıklarında bir ortaçağ kalesinden kesit. horace ile ortak çalışma. [spo1=Burg Kreuzenstein][/spo][signature][hline]Shomenuchi Kaitennage[Bu mesaj moriteri tarafından 06 Temmuz 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 link catlak gibi geldi bana sadece benimle ilgilide olabilir ama acılmıyo[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 düzeltilmiştir...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tonlar, renkler şahane olmuş, horace kaliteli çalışmış gene. tam olarak çerçeve eklenmemiş ama nedense. ama pozlandırmada kusur var sanki ne tam olarak yapının tamamını almak ne de sol kısmını dışlayamamışsın gibi. kessen de hoş durmayacak, sol kesitinden fazlaca almışsın ama yapının geri kalanının eksikliği hissediliyor bakınca. daha dar bi açı verip yapının tamamını da alsaydın daha hoş olabilirdi bence.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bu aralar çok popüler olmuş fotoğraf olayı... bir upliim bari konuyu... Alın size Manha-dd-an [spo1=War Never Changes...][/spo][Bu mesaj moriteri tarafından 18 Eylül 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tebrikler valla hepsi güzel.. ama bu fotoğrafları çekmek için sadece yetenek gerekmiyor.. gezip-tozmak gerekiyor dünyayı fellik fellik[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gece 1 olmuş saat yaw :) burda daha akşam olmadı :) sağol mantar...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Burg Kreuzenstein deliymiş. digeri entel anıt[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar